פורסם 2004 בספטמבר 921 שנים האיקון Share to web - Upload Folder (בתמונה) התיישב לי על הדסקטופ ולא מוכן לרדת באמצעים קונבנציונלים יותר ופחות. איך פותרים את הבעיה?[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 בספטמבר 921 שנים לא הבנתי האם הוא אייקון או טפט לשולחן עבודה והאם אתה מקבל הודעה כלשהי בעת נסיונך להשמיד את האייקון...אבל סתם כמה רעיונות שצצים לי (אולי כבר ניסית) ???א. פרמט את המחשב.ב. אולי זה אייקון של איזו תוכנית והתוכנית פועלת בזיכרון אז נסה להוריד אותה משם ואז מחק את האייקון.ג. נסה לאתחל את המחשב ואז למחוק אותו.
פורסם 2004 בספטמבר 921 שנים מחבר כשמנסים למחוק אותו בצורה המקובלת, מופיע המסך הרגיל של המחיקה עם הפס הרץ, ואח"כ הוא פשוט נשאר שם.1) אני לא אפרמט בשביל איקון מסכן2) לא זה לא מתקשר לשום תוכנית, ואם כן הוא היה מודיע לי על כך בזמן שאני מנסה למחוק אותו3) מן הסתם ניסיתי, לא עוזר
פורסם 2004 בספטמבר 921 שנים תפעל לפי הדרכים הבאות:1, לחיצה ימנית בעכבר ולחיצה על Properties2, תיכנס לחוצץ ה- Desktop.3, תלחץ על לחצן ה- Customize Desktop.4, בחלון שיפתח , תלחץ על הלחצן למטה - Clean Desktop Now.בהצלחה.
פורסם 2004 בספטמבר 1021 שנים עוד רעיוןלנסות להשיג את התוכנה שהביאה עימה את האייקון הזהלהתקינה מחדשולהסיר אותה באופן מסודר...(ההסרה אולי תכלול גם את האייקון הסורר)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.