עבור לתוכן

רוצה לקנות מכשיר MP3 Player

Featured Replies

פורסם

שלום

אני רוצה לקנות מכשיר MP3 Player - 20GB - לא צריך יותר מזה, ואני צריך שיהיה בו דיסק קשיח על מה אתם ממליצים ולמה? מחיר לא משנה חייב תשובה בדחיפות.

תמליצו גם על חנות.

תודה

פורסם

IRIVER H120

2500 שקל בארץ

פורסם

Zen Touch

1900 בארץ

ויש גם את הZen Xtra

שקצת פחות והוא עם 30 GB

פורסם

לדעתי, במחירים של הארץ, ובהתחשב בבטרייה הנפלאה שלו, הזן טאץ' הרבה הרבה יותר משתלם מהריבר. בארהב זה כבר סיפור אחר (שם אני מתכוון לקנות ihp120).

פורסם

במחיר של של Touch בארץ

אני יכול לקנות שני מכשירים + אוזניות הגונות בחו"ל

פורסם

במחיר של של Touch בארץ

אני יכול לקנות שני מכשירים + אוזניות הגונות בחו"ל

ובמחיר של ihp120 לא? אתה מקבל עוד 600 שקל לתקציב.

פורסם

באמת אנשים מה עדיף זן טאצ' או ihp120 ?

ואל תתנו תגובות מפגרות כמו אני מעדיף xxx כי זה של חברה xxx, תתנו הסבר למה אחד עדיף על השני בגלל תכונות של המכשיר...

פורסם

תראה, אני מעדיף xxx כי זה של חברה xxx...

פורסם

H120

רולאז

פורסם

H120

רולאז

מי איז מסכים.

פורסם

הבאה ששולח אחת מכל שלושת ההודעות שמעליי מקבל באן, ביקשו בכוונה לא לתת הודעות כאלה אז אתם עושים דווקא?

אגב, הנושא של אייריבר נגד אייפוד וכאלה נטחן כבר לעייפה, לאף אחד אין כוח לחזור על זה שנית, חיפוש קליל (או אפילו דפדוף כמה עמודים אחורה) ייתן לך המון תוצאות.

פורסם

לדעתי ה creative

הוא נותן (בארץ) את התמורה הכי טובה לכסף שלך

נגן איכותי עם איכות סאונד מעולה ( תקרא קצת על הנגנים של קראיטיב) וחיי סוללה מצויינים

היתרון של ה irivir סאונד כמובן , סטייל , סוללה, והכי חשוב השלט !! רק בגלל השלט (לדעתי ) הוא נבדל מכל נגן אחר

פשוט יש לך הכל בשלטון הקטן הזה ... אתה יכול להשיר כל הזמן את נגן בכיס , במעיל, בתיק והכל , אבל באמת הכל לעשות דרך השלט .

וזהו.

העם השלט שווה את ה 600 שקל?( או בחול בין 70-100 $) ממש לא יודע...

הבחירה באמת שלך.

אני מת על השלט הזה ( אין לי את נגן אבל ראיתי אותו ושיחקתי איתו )

פורסם

ממש טמטום ותת רמה אותם 3 הודעות.

חיפשתי בפורום כל מיני הודעות (והגעתי הרבה דפים אחורה בלי לדלג, והאופציה חיפוש פשוט מעצבנת איך שהתוצאות יוצאות)

בכל מקרה בו לא נשווה מש שווה לקנות בגלל הארץ ונשווה מה כדי בכלל? (כי אולי יהיה מישהו שיקנה לי בחו"ל).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים