עבור לתוכן

כיצד אני יכול לקבל מידע מקיףף על מעבדים לוחות אם וזכרונות????

Featured Replies

פורסם

אני חולהה מחשבים ויש לי ידע רב על מחשבים(חוץ מכל החלקים שלו............) אבל אולי זה ישמע מצחיק אין לי ידע אפילו כללי על חלקי המחשב.

אני לא יודע מה זה לוח אם....על מעבד וזכרון אני יודע רק שהם אחראים על המהירות של המחשב שלי.......וזהו יותר מזה אני לא יודע שוםםםםםםםםם דבר.

כיצד אני יכול לקבל מידע מקיף בעברית על מעבדים לוחות אם וזכרונות. האם יש איזה מדריך שמסביר על כל החלקים והמאפיינים של לוחות אם מעבדים וזכרונות.

תנו לי פה קישורים למדריכים בעברית על החלקים הנ"ל.

מי שיעזור לי אודה לו מאוד. אני מאוד רוצה לדעת הכל. זה מייאש לראות מה שמדברים פה שאתה לא יודע שום דבר.

פורסם

Master! Master! where's the dreams that I've been after? 

:hat:

ניסית חיפוש בגוגל?

פורסם
  • מחבר

לא כי אני רוצה מידע מקיףףף ומנסיון שלי(רב ביותר) בחיפוש מדריכים בגוגל הרבה פעמים מוצאים דברים שהם לא מובנים או דורשים ידע קודם או דברים חלקיים בלבד וזה יכול לקחת המון זמן.

לכן אני מבקש את עזרתכם ואני מניח שיצא פה להרבה אנשים לקרוא מדריכים מקיפים. אז תעזרו לי פליזז

פורסם
  • מחבר

ראיתי את המאמר שנתנו לי הגעתי לעמוד 10 לבינתיים מתוך 14 והוא מאמר מצוייייייייייייייייייייייייייייייייייייין מומלץ לכל תודה רבהההההההההההההה לעוזר

בכל אופן אשמח אם תתנו לי מאמרים גם על שאר החלקים........ושיהיו מקיפים אם יש כאן באתר עוד איזה מאמר מקיף הפנו אותי אליו

ושוב תודה רבה לCRAETIVE המלך :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים