עבור לתוכן

קרה גם לכם ששדדו אתכם/פרצו לכם/דפקו לכם? שתפו

Featured Replies

פורסם

אז ככה, היום חברים אספו אותי מהבית ונסענו למסיבה אלטרנטיבית. החננו את האוטו לא רחוק מהמועדון, לקחתי את המזומנים ותעודת הסטונדט מהתיק ואת התיק דחפתי מתחת למושב מנסיון קודם שאמא שלי השאירה את התיק שלה מתחת למושב והחנתה ליד השוק...

נעמדנו בתור, נכנסנו, רקדנו, שתינו, נהנינו, פגשנו חברים מכל הארץ וגם פגשתי אנשים מהיסודי והיה סבבה. הסתובבתי ודיברתי עם מלא חברה', אח"כ יצאתי לדבר עם עוד מישהו מוכר בחוץ ואז המסיבה התחילה לדעוך והלכנו לאוטו לחפש את החברים שלי. ראינו אותם שוכבים באוטו עם פרצוף חצי מת ומלא זכוכיות שבורות על המושב האחורי. "לקחו את התיק שלך". כמה כיף לשמוע. מוזר שלא לקחו נגן MP3 בשובי 3000ש"ח אבל את התיק שלי לקחו... ככל הנראה פרצו בגלל התיק ולא נעים לי מצד אחד ומצד שני אני ביקשתי מהחברים לחזור לאוטו ולקחת את התיק אבל הם אמרו "חפיף" אז גם להם היד באשמה.

כשנעלנו את האוטו לא רחוק עמדו כמה ערסים ואני אמרתי שאני דוחפת את התיק מתחת למושב... אז מה? אני צריכה כל החיים עכשיו לפחד מערסים שיכורים? מה? אבא ואמא לא הביאו מספיק כסף? בזבזתם יותר מדיי ב-KENVELO? למה לפרוץ ככה? זאת חלק מהמנטליות הערסראלית ומהחינוך הבאוש בבית ולא מתאים לי לפחד מזה רק בגלל שככה אנשים מחנכים את המפלצות הקטנות שלהם וכי המשטרה שלנו חסרת ביצים, תקציב, כ"א ושיניים ומרבית השוטרים עובדים במשרדים או עומדים בצומת ומגרבצים ומדי פעם עוצרים מישהו על 120קמ"ש במקום ללכת לחפש עבריינים אמיתיים.

בגרמניה ברוב המגושמות שלי שמטתי ארנק בתחנת דלק. אחרי 4-5 שעות חזרתי לשם כדי לגלות שרק השעינו אותו על המדרגה של המדשאה ופנינג אחד לא נעלם משם. פה לא רק שלא יחזירו לי ארנק אבוד, גם יפרצו לי לאוטו וידפקו את התיק משם.

• תגובות 36
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שביזות ללא ספק אבל "ברוכה הבאה למציאות הישראלית".

גם לי היה מקרה דומה לפני כמה שנים - פרצו לרכב שלי כדי לגנוב את התיק של חברה שלי שהיה גלוי (טעות לעולם חוזרת).

פורסם

תסבירו לי בבקשה מה הקשר ל"ישראליות"?

אם אני לא טועה פריצות וגניבות יש בכל מקום בעולם...

פורסם
  • מחבר

כל הקטע שהרסו לי את החג, את כל המסמכים אני צריכה להשלים וזה עשוי להגיע לסביבות 500 שקל כולל ת"ז, בנקט, הפלאפון שעכשיו אני צריכה לשדרג ולשלם על זה, תעודת שחרור שאני אצתרך לחפש בקצין העיר, כרתיס קופ"ח, להחליף מנעול כי הלך גם המפתח וגם שבת"ז מופיעה כתובת ועוד פריטים אישיים אחרים שהיו בתיק הלכו לעולמים. וכל הקטע שעד סוף החג אני לא יכולה לעשות כלום ועד אז יכולים למכות את הת"ז שלי וכבר שמעתי תחקירים על גניבת זהויות שפועלים זרים קונים ת"ז שאבדו לאנשים או נגנבו ואז בלאגן של החיים.

וכן צביקה, גניבות יש בכל העולם אבל לא בקנה מידה כזה ביחס לאוכלוסיה. איך בגרמניה לא הרימו לי את הארנק שהיה זרוק על רצפת תחנת דלק, ופה שברו חלון באוטו בשביל זה?

פורסם

יכול להיות שזה סתם היה ג'נקי שחיפס קצת מזומן בשביל המנה שלו, תאמיני לי עם זה היה אותה חבורת ערסים הם היו מנקים את כל האוטו, כולל את הנגן MP3.

לי פעם ניקו את הבית, בזמן שלא היינו בבית, הגנב לקח מערכת מיני סטראו בלי רמקול אחד (כי הוא היה במרפסת) את הטלויזיה וסדין (הם ארזו איתה את המוצרי חשמל), לא היה לנו ביטוח לכן בכלל לא תרחנו להתלונן למשטרה.

כנראה זה היה גנב בודד, כי הוא היה לו עוד מלא דברים לקחת.

פורסם

משתתף בצערך,

שאני נוסע לכל מיני מקומות אני לוקח את כל הדברים החשובים בארנק איתי, לכל מקום.

לא משנה מה, לא משאיר דבר כזה באוטו.

אבל זה רק אחרי ששמעתי על מקרה דומה לשלך לפני כמה שנים.

המשטרה, לא עושה כלום, יושבים מגרבצים ועוברים בעצמם על 1000 חוקים, למשטרה אין כבוד היא לא מטפלת בעבריינים כבר מלא זמן,

הדבר היחיד שהיא עושה זה מעיין מלחמה, בלי הרבה תוצאות, במשפחות הפשע המאורגן וזהו.

פורסם
  • מחבר

רוצים לשמוע דבר מצחיק על פריצה הביתה? פורץ פרץ אלינו הביתה שבוע שעבר בזמן שהייתי בהרצאה, אבל הוא לא לקח כלום ורק חירבן בשירותים ולא הוריד את המים. :silly:

המשטרה אולי לא תעשה כלום אבל הם יתנו לי מעין מסמך שאומר שתעודת הזהות שלי נגנבה ואז אני לא אצתרך לשלם כסף (לא בטוח אבל מכר שלי שהיה פעם שוטר במחלק סמים או משהו אמר לי ככה) על הנפקת תעודה חדשה. אני מקווה שזה באמת נכון.

חוצמזה, אולי אעשה להם סצינה...

לקחתי איתי את התיק עם כל הדברים ובד"כ אני מרוקנת אותו ולוקחת רק קצת מזומנים וכרתיס סטודנט אבל היינו עם אוטו וחשבתי טוב, אזרוק את זה מתחת לכיסא ואף אחד לא יראה שזה שם. נכון, אולי זה באמת היה ג'אנקי מה שלא מעודד, ישנה עליה בשימוש בארץ והמשטרה רק משחקת עם ילדים מפגרים שמעשנים איזה ג'ויינט בפארק.

פורסם

רוצים לשמוע דבר מצחיק על פריצה הביתה? פורץ פרץ אלינו הביתה שבוע שעבר בזמן שהייתי בהרצאה, אבל הוא לא לקח כלום ורק חירבן בשירותים ולא הוריד את המים.

אתה רציני? WTF? :lol:

פורסם

חחח אפשר לעשות בדיקת DNA לחרא ! ;D

פורסם

אתה רציני? WTF?  :lol:

היא Female.gif...

:hi:

פורסם

אהה אוופס לא שמתי לב,קצת מסטול עושים על האש :P

פורסם

הייתי אומר... ש... אה.. זכית.. :-*

פורסם

אומנם לא קרה לי...אבל לחברה של אמא שלי..

הבן שלה התחתן האמא וכל המשפחה נסעה לחתונה.. חזרו ב2 בלילה

הבית ריק...לגמרי ריק, אפילו תשמן זית לקחו, תאוכל תשתיה את הכל! השאירו בית ריק לגמרי

בית עם רהיטים יוקרתים טלויזית פלסמה וכל השטויות של העשירים...

לקחו כספת ומזומנים של איזה 200 אלף שקל..

ואין ביטוח!

לא נעים..

פורסם

פאק! אאוצ'! לא נעים זו מילה מאד עדינה לזה..

אהבתי ת' סיפור עם הפורץ המחרבן :lol:

פורסם

למה לא עושים ביטוח לכזה בית אם כספת אם 200 אלף שקל וטלוויזית פלזמה ו"כל השטויות של העשירים"?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים