עבור לתוכן

קרה גם לכם ששדדו אתכם/פרצו לכם/דפקו לכם? שתפו

Featured Replies

פורסם

כי.. טעויות של עשירים ^

לפני 4-5 שנים פרץ אלינו גנב שלקח לאמא שלי את התיק עם כל המזומנים והמסמכים, נכנסה ללחץ ואז אבא שלי מצא את הגנב , קצת קרב כוחות והגנב היתפשר על 100 שקל שאבא שלי נתן לו  :P

• תגובות 36
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

דאבל פוסטינג :P

אבל רגע.. איך זה הלך? אבא שלך מצא את הגנב והיה קצת אלימות והגיעו לפשרה?! כל הקטע באלימות זה שאין פשרה.. ועוד משהו שאני לא מבין,

למה לעזאזל אבא שלך נתן לגנב 100 שקל? בגלל שהוא עשה עבודה טובה? אני הייתי מזיין את הגנב מכות עד או שהוא לא היה יכול לזוז או שאני לא הייתי יכול לזוז!

פורסם

פעם אחת כשביקרנו את ספתא שלי בפתח תיקוה החננו את האוטו 3 מטר מהבית לאחר שעתיים +/- יצאנו החוצה ונה גיליו,

באמצע היום (בסביבות שעה שתיים) החלון הצדדי מקדימה שבור ו הפאוץ שבטעות נשאר על הכיסא נעלם.

הדבר הדפוק ביותר הוא שלא היה שום דבר בפאוץ חוץ ממפתחות ספר לאותו שרק לקחנו מהחברה ומישפרץ לא לקח את האוטו אז כניראה או שהוא היה דפוק

או שהיו אלה ילדים קטנים דבר המראה על עתידה המזהיר של ישראל ( יותר נכון על דור הפשע הישקאלי הבא ) .

פורסם

לנו פרצו לגולף וגנבו את הרדיו דיסק... חבל, היה אחד שווה.

קנינו עוד אחד אבל לא שווה כמו ההוא :(

פורסם

דאבל פוסטינג :P

אבל רגע.. איך זה הלך? אבא שלך מצא את הגנב והיה קצת אלימות והגיעו לפשרה?! כל הקטע באלימות זה שאין פשרה.. ועוד משהו שאני לא מבין,

למה לעזאזל אבא שלך נתן לגנב 100 שקל? בגלל שהוא עשה עבודה טובה? אני הייתי מזיין את הגנב מכות עד או שהוא לא היה יכול לזוז או שאני לא הייתי יכול לזוז!

לאחר שהגנב גנב את התיק, הוא חזר אלינו הבייתה, פתח את הדלת ואבא שלי היה בסלון אז לא היה לו מה לאמר ווהגנב שאל אם נאבד לנו תיק, אמרנו לא (כי עוד לא שמנו לב שהוא נגנב), לאחר שהוא הלך אמא שלי יוצאת מהחדר ואומרת שאין תיק ואבא שלי נזכר שהגנב דיבר על התיק אז מהר הוא יצא וחיפש אותו, לאחר שהוא מצא אותו, הגנב עשה את עצמו לא יודע אבל אבא שלי הוציא ממנו שהוא גנב את התיק והגנב הוציא אולר, אבא שלי תפס איזה קרש, נגיד והיו מכות אבל בלי פגיעות , אבא שלי אמר שאין לו קטע בלפגוע בו והוא רוצה את התיק של אמא שלי אז הוא הציע לו 100 שקל והגנב הסכים, הוא לקח אותו למקום שיש שם את כל הסחורה שהוא גנב והוציא את התיק של אימי.

כך זה היסתיים.

שבועיים לאחר מכן הוא היתעסק עם עוד כמה מהסביבה שלי והרגו אותו קליל. חבל שלא ידענו על זה לפני כן, כי בגללו החלפנו בריח לדלת (סתם הלכו עוד 600 שקל.. ).

פורסם

כבר 3 פלאפונים נאבדו אצלי במשפחה, ובמדינה האדיבה והישרה הזאת עוד פעם אחת לא קרה שמצאנו אחד מהם או שניסו להחזיר. במקום זה נעשו שיחות כיד המלך עד זמן הניתוק. גועל נפש וחבל שלמשטרה אין יד לעזור במכת מדינה הזאת. :2gunsfiring:

מה שכן אמא שלי איבדה את הביטוח של האוטו בדרך חזרה מבית הקברות (כ200 מטר משם, נפל מהגג של האוטו כנראה) עובד מבית הקברות לקח את זה והפך את העולם כדי לאתר אותנו ולמצוא, יומיים של טלפונים וחיפושים הוא עשה. אז עוד קצת אור אני רואה במנהרת השחיטות והגועל שהולכת פה במדינה.

פורסם

יש אנשים הגונים בעולם.

חבל שזה כל כך נדיר :-\

פורסם

אני מאבד פלאפונים סדרתי ובינתיים מתוך ה 3 פעמים שאיבדתי את הפלאפון שלי החזירו לי אותו פעמיים (פעם שלישית נאלצתי להשתמש בביטוח)

יחסית לזה שיש לי נוקיה 3300 שזה מכשיר דיי יקר והרבה רוצים אותו זה לא כ"כ רע ששני שליש מהפעמים החזירו לי אותו...

פורסם
  • מחבר

נרדמתי פעם באוטובוס בחורף בחזרה מהבסיס (נסיעה של שעתיים שלוש, למה לא?) ומי שמכיר את הדובונים הצבאיים, הכיס הפנימי, כמה שהוא נראה בטיחותי, יש לו ציפוי חלק מבפנים והכל מחליק משם כשאתה במצב שכיבה על הספסל האחורי של האוטובוס. מצא אותו הבנאדם שעושה את הבדיקות הבטחוניות בעת כניסת האוטובוסים לתחנה המרכזית אז הוא הושב אליי.

...וכן, הפורץ המחרבן אמיתי בהחלט. באותו בוקר יצאתי לשיעור ונעלתי את הדלת, וידאתי ששמעתי "קליק" של המנעול, ההורים שלי היו בחו"ל. הכסף, הדרכון שלי, כל התכשיתים של אמא שלי (רובם מצאתי אני על קרקעית הכינרת... ;D), הכל במקום אבל כל הדירה מסריחה מחרא... חשבתי חתולה שלי חרבנה אז התחלתי לצעוק עליה ואז נכנסתי לשירותים וחשבתי שאני אחנק. הוצאתי את האב"כ כי בלי זה אני לא יכולתי להכנס לשם!!!

פורסם

אני רק יודע דבר אחד ... אם אני יתפוס איזה גנב שרק יפזול לעבר המחשב החדש שלי ... כמו שאיזה גנרל אחד אמר פעם :

My God have mercy upon my enemies

Bicause i won't !!!

מצידי שיראה כמו שאקיל אוניל ...

He will b a fucking history !!!

חבל שזה לא כמו בארצות הברית שמותר לירות בכל מי שפולש אילך לבית עם שוט-גאן :hat: פה בארץ גםעם אקדח צעצוע אסור לירות בו :P

פורסם
  • מחבר

תתאמן בהטלת סכיני מטבח, אבל תוודא שהלהב מאד קשה ולא מתכופף... מה כן, תיזהר, אירעו טעויות בזיהוי...

http://www.nrg.co.il/online/1/ART/783/669.html

פורסם

באמת קטע מוזר עם הירי על ה"פורץ", לפחות היה מדליק את האור לפני שהוא יורה ::)

פורסם

בנדוד שלי קנה אוטו חדש, איך שהוא יצא מהסוכנות רכב נסע לבית שלו, עלה למעלה וקרא לאישתו והילדים, כשירד למטה האוטו לא היה שם... הוא לא עשה עדיין ביטוח...

אחד הדברים הכי לא נעימים שיכולים לקרות...

פורסם

Merrymoon

תמיד יש לך סיפוריי הרפתקאות עוד לא ראיתי מישהו שקרה לה כ"כ הרבה דברים בחיים ::)

פורסם
  • מחבר

אני יודעת, אמרו לי לכתוב ספר... אמרו גם יהיה רב מכר... ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים