פורסם 2004 בספטמבר 1621 שנים כל עוד יש מלווה באוטו, ניתן למלאות את כל המקומות באוטו ע"פ רישיון הרכב(כמובן שעד 8 +נהג בהתאם לרישיון 02).אם אין מלווה, אז רק 2 חברים.אני מקווה מאוד שאני אספיק לעבור טסט לפני שהתקנה החדשה נכנסת....ומפיסטו - זה פשוט גאוני! איך אני לא חשבתי על זה ככה?זה באמת הטיעון הכי טוב ששמעתי כנגד החוק הזה(ושמעתי הרבה).
פורסם 2004 בספטמבר 1621 שנים ומפיסטו - זה פשוט גאוני! איך אני לא חשבתי על זה ככה?זה באמת הטיעון הכי טוב ששמעתי כנגד החוק הזה(ושמעתי הרבה).הטיעון הזה נאמר באחת התגובות בY-net על הכתבה על החוק הזה
פורסם 2004 בספטמבר 1621 שנים רגע, Burton אז אתה בעצם אומר שגם אחרי שעברת את שלושת חודשי המלווה כדי להסיע יותר מ2 אנשים צריך את אותו מלווה שנפתרת ממנו סוף סוף לאחר אותם חודשים ?
פורסם 2004 בספטמבר 1621 שנים בשביל שמישהו יוכל להחשב כמלווה הוא צריךלהיות בן 21 ורישיון 3 שנים לפחות (נראה לי)או להיות לפחות בן 24זה לא יכול להיות סתם חבר מהכיתה שלך שיש לו רישיוןלא מדוייק בכללמלווה הוא:בן 24 עם לפחות 5 שנות נסיוןבן 30 עם לפחות 3 שנות נסיוןסקורפיון יש לך חברים פדופילים?
פורסם 2004 בספטמבר 1621 שנים רגע, Burton אז אתה בעצם אומר שגם אחרי שעברת את שלושת חודשי המלווה כדי להסיע יותר מ2 אנשים צריך את אותו מלווה שנפתרת ממנו סוף סוף לאחר אותם חודשים ?בדיוקככה שנתיים עד אשר אתה כבר לא נחשב נהג חדש לפי החוק
פורסם 2004 בספטמבר 1621 שנים זהו שזה לא כל כך באסה במקרה הזה כי אם תסתכל על הרשיון שלך יש שם סעיף של הגבלות והיתריםלמשל למי שיש אופנוע 50 סמק והוא מתחת ל18רשום לו בהגבלות שאסור לו להסיע נוסעים בכללאם תסתכל על הרשיון של תיראה שלא כתוב שום דבר לגביי להסיע מספר מסויים של נוסעים ככה שלמי שיש כבר רשיון החוק לא יחול עליו
פורסם 2004 בספטמבר 1621 שנים בסדר כל עוד זה יכנס ב1 לנובמבר אני רגוע...יהיה לי עוד לפניי אני חושב שגם המלווה יגמר עד אז..בעזרת השם
פורסם 2004 בספטמבר 1621 שנים זהו שזה לא כל כך באסה במקרה הזה כי אם תסתכל על הרשיון שלך יש שם סעיף של הגבלות והיתריםלמשל למי שיש אופנוע 50 סמק והוא מתחת ל18רשום לו בהגבלות שאסור לו להסיע נוסעים בכללאם תסתכל על הרשיון של תיראה שלא כתוב שום דבר לגביי להסיע מספר מסויים של נוסעים ככה שלמי שיש כבר רשיון החוק לא יחול עליוזאת הנחה אופטימית למדי (גם אני מקווה שהיא תתקיים) אך זה לא מחייב שההגבלה תיהיה רשומה ברישיון אלה תיהיה פשוט כללית לגבי כל הנהגים החדשיםהאופציה היחידה היא פשוט לחכות עד ה1 בנובמבר ולראות מה יהיה
פורסם 2004 בספטמבר 1621 שנים לא מדוייק בכללמלווה הוא:בן 24 עם לפחות 5 שנות נסיוןבן 30 עם לפחות 3 שנות נסיוןסקורפיון יש לך חברים פדופילים?לא, אבל יש לי חברים בני 24-25.
פורסם 2004 בספטמבר 1621 שנים בסדר כל עוד זה יכנס ב1 לנובמבר אני רגוע... יהיה לי עוד לפניי אני חושב שגם המלווה יגמר עד אז..בעזרת השם איך בדיוק תוציא רישיון ותגמור חודשיים מלווה בחודש וחצי הקרובים? : לי יש היום 17 (מזל טוב לי ) וטסט ראשון(גם בהצלחה לי ) אז אני מקוה מאוד שאני אספיק לעבור לפני נובמבר...
פורסם 2004 בספטמבר 1621 שנים מזל"טוהגענו כבר למסקנה (כנראה) שהחוק תקף רק על מישמוציא רשיון אחרי שהחוק נכנס לתוקף,ולכן אפילו אםלא נגמרה לך עדיין תקופת המלווה זה לא משנהאבל אין לנו את הגרסא המלאה והשלמה של החוק, ולכןאנחנו לא לגמרי בטוחים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.