פורסם 2004 בספטמבר 1621 שנים בתקופתי איומו עם זה וגם בתקופת אבא שלי אימו עם זה ועוד ימשיכו לאים עם זה בתקופת הילדים שלי ............החוק אם יעבור זה יהיה רק עוד הרבה הרבה זמן
פורסם 2004 בספטמבר 1621 שנים גם אני...זה בטוח שזה יעבור?לא בא להם לדחות את זה בחצי שנה ככה במקרה?מילא עם 3 חודשים מלווה, אבל מה הקטע הזהשאי אפשר להסיע יותר מ2 אנשים?זה הדבר המטומטם ביותר שראיתי מימיי(טוב לא נכון,אחרי הכל אני עדיין לומד במערכת החינוך בישראל)
פורסם 2004 בספטמבר 1621 שנים וזה יחול רק על אנשים שהוציאו רישיון לאחר ה1 בנובמבר...היו שמועות שזה יחול כל כל הנהגים החדשים גם כאלה שהוציאו את הרישיון לפניי....(אני מתכוון לקטע של הלא יותר מ2 חברים)
פורסם 2004 בספטמבר 1621 שנים יש לך איזה מקור אמין לעניין? כי ניראה לי שזה יחול על כל הנהגים החדשים למרות...... שזה לא ממש כתוב לי על הרשיון ב"הגבלות"
פורסם 2004 בספטמבר 1621 שנים המקור האמין שלי הוא המורה לנהיגה שלי שאמר לי את זה...בנוסף הוא אמר שאסור להסיע יותר מ2 חברים וחברי משפחה מותר להסיע 5...עכשיו איך יבדילו בין חברים למשפחה אין לי מושג אז לא יודע בקשר לזה...יותר מידי שמועות מופצות בקשר לזה במקום שתצא הודעה אחת מסודרת שתסביר הכל ???
פורסם 2004 בספטמבר 1621 שנים בנוסף הוא אמר שאסור להסיע יותר מ2 חברים וחברי משפחה מותר להסיע 5...עכשיו איך יבדילו בין חברים למשפחה אין לי מושג אז לא יודע בקשר לזה...זה לא הולך ככהזה ממש לא שייך למשפחה וחבריםאם נמצא איתך באוטו נהג שעונה על קריטריון ה"מלווה" מותר לך להסיע 5 אנשיםאם לא אז רק 2
פורסם 2004 בספטמבר 1621 שנים מעולההה!!!אז בעצם אם אני נוסע עם חבר שהוא יכול להיות מלווה האוטו יכול להיות מפוצץ עד אפס מקום?
פורסם 2004 בספטמבר 1621 שנים בשביל שמישהו יוכל להחשב כמלווה הוא צריךלהיות בן 21 ורישיון 3 שנים לפחות (נראה לי)או להיות לפחות בן 24זה לא יכול להיות סתם חבר מהכיתה שלך שיש לו רישיון
פורסם 2004 בספטמבר 1621 שנים אה רגע, ומה אם האוטו יכול להכיל יותר מ5 אנשים, מותר יהיה להסיע גם 6 (7 עם נהג) אם אחד מהם הוא מלווה?
פורסם 2004 בספטמבר 1621 שנים פשוט טימטום פחות אנשים באוטו = יותר מכוניות על הכביש נראה לי דווקא יעלה את התאונות והנפגעים מאשר להוריד אותם, אתם יכולים לחשוב על כל הסיבות לבד ומישהו יודע עם זה כולל נהגים שקיבלו רישיון לפני ה1 בנובמבר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.