עבור לתוכן

כמה אובר אפשר לעשות ל-A64 3200 Mobile,754

Featured Replies

פורסם

יש בתיכנון שדרוג... עכשיו יש לי AXP 3200

שכמובן לא שימש אותי לאובר כי פשוט הפוטנציאל שלו די נוצל

עכשיו אני דווקא כן מתכנן לעשות אובר אז שאלה איזה מעבד A64 יתן לי את האובר הכי משמעותי ביחס לאחרים

ראיתי את המעבד הזה למכירה

A64 3200 Mobile סוקט 754

ולמרות שעדיף לקנות כבר 939 כי אין בעיות תקציביות שמעתי שהמוביילים מעולם לאובר...

אני ישמח לתגובות בנושא המעבד

ואם זה באמת אחד המעבדים היותר טובים לאובר

ואני מתכוון האחוזים שאפשר לעשות לו יחסית למהירות סטוק שלו ביחס למעבדים אחרים

פורסם

קניתי מובייל שלא נתן POST לשני לוחות ZNF3-250 של צ'יינטק וASUS K8V DLX. לא כל הלוחות מעלים אותו, יש מעט שכן. לא שווה את הסיכון בלבזבז 400 שקל נוספים ולהתקע עם מעבד שלא עולה לך.

אני הגעתי עם 3200 NC לHTT240 עם קירור אוויר. שהוציא תוצאה יפה של 36sec בSuperPI :) יש את האובר שלי בOCDB.

פורסם

אני גם עם 3200+ NC הוצאתי תוצאה יפה מאוד - 247mhz

שזה 2200@2717

גם בOCDB :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אוקי...

עכשיו נגיד באופן תאורטי אני קונה אותו והוא עובד על הלוח... האובר יהיה יותר טוב

מבמעבד A64 NC 3200 רגיל ?

ועוד משהו... סוקט 754 ו939 האם יהיה הבדל באיכות האובר קלוק בין הסוקטים האלה? או שזה קשור רק למעבד?

פורסם

לדעתי לא כי המעבדי מוביל 64 הגיעים עם ליבת קלוהמר שיותר מתחממת...

פורסם
האובר יהיה יותר טוב

מבמעבד A64 NC 3200 רגיל ?

אף אחד לא יודע בוודאות כי לאף אחד מאיתנו אין את הMobile - תעשה חיפוש בגוגל :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תבנה על זה שלפני שאני שואל משהו אני קודם מחפש טוב...

ראיתי משהו איפושהו שהליבה של מובייל היא קלוהאמר...

אז בקיצור ולעניין... אין לאף אחד מושג?

פורסם

המובייל שיש בפנדה הוא DTR במילא, כלמור מעבד רגיל שרץ על מתח של מעבד רגיל, אבל מכיל מיקרו קוד של מעבד מובייל(זה מה שאני קניתי בזמנו).

מעבדי מובייל אמיתיים מעולים לOC כיוון שהם רצים על 1.2 ו1.3v מעבד 3200+ שרץ על מתח כזה יאפשר מרחב תמרון גדול יותר לOC, כיוון שמתח שהוא מצריך לעבודה יציבה במהירות X נמוך יותר ממעבד שולחני.

פורסם
המובייל שיש בפנדה הוא DTR במילא, כלמור מעבד רגיל שרץ על מתח של מעבד רגיל, אבל מכיל מיקרו קוד של מעבד מובייל(זה מה שאני קניתי בזמנו).

אז בעקרון אין יתרון משמעותי למוביילים בפנדה - מבחינת OC

פורסם

כן זה 1.5V

הA64 לא מובייל זה 1.55V ...

וכיף יכול לעבוד בסטוק גם על 1.40 ...

והמחיר ממש ממש לא מצדיק קנייה בשביל שום OC - כי ב65% מהערך אתה קונה A64 3200+ NC ועושה לו OC ענקי.

עריכה :

וגם זה Clawhammer אז בכלל...

פורסם

http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1673&catcode=22

זאת אומרת שגם זה מעבד רגיל עם קוד של מובייל? כי כתוב 1.50V ???

DTR = DeskTop replacement/replica

יש דבר כזה שנקרא מחשבי DTR שהם רובם לא notebook אלא desknote, וכדי לתת מחיר יותר נמוך/ביצועים גבוהים על חשבון חיי סוללה, הם משתמשים בחלקים של מחשב שולחניים, בכל הנוגע לזכרונות ומעבדים, לפעמים גם HD ולוחות שעברו התאמה קטנה.

אני לא זוכר אם הDTR של הa64 הוא 1.5 או 1.55 אבל הmobile והTruemoblie הם 1.4 1.3 או 1.2 לא זוכר בברור. כלומר שמעבד DTR לא יתן לך כלום מבחינת יתרון לOC לא משנה מה פנדה יגידו לך, ומעבדי DTR עולים כמו מעבד שולחני רגיל. מעבדי המובייל "האמיתיים" עולים יותר, ובהפרש דיי ניכר.

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובות אנשים... מה אני יגיד החכמתי :cool2:

רצוי לנעול :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים