עבור לתוכן

MP3 512MB+FM שווה המחיר?

Featured Replies

פורסם

סתם גלשתי לי בנטאקשן וראיתי תמוצר הבא והמחיר יחסית סביר האיכות אני מאמין סיברה ביותר...והנפח מכובד בכל אופן רציתי דיעות בקשר להאם שווה לי הקניה של המוצר הנ'ל ביחס למחיר ולתמורה שניתן להפיק ממנו..

והדבר שהרשים אותי בין היתר זה

התמיכה ב- Lyrics - הצגת מילות השיר !!! אחת התכונות החשובות והבלעדיות ביותר . היא LYRICS - מילות השיר - ניתן לראות את מילות השירים בדיוק כמו בקריוקי תוך כדי השמיעה

המוצר פה    http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1961025 

תודה מראש לעוזרים :hi:

^ - ^

פורסם

לדעתי זה שווה, אם אתה צריך את זה.

אגב, הדבר הזה מסוגל להציג עברית?

פורסם
  • מחבר

לדעתי זה שווה, אם אתה צריך את זה.

אגב, הדבר הזה מסוגל להציג עברית?

אז זהו שכן..אני צריך דבר כזה בנוסף ליתרון שהוא מספק לי דיסק און קיי ורדיו וכמובן הMP3 הוא קטן ביותר חסכוני [בטריה 1] וכמו כן מתאים לצרכי[פעילויות גופניות מסיביות ] לכן לא חשבתי כלל על משהו מבוסס דיסק קשיח בדומה למשל לאייפוד..השאלה שנישאלת ומרצצת לי תשכל זה האיכות קול שהמכשיר הזה יספק לי האם היא תיהיה טובה או גרועה [אין חברה למכשיר אני לא יכול להרייץ חיפוש בגוגל..כלום..] זה סוג של קנייה עיוורת..בקשר לתמיכה בטקסטים בעיברית לא ניראה לי שזה קיים פה אני מאמין שאת העיברית הוא יציג על הצג  כג'יבריש..

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון אני מציע לך לקרוא את התרד הזה שאני פתחתי.

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=83628.0

ותקרא עד הסוף כי בעמ' 2 רשמתי משהו חשוב.

אוקיי קראתי תתרד שלך ..

אך עדין אני בברוך...

שאלתי היא ספציפית לגבי הנגן שהבאתי פה בדיון והנקודות שהעלתי בהקשר אליו לכן אני שואל את דעתכם וכמו כן המכנה המשותף בינינו זה ששנינו מחפשים משהו בתקציב דומה בעל 512 מגה מה שאני הבאתי זה פשוט שילוב טכנולוגי יותר מנצח מהמוצר שהבאת באולסייל..השאלה שנישאלת שוב ..נימצאת בהודעה מעליך.. :xyxthumbs:

פורסם

אז זהו שלא.

כמו שאמרתי יש 2 דגמים שים לב !

שניהם נראים אותו דבר ונראים ככה

20067.jpg

זה לא שאחד פשוט כולל את ה מקליט, רדיו ומילות שיר... היחס רעש אות שלו הוא 45db ! והוא עובד על בטריה דקה של שעון 3 וולט שיותר קשה להשגה ויקרה.

ויש לו תדר גל איפנון של 75HZ שאם מישהו יודע מה זה אני אשמח שיגיד. ולא מצאתי מה הטווח תדרים שלו.

בזמן שהשני ללא השילובים הטכנולוגיים המנצחים בעל יחס רעש אות של 90db ורשום שהטווח תדרים שלו זה ביין 20hz-21khz, אבל פה לא מצאתי מה התדר גל איפנון.

עכשיו עד לפני כמה זמן החברה הזאת בלינק הבא

http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=mp3%20512&Cat2Cat1ID=3271&Cat2ID=0

פירסמה את התמונה ששמתי למעלה אז חשבתי שהתמונה ששמתי למעלה היא של הדגם של קלאבין טורבו -איקס אבל עכשיו הם שינו את התמונה לתמונה אחרת

בכל מקרה שלחתי להם אימייל שיגידו איזו תמונה היא הנכונה זאת שהיתה ששמתי למעלה בהודעה או הנוכחית.

שלחתי גם לזאפ אימייל והם הסירו את התמונה עד שיבררו את העניין.

בכל מקרה עכשיו אני קצת מגשש בערפל אבל שיחזירו לי אימייל מהחברה הדברים יתבהרו.

פורסם
  • מחבר

אז זהו שלא.

כמו שאמרתי יש 2 דגמים שים לב !

שניהם נראים אותו דבר ונראים ככה

20067.jpg

זה לא שאחד פשוט כולל את ה מקליט, רדיו ומילות שיר... היחס רעש אות שלו הוא 45db ! והוא עובד על בטריה דקה של שעון 3 וולט שיותר קשה להשגה ויקרה.

ויש לו תדר גל איפנון של 75HZ  שאם מישהו יודע מה זה אני אשמח שיגיד. ולא מצאתי מה הטווח תדרים שלו.

בזמן שהשני ללא השילובים הטכנולוגיים המנצחים בעל יחס רעש אות של 90db ורשום שהטווח תדרים שלו זה ביין 20hz-21khz, אבל פה לא מצאתי מה התדר גל איפנון.

עכשיו עד לפני כמה זמן החברה הזאת בלינק הבא

http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=mp3%20512&Cat2Cat1ID=3271&Cat2ID=0

פירסמה את התמונה ששמתי למעלה אז חשבתי שהתמונה ששמתי למעלה היא של הדגם של קלאבין טורבו -איקס אבל עכשיו הם שינו את התמונה לתמונה אחרת

בכל מקרה שלחתי להם אימייל שיגידו איזו תמונה היא הנכונה זאת שהיתה ששמתי למעלה בהודעה או הנוכחית.

שלחתי גם לזאפ אימייל והם הסירו את התמונה עד שיבררו את העניין.

בכל מקרה עכשיו אני קצת מגשש בערפל אבל שיחזירו לי אימייל מהחברה הדברים יתבהרו.

וואי תודה לך על ההשקעה ועל כך שהערת את צומת ליבי אשמח אם תיהיה פה בקשר בתרד לגבי התפתחויות באופק לגבי הנושא כדי שאני גם אדע איפה אני עומד ואיזה מוצר לקנות ..בנתיים אני ימתין בעניין הקניה עד לעידכון פה ממך תודה לך

יום טוב.. :hi:

פורסם

איין בעיה  ;)  :jump:

תאמין לי שגם אני כמוך רוצה לקנות את מה שהכי משתלם במחיר הכי זול.

אגב איין צורך לצטט תגובה שנמצאת בידיוק מעלייך.

פורסם
  • מחבר

אוקיי ושוב תודה רבה לך..

וכשיתבהר קצת הערפל שאנחנו נימצאים בו תביא אותה בעידכון פה בתרד אל תשכח..

ושוב תודה..

נ.ב : הפעם לא עשיתי צטט..LOL :hat:

פורסם

המחיר באמת מעולה והכל נראה פצצה (חוץ מזה שזה לא usb 2.0) קרטר כל הנתונים זהים למה שאתה הבאת לא? כי קראתי את התגובה שלך עם התמונה ולא ממש הבנתי...

בכל מקרה התכונה הזאת של המילות שיר צריך לעשות משהו מיוחד? או שזה אוטומטי ומראה את המילים של כל שיר?

עריכה (לא באמת ערכתי אבל כמעט שלחתי ונזכרתי שאני רוצה לכתוב את זה): אפשר לשים את השירים בתקיות ולבחור דרך המכשיר? או שהכל צריך להיות מעורבב שם.

וגם אני מעוניין לקנות אחד של 512 מגה (מי צריך יותר מ120 שירים לשבועיים בבסיס  :P או טיול של חצי שנה בחו"ל חחחח) אז תעדכן אותנו מה נסגר ומה הכי כדאי עם התכונות והמחיר הכי טוב שיש? (עכשיו כמעט הזמנתי את ההוא של ה479 סתם שתדעו).

עריכה (אמיתית): http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1531212 זה נראה נחמד לא? וגם רציתי לשאול עם אי-ריבר זה נגן mp3 כמו שאנחנו מדברים עליו? (כמובן רק מחברה שטוחנת במחיר)

פורסם

זה שהנגן "יחס אות לרעש 90DB" זה טוב או רע ? :|

כי לפי מה שאני מבין זה יותר חזק.. ויותר חזק יותר טוב :)

ומה זה סוללת AAA ? היא כמו AA רק יותר קטנה נכון ?

פורסם
  • מחבר

זה שהנגן "יחס אות לרעש 90DB" זה טוב או רע ? :|

כי לפי מה שאני מבין זה יותר חזק.. ויותר חזק יותר טוב :)

ומה זה סוללת AAA ? היא כמו AA רק יותר קטנה נכון ?

כן

פורסם

יש עדכונים?

פורסם
  • מחבר

יש עדכונים?

לעת עתה אין עידכונים אבל הבחור שדיבר איתי בתחילת התרד הבטיח שיעדכן בהמשך כאשר יהיו לו פרטים רלוונטים [במידה ואתה אחד כמונו שמעוניין בנגן כזה..] :hi:

פורסם

המחיר באמת מעולה והכל נראה פצצה (חוץ מזה שזה לא usb 2.0) קרטר כל הנתונים זהים למה שאתה הבאת לא? כי קראתי את התגובה שלך עם התמונה ולא ממש הבנתי...

בכל מקרה התכונה הזאת של המילות שיר צריך לעשות משהו מיוחד? או שזה אוטומטי ומראה את המילים של כל שיר?

עריכה (לא באמת ערכתי אבל כמעט שלחתי ונזכרתי שאני רוצה לכתוב את זה): אפשר לשים את השירים בתקיות ולבחור דרך המכשיר? או שהכל צריך להיות מעורבב שם.

וגם אני מעוניין לקנות אחד של 512 מגה (מי צריך יותר מ120 שירים לשבועיים בבסיס  :P או טיול של חצי שנה בחו"ל חחחח) אז תעדכן אותנו מה נסגר ומה הכי כדאי עם התכונות והמחיר הכי טוב שיש? (עכשיו כמעט הזמנתי את ההוא של ה479 סתם שתדעו).

עריכה (אמיתית): http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1531212 זה נראה נחמד לא? וגם רציתי לשאול עם אי-ריבר זה נגן mp3 כמו שאנחנו מדברים עליו? (כמובן רק מחברה שטוחנת במחיר)

כמו שתראה את התגובה הזאת שלי אני מאוד מעוניין, ויש לי כמה שאלות שמעניינות אותי אם תוכלו לענות זה יהיה מעולה. (בהתחלה הייתי נעול על נגן כזה של חצי ג'יגה זול, אבל עכשיו לא נראה לי שזה יספיק חצי ג'יגה אז אני בודק עוד כמה אפשרויות ורוצה לקנות משהוא שיהיה כמה שיותר זול אבל עם יותר נפח...)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים