עבור לתוכן

רוצה לקנות נגן MP3 מבוסס HD ויש לי כמה שאלות חשובות...

Featured Replies

פורסם

SNR הוא לא הכל בחיים, במיוחד אם אתה משתמש באוזניות לא אוטמות, בסביבה רועשת. אתה כנראה לא תשים לב להבדל.

מצד שני, SNR יכול להיות אינדיקציה טובה לאיכות מעגלי הסאונד.

יש לי את הקריאטיב, אני מרוצה ממנו מאוד - הZen Xtra הוא בהחלט מכשיר מוצלח.

פורסם
  • מחבר

מבחינת מחיר - כמו שאמרתי כבר, המחיר שבו תקנה את האייריבר בארה"ב בחנות (street price) יהיה לפחות 290$, שזה המחיר הB&H בניו יורק נדמה לי.

לדעתי הטאץ' הוא הבחירה בשבילך... שילוב של מחיר נמוך, איכות סאונד טובה מהמתחרים ו24 שעות בטריה (וגם פס מגע...).

אם הוא היה זמין בחנויות כשקניתי את האיירביר לפני חודש בערך, אני ממש לא בטוח שהייתי עושה בסוף את אותה החלטה... נראה לי כמו הצלחה של קריאייטיב.

הזן אקסטרה, בכל מקרה, הוא פספוס... מסך קטן, כפתורים רק בצדדים, גדול ועבה... הוא טוב רק אם אתה באמת צריך את שטח האחסון הגדול. למרות שהוא לא יכול *בכלל* לעבוד כHD נייד (צריך דרייברים לכל העברה).

מצאתי את ה Iriver IHP-120 ב 284$ כולל משלוח לוושינגטון (איפה שאחותי נמצאת) שזה מחיר לא רע...

הזן טאצ' אכן נראה מבטיח מבחינת הסאונד ומבינת הסטריה ש 24 שעות זה נתון די מדהים, רק חבל שאין לו שלט, למרות שקריאטיב אומרת שהיא תוסיף שלט בעתיד אבל הוא בטח יהיה יקר, מה שטוב הוא אכן יותר זול, מצאתי אותו ב 237$ כולל משלוח...

העניין הוא שהוא ממש חדש ורוב הביקורות שקראתי עליו הן די שטחיות ול Iriver יש כבר מוניתין מוצק מה של טאצ' עוד אין...

בכל מקרה על הנייר הטאצ' אכן לוקח גם במחיר :-)

פורסם

אה הבנתי, אתה תהיה בבית עם כתובת וטלפון... חשבתי שאתה הולך לטייל שם אז לא תוכל להזמין ברשת.

בקשר לשלט, אני כבר אומר לך - השלט של האייריבר באמת על הנייר נראה בכלל לא רע, והוא גם מציג את כל האינפורמציה שהנגן עצמו מציג, אבל זה לא כ"כ נוח להשתמש בו. זה מוסיף לך עוד כבלים, ובסוף אתה תראה שיהיה לך הרבה יותר נוח פשוט לחבר את האוזניות רגיל ולשים את הנגן בכיס, ולהוציא אותו כשבא לך להחליף שיר.

לדעתי, אם לא יצאו ביקורות רציניות על הטאץ' עד שתיסע, אז תלך לחנות ותבקש לשמוע את שניהם... לשחק איתם קצת. (ואני מזהיר אותך עכשיו - כשאתה תראה את האייפוד ותשחק עם הגלגל שלו, אתה תרצה אותו. מאד. רק אחרי שתצא מהחנות עם נגן אחר תבין שהפיצ'רים הנוספים שווים הרבה יותר מהמגניבות של האייפוד  :P)

פורסם
  • מחבר

טוב אני רק רוצה להבהיר דבר אחד, אני לא נוסע לשום מקום אני נשאר בארץ !

מי שנמצא בחו"ל זאת אחותי שחוזרת עוד איזה חודש וחצי והיא תוכל להביא לי את המכשיר שאני יקנה...

דבר שאני את האייפוד אני מכיר ממזמן והוא נחמד והגלגל שלו לא כזה מדליק כמו שאתה מתאר, לגבי השלט יש בזה משהו, בכל מקרה בעתיד קריאטיב יוציאו שלט לטאצ' ואז תיהיה לי את האפשרות...

כרגע הטאצ' נמכר במחיר הכי זול כולל משלוח ל Washington ב 237$ שזה מחיר די טוב.

טוב נראה לי שאני ילך על הקריאטיב נראה ממש מבטיח והביקורות אומרות שהוא טוב אז למה לא...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים