עבור לתוכן

צריך תגובות שיעזרו לי להסביר את הנקודה שלי לפאנבוי של אייפוד

Featured Replies

פורסם

אוקיי, לצערי אני מדי פעם נכנס לגיימר, כדי לראות שטויות כאלה:

rofl lmao ^^

ipod זה הלוקסוס.

בוא נשאל למה?

הממשק הכי טוב שיכול להיות. נקודה

נוח אינטאטיבי יפה ומהיר.

מבחינת מראה אי אפשר לנצח.

איכות סאונד-מדהימה.. שוב פעם הכל תלוי איזה שירים אתה דוחף פנימה

תמיכה ב WMA ?

אני אישית לא צריך. ואני מאמין שמי שצריך יקנה את ה iriver

הרכיבים באיפוד הם הרכיבים הכי טובים שאפשר להשיג..

כונן שרק באיפוד יש. ורק לאפל יש אותו.

בקיצור... לוקסוס נקודה.

אני לא אומר שה iRiver גרוע!

אני אומר שהאיפוד זה הטופ. זה כמו לדבר על Jaguar ועל נגיד ולוו כאשר הi river משחק בתפקיד הולוו מן הסתם.

זה מה שהוא כתב בתגובה להודעה שלי:

דיי כבר עם האייפודים המסכנים האלה.

אם מכוונים לשוק הגבוה, זה אך ורק iriver ihp120/140. אייפוד זה הזבל הפופולארי, שהחברה שלו משקיעה יותר בפרסום מאפשר במכשיר שלה, בזמן שהמכשיר של iriver עליון עליו בכל התחומים.

יותר חיי סוללה, שלט מעולה שמגיע עם המכשיר, רדיו מובנה, יכולת להעתיק לתוכו שירים ללא מחשב, משמש גם תטייפ מנהלים ומגיע עם מקרופון, תמיכה הרבה יותר טובה בארץ, ועוד הרבה דברים.

כמו שמישהו פעם בזון אמר, הפוד הוא המכשיר הפשוט לשוק הביניים בזמן שבאותו מחיר וברוב המקרים בפחות, מי שרציני באמת חייב ללכת על אייריבר כי הוא פשוט יתן לו הרבה הרבה הרבה יותר.

אייפוד אפילו לא שני היום כי גם הנגן של ריו, rio-karma יותר טוב ממנו.

מעכשיו אני מתחיל לשלוח כל מי שבא לפה עם שאלות מהסוג הזה לפורום של זון. שם אנשים יודעים על מה הם מדברים ולא רק אייפוד אייפוד אייפוד.

פותח הדיון, שאל את השאלות שלך פה, http://www.hwzone.co.il/community/index.ph p?board=17.0, אתה תקבל תשובות הרבה הרבה יותר רצניות ונכונות.

עכשיו, אני יודע שזה מאד עצוב שאני אפילו מתייחס אל מסכן כזה, אבל הוא משכנע שם משתמש אחד לקנות פוד, וזה חבל.

הייתי שמח אם תעזרו לי לסתום לו את הפה כדי שפותח הדיון בגיימר לא יידפק סתם, ואחרי שנגמור פה אני אעתיק הכל לשם כדי שהוא יראה.

תודה.

זה מה שכתבתי לו בינתיים:

תראה, אני יכול להביא לך עכשיו ביקורות, השוואת, ותגובות של אנשים מפורומים שישפילו אותך עד עפר אחרי כל הבולשיט שכתבת פה, אבל בגלל שאין לי כוח לריב עם ילדים קטנים שמדברים שטויות, נעשה דבר כזה, אני לוקח עכשיו את התגובה שלך, מעתיק אותה לפורום של הזון, אחרי שיהיו מספיק תגובות אני מעתיק את כל לפה או פשוט אתן לינק לדיון. אני מקווה שזה ישתיק אותך.

אבל עד אז, כמה תיקונים: איכות הסאונד הכי גבוהה היא בנגנים של קריאייטיב, כל מי שבאמת מתעניין בתחום, ולא קונה אייפוד כי זה הטראנד, יודע את זה. סדרת ihp של אייריבר מתקרבת לאיכות הסאונד שלהם. אפל אפילו לא במקום השני מבחינת סאונד.

בקשר לרכיבים, לא יודע מאיפה הבאת את השטות הזאת, אבל זאת שטות ממש גדולה. מזה רכיבים הכי טובים שאפשר להשיג? זה שוק הכרמל? ממה אתה חושב שאייריבר מרכיבים תנגנים שלהם? הארדיסקים יד שניה?

בקשר להארדיסק ה'ייחודי' של אפל, אותו כנ'ל של הרכיבים שלך. מזה השטויות האלה?

בקשר לתמיכת wma? מה הקשר? אם כבר דבר על התמיכה של הריבר בogg\vorbis (אני מתערב שאפילו לא ידעת שיש כזה דבר) שהוא הםורמט המקווץ הכי איכותי שיש היום. wma פחחח.

ההשוואה העלובה שעשית בסוף בין המכוניות, אם נעשה אותה נכון, יגואר זה ריבר, מרצדם זה ריו, הונדה זה אפל. אם כבר אתה מתעקס לעשות השוואה כל כך מפגרת.

נ.ב

הייתי שמח אם מישהו יביא את השוואת הנגנים האחרונה של ign או cnet כי אני זוכר שהפוד שם מקום שלישי. זה יהיה הכי טוב.

פורסם
  • מחבר

אני צריך את זה מהר.

באמת כל כך קשה לכתוב בשתי שורות את האמת על ההפרש בין ריבר לפוד?

פורסם

נו מה אתה חושב שזה צ'אט שעונים לך תוך 10 דקות?

תחפש בפורום תמצא מספיק מידע.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים