עבור לתוכן

M-Audio Revolution 7.1 ויציאה דיגיטלית

Featured Replies

פורסם

ברשותי הכרטיס ורק לאחרונה החלטתי להוציא את הסאונד מהיציאה הדיגיטלית

אבל משום מה הוא לא מוציא משם שום סאונד (לא WAV ולא MP3...) רק כאשר אני מנגן AC3 יענו דולבי דיגיטל הוא מוציא לרסיבר מהיציאה הדיגיטלית

שיחקתי עם ההגדרות בלוח הבקרה של הכרטיס ואין שום סימון לנתב את כל הסאונד בין אם זה AC3 או סטראו פשוט מהיציאה הדיגיטלית (קואקס)

יש כאן מישהו עם הכרטיס הזה שמצליח להוציא את הסאונד (גם MP3 לדוגמה) דרך היציאה הדיגיטלית בכרטיס הזה?

אני לא מוצא את הקונפיגורציה הזו ..לא בלוח הבקרה של הכרטיס ולא בלוח הבקרה של וינדוס.

התקנתי את הדריברים החדשים ביותר לכרטיס.

פורסם

יש לך אולי לינק לאתר של הכרטיס קול? אולי תמונה של ההגדרות דריברים יעזרו...

אני פשוט לא מכיר את הכרטיס

יניב

פורסם
  • מחבר

לינק לפרטי הכרטיס

http://www.m-audio.com/products/en_us/Revolution71-focus.html

לינק ל-MANUAL יש בזה את כל תמונות התפריטים

http://www.m-audio.com/images/en/manuals/Revo71-Manual-EN.pdf

תמונות של כל הטאבים של לוח הבקרה של הכרטיס

maudio2.jpg

backpanel.jpg

audioapp2.jpg

audioapp1.jpg

audioapp3.jpg

audioapp4.jpg

audioapp5.jpg

תמונות יותר גדולות

surround.jpg

cp.jpg

maudio4.jpg

maudio5.jpg

אני חייב לציין שאין ב VOLUME PROPERTIES של הוינדוס את האופציה "מתקדם" שם ניתן לסמן SPDIF OUT כפי שיש בכרטיסי כריאייטיב

תודה רבה

פורסם

אתה רוצה להגיד לי ששום הגדרה לא עזרה לך? וואו...

בתמונה הלפני אחרונה, ניסית לשים את זה על MUSIC?

ב INPUT\OTHER... ניסית להעלות או להוריד את ה SAMPLE RATE?

אני מניח שניסית להוריד דריבר חדש?

יניב

פורסם
  • מחבר

כמו שאמרתי שום דבר לא עזר... עברתי מ 2.1 ל 7.1 ולא הוציא סאונד

גם כשבחרתי NO PROCESSING T לא הוציא סאונד

רק כאשר שמתי סרט עם סאונד AC3 והגדרתי בפילטר ש ה AC3 שיוציא דרך ה SPDIF אז שמעתי את הסאונד

ניסיתי גם סמלרייט שונים וזה לא עזר (48 96 ו192)

התחלתי ישר מהדריברים האחרונים שיצאו...לא התקנתי מהדיסק

פורסם
  • מחבר

כנראה שלמעט מאוד אנשים יש את הכרטיס הזה...והם לא רשומים פה  :-\

בכל מקרה הסתדרתי... M-AUDIO האלה...  מגיע להם-0/10 על ממשק הדרייבר של הכרטיס

הכניסו את ההגדרה לDIGITAL בתוך הגדרות הרמקולים למיניהם..... ואם משתמש מנוסה כמוני (לא מנסה להתרברב ) לא מצא את הגדרת הדיגיטל בקלות, זה ממש גרוע.

כמו כן לא התרשמתי בכלל מרמת ה DB שהכרטיס מעיד על עצמו 106DB ...שתבינו אולפן הקלטות מקצועי מגיע ל120DB ורק רסיברים של מעל ל10 אלף אולי מגיעים ל 105DB...אז אולי אני צולב אותם מוקדם ...אבל גם HK עם ה 95DB שלהם נחשבים רפרנס מעולה לבדיקה  ;D

בכל מקרה ההגדרות היו כאן בקומבובוקס הנגלל

audioapp5.jpg

...לא מצאתי זאת כי יש שם איזה 50 הגדרות של סוגי רמקולים והמילה DIGITAL ביניהם וקשה לשים לב לזה, למי שהגדרות רמקולים אינן מעניינות אותו עקב חיבור לרסיבר :)

כתבתי מייל לחברה על הדרייבר ה"נוח" שלה ושלפחות יכניסו הסבר לMANUAL כיצד להגדיר את היציאה הדיגיטלית בדרייבר

שאלה קטנה לאלו שיש להם רסיבר עם מפענח MP3 ..כאשר אתם מחברים את היציאה הדיגיטלית של כ. הקול לרסיבר ומנגנים MP3, הרסיבר מפענח את ה MP3 במקום הכ. קול?

פורסם

תגיד אתה מרוצה מהאיכות של הכרטיס קול הזה ? (בסטיראו)

פורסם
  • מחבר

תגיד אתה מרוצה מהאיכות של הכרטיס קול הזה ? (בסטיראו)

אני לא אודיופיל אבל הכרטיס הזה ממש לא מרשים אותי....עכשיו שורקת :)

גם כאשר אני שומע AC3 בסרטים משום מה את הדיבורים אני שומע ממש חלש לעומת המוזיקה והאפקטים ברקע

אני עדיין עם הפילטר הישן של ה AC3 ...נעדכן לגרסה החדשה יותר עם האופציות לשנות GAIN...הבנתי שזה בעיה אצל כל הכרטיסים עם יצאיה דיגיטלית

משהו ממש מוזר כאשר אני מנגן סרט XVID עם AC3 הוא מראה לי במאפייני פילטר של INDEO שזה 2.1 במקום 5.1...למרות שהמגבר מראה לי סיגנל מלא של DD

בקשר למוזיקה הוא נשמע טוב יותר מאשר AC3 ...אולי זה בגלל ש HK נשמעים הרבה יותר טוב בסטראו מאשר בק"ב.

בעיקרון כל ה SRS וה TRUSTSURROUND זה אם אתה מוציא דרך היציאות האנלוגיות בלבד... וממש לא מציינים את זה בשום REVIEW שקראתי.. וקראתי את כולן

לדעתי הכרטיס מתומחר גבוה מדי (מותג - M-AUDIO?) בארץ 80$ הופכים פה ל700-750

ואם אתה שואל בקשר לסטראו בלבד ...עדיף את ה-M-AUDIO AUDIOFILE הבאמת מוצלח של M-AUDIO סטראו טהור ברמת אולפן

מישהו אולי יודע איך אני מוציא מה-WINAMP את המידע בצורה דיגיטלית כך שהרסיבר יפענח את ה-MP3 ?

איזה DLL לבחור בהגדרות של ה OUTPUT?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים