עבור לתוכן

רוצה לקנות נגן MP3 מבוסס HD ויש לי כמה שאלות חשובות...

Featured Replies

פורסם

אז ככה אחרי חיפוש וחרישה לא קטנה בפורום פה ראיתי שה Iriver Ihp-120 הוא הנגן שהכי מתאים לי לפי הנתונים וגם לפי מה שאנשים אומרים פה, אני מתכנן לקנות אותו בארה"ב וראיתי אותו ב 269$ (זה מחיר טוב ד"א ?) השאלה שלי היא מה איכות הסאונד של המכשיר מניסיון כמובן ביחס ל Ipod והנגנים של קריאטיב וכו... זה הדבר שתאכלס הכי חשוב לי, האם יש פה מישהו שניסה את כל המכשירים האלה והשווה ראש בראש איכת סאונד ?

אני אישית מתכנן להשתמש ב Grado שלי (Sr-80 למי ששואל איזה דגם) שלא צריכה להיות בעיית נצילות אבל האיכות חשובה לי מאד...

תודה לכל מי שיענה...

פורסם

עם אוזניות כאלה... לא תיהיה לך בעיה של איכות סאונד

פורסם
  • מחבר

טוב אבל מכיוון ואני אודיופיל מה שאני רוצה זה לא איכות סאונד טובה, אלה הכי טובה...

ואת זה אני לא יודע מה יתן לי כי צריך לשמוע בשביל זה או שמישהו שכבר שמע יוכל להגיד לי..

קראתי פה באחד הת'רדים שה Creative (לא זוכר איזה) הוא הכי טוב בקטע הזה אבל הוא סובל מהרבה חסרונות, האם זה נכון ? (לשתי הדברים)

תודה לכל מי שיענה..

פורסם

בעיקרון לא שמעתי שום בעיות עם ה IHP בכל סוגי המוזיקה

בקשר לקריאטיב אני לא יודע כי לא ניסיתי ..

פורסם
  • מחבר

אמרתי שלקריאטיב יש בעיות :o

ל IRIVER כמעט ואין בעיות וחסרונות פרט לכמה דברים קטנים שממש לא חשובים אם אתה שואל אותי...

לגבי הקריאטיב זה חשבו לי כי אני אודיופיל ואני מחפש את איכות הסאונד הטובה ביותר במכשירים הללו..

זה די בעדיפות מס' 1 אצלי...

פורסם

עד כמה שאני יודע, לפי ביקורות, הנגנים של קריאייטיב הכי טובים מבחינת איכות סאונד (SNR הכי גבוה). אבל יש להם הרבה חסרונות אחרים (בעיקר מבחינת הגדול הפיזי).

יש את הzen touch החדש שלהם שנראה בכלל לא רע, שווה לך לבדוק אותו.

לי יש את הH120, ולדעתי הוא מצוין מבחינת סאונד, אבל אני ממש לא אודיופיל. לרוב אומרים שהוא עולה על האיכות של האייפוד אבל לא בהרבה. תלוי את מי אתה שואל (לא שמעתי את האייפוד בעצמי).

אם כמו שאתה אומר איכות הקול הכי הכי חשובה לך אז לך על הקריאייטיב... בכל מקרה תבקש לשמוע את כל הנגנים לפני שאתה קונה.

רק שתדע מראש, סדרת הzen xtra היא די בעייתית כמו שאמרתי מבחינת גודל, הנגנים האלה לא נכנסים כ"כ בקלות לכיס (האייריבר נכנס בלי בעיה, האייפוד בכלל...). הזן טאץ' אמור להיות באמת שיפור.

ו270 דולר לH120 זה מחיר מצויין... אני בספק אם תוכל לקנות אותו בארה"ב *לא* דרך האינטרנט במחיר כזה... הוא נמכר בחנויות פיזיות במינימום 290$ עד כמה שאני יודע, ותוסיף לזה מס של המדינה שאתה נמצא בה (שלא כלול במחיר על האריזה...).

פורסם
  • מחבר

דווקא לפי מה שאני ראיתי ה SNR של ה IRIVER יותר גבוה...

90 ל איריבר לעומת 87 של הקריאטיב...

פורסם

המממ

לקריאייטיב תמיד הייתה איכות הסאונד הכי טובה. אבל בהרבה ביקורות על 120 מציינים שהוא באמת באמת לא הרבה מאחורי הנגנים של קריאייטיב מבחינת איכות,ולדעתי עדיף לך להתפשר על הנקודה הזאת כדי לקבל נגן יתר טוב בכלליות.

איפה מצאת אותו ב270 דולר? אני נוסע עוד מעט לארהב והכי זול שמצאתי עד עכשיו זה 290 (ב b&h בניו יורק).

פורסם

אני דווקא יודע שלאייפוד יש Output חזק יותר ובאוזניות גדולות יהיה הבדל בווליום המקסימלי.

[כמדומני, אני לא זוכר בדיוק]

פורסם
  • מחבר

ה GRADO שלי הן אוזניות עם נצילות גבוהה מאד, אין בעיה בקטע של עוצמת הסאונד, אני חושב ששמעתי עם האוזניות שלי עם ה IRIVER של שיבי במפגש האחרון של הפורום, ושמעו יחסית חזק...

שעמו די טוב אבל כמו שאמרתי די טוב לא תמיד מספיק לי, אני רוצה הכי טוב (אני יודע שזה נשמע מעצבן אבל ככה אני שונא להתפשר על דברים מסויימים) למרות שאם ההבדל בין ה IRIVER ל CREATIVE לא רציני אז יש מצב להתפשר...

ד"א מישהו כבר שמע את ה Touch Zen ?

פורסם

לי את הH340

ונראה לי שלו ולH120 יש אותו הפסק (20 מיליוואט)

איכות די טובה..... ווליום לא משהו שיוריד לך את הרעש אבל חזק... תלוי בהקלטה

פורסם
  • מחבר

טוב אחרי בירור קצר ברשת ראיתי שהיחס או לרעש של ה קריאטיב Zen Touch הוא 97DB לעומת 90 של ה IRIVER

בכל מקרה הם יורת זולים ונראים לא פחות טוב אם לא יותר טוב...

לגי התכונות שלהם וכל השאר אני לא יודע אתם מוזמנים לספר, הנה כמה לינקים שמצאתי עם מחירים לא רעים בכלל:

Zen Extra 30 GB

Zen Touch 20 GB

Iriver IHP-120

תגידו מה אתם חושבים זה המחירים הכי נמוכים בארה"ב ונראה לי הכי זול שניתן למצוא כי זה באמת מחירים גרושים ! (יחסית לארץ וכשלעצמו בשביל מכשיר אודיו עם כזאת קיבולת)

פורסם

אני אישית מעדיף את הZEN XTRA

יותר מקום .. נכון שהוא קצת יותר גדול אבל לא מפריע לי ..

ועוד שיקול הוא הרבה יותר זול

מה שמשאיר לי תקציב טוב לאוזניות נורמליות

פורסם
  • מחבר

המקום לא ממש משנה לי כל עוד זה לפחות 20 GB...

המחיר גם לא משחק תפקיד רציני כי ההבדלים כאן הם של 30$ בערך בקריאטיב וקצת יותר בשביל ה IRIVER, אבל עושה רושם שהוא שווה את זה...

בכל מקרה אם מישהו השתמש ב Zen Touch אני ישמח לשמוע עליו פרטים...

פורסם

מבחינת מחיר - כמו שאמרתי כבר, המחיר שבו תקנה את האייריבר בארה"ב בחנות (street price) יהיה לפחות 290$, שזה המחיר הB&H בניו יורק נדמה לי.

יש כבר לא מעט מידע רציני על הזן טאץ', אבל לא ראיתי שום ביקורת עמוקה ורצינית. רק כאלה שנותנות לך מושג כללי. אני חושב שגוגל יעזור לך במקרה הזה  ::)

לדעתי הטאץ' הוא הבחירה בשבילך... שילוב של מחיר נמוך, איכות סאונד טובה מהמתחרים ו24 שעות בטריה (וגם פס מגע...).

אם הוא היה זמין בחנויות כשקניתי את האיירביר לפני חודש בערך, אני ממש לא בטוח שהייתי עושה בסוף את אותה החלטה... נראה לי כמו הצלחה של קריאייטיב.

הזן אקסטרה, בכל מקרה, הוא פספוס... מסך קטן, כפתורים רק בצדדים, גדול ועבה... הוא טוב רק אם אתה באמת צריך את שטח האחסון הגדול. למרות שהוא לא יכול *בכלל* לעבוד כHD נייד (צריך דרייברים לכל העברה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים