עבור לתוכן

קרה גם לכם ששדדו אתכם/פרצו לכם/דפקו לכם? שתפו

Featured Replies

פורסם

הדפיקה הכי מבאסת בעולם זה של פאנלים של מערכוצת מהאוטו.

לידידה שלי היה אוטו בשותפות עם אחיה, איזה אוטו מצ'וקמק עם מערכת קטלנית שאחיה הביא מגרמניה. יום אחד גנבו להם את הפאנל של המערכת, ובגלל שזה היה פאנל שמתאים רק למערכת הזאת לגנבים אין מה לעשות איתו, ולהם אין מה לעשות עם המערכת...

אין מצב בחיים שאני אגנוב למישהו משהו, הסיבה פשוטה מאוד, ראיתי אותה כל כך מבואסת מהעניין. פשוט חראם אין טעם בלגנוב, כל אחד שירוויח את הלחם שלו בצורה ישרה.

• תגובות 36
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

גם לבת דודה שלי פרצו לא מזמן לאוטו כשהיינו במועדון בשפיים, בערב סטודנטים (שהתגלה יותר כערב ערסים).. הרימו לה את התיק שהיא השאירה במושב האחורי.

תלמדו, לא להשאיר לגנב סיבות לנסות את מזלו.

פורסם

מלפני קצת יותר משבוע שחקתי טניס עם חברים אני לא אספר בדיוק איך זה קרה אבל הפאלם שלי נשאר במגרש. חיפשתי אותו בנרות וכשחזרתי אחרי שעתיים למגרש גיליתי שזרים שמרו לי עליו :)

הייתי נורא מאושר

פורסם

גם אני מצאתי לא מזמן פאלם של מישהו באוניברסיטה. במזל הבחור הכניס את הפרטים שלו לowner כך שאיתרתי אותו והחזרתי לו. :xyxthumbs:

פורסם

קבל ח"ח

:xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם

אני מצאתי פלאפון אבל הסוללה היתה כבר גמורה ולא היה לי מטען אז לא יכולתי להחזיר נתתי את זה להורים שלי והם זרקו אותו לפח :silly:חחח איתי מביא את זה כבר למשטרה וזהו

פורסם

לדודים שלי פרצו לבית בזמן שהם היו במרתף והגנבים היו בקומה העליונה מה שמדהים איך זה שהם לא מפחדים שהאנשים בבית

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים