פורסם 2004 בספטמבר 1621 שנים גם אני לא הבנתי, ואני מחקתי את ההודעה שלי כי VATOS מחק את ההודעה שלו, אז זה לא היה כל כך קשור
פורסם 2004 בספטמבר 1621 שנים האם נשנה את העתיד על ידי ביטול ההווה , ובעצם נחזור קצת אחורנית בזמן כדי להציל את האנושות , או שפשוט נמשיך את הרצף , ונראה מה יקרה בסופו של הסוף , שאנחנו כבר מראש דיי יודעים שהוא הולך להגיע ?*צותת משיחה מעמיקה של 2 פילוסופים דגולים באמצע ויכוח עז
פורסם 2004 בספטמבר 1621 שנים חחחחחחחחח הדבר הזה משגע אותי, כי אי אפשר לדעת מה לעשות כדי לקהל את העתיד כמו שרוצים
פורסם 2004 בספטמבר 1621 שנים ואם היית יודע , היית עושה את זה , או שהמודע שלך היה מודע למה שנכון , אבל אתה לא , ואז לא היית עושה שום דבר בעצם ?
פורסם 2004 בספטמבר 1621 שנים WTF?מישהו יכול להסביר לי מה הולך פה?במיוחד את הקטע של שנים אנושיות?רגע אם אתה עכשיו בן 24, כמה זה בשנים של בני אדם?!מישהו פה לא אנושי?אני חושב שצריך להכפיל את זה במייל ימי , או באינצ'ים , לא זוכר איך אמא לימדה אותי לחשב את הגיל שלי בפלאנטה הזאת מה הוא חייזר או משהו?ברצינות שמישהו יסביר לי רגע מזה השטות הזאת
פורסם 2004 בספטמבר 1621 שנים וואוו אנשים ממש משעמם לכם... מה התחלתם לדבר לי על עתיד עבר וכל מני כאלה15.5
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.