עבור לתוכן

מצלמה בבית שלי שכולם יכולים לראות.

Featured Replies

פורסם

רציתי לדעת איך אני יכול , עם איזה תוכנות ומה אני צריך לעשות , אם לדוגמה אני מכוון את המצלמה שלי לרחוב וזה רחוב מעניין כמו רוטשילד בתל אביב , ואני רוצה שכולם יוכלו מתי שהם רוצים ומתי שבא להם לראות מה קורה במצלמה שלי , איך אני עושה את זה?

[בלי הערות ואחרות , רק תשובות ענייניות בבקשה]

תודה :)

פורסם

זה שייך לפורום תוכנה...

פורסם
  • מחבר

אני דווקא חשבתי אם לשים את זה בתוכנה אבל הגעתי למסקנה שלא , כי זה לא שיש לי בעיה עם תוכנה או שאני רוצה תוכנה מסויימת.אבל אם המנהלים יחליטו שכן , שיעבירו.

בינתיים יש למישהו פתרון טוב יותר מהחיפוש האידיוטי הזה שמו לי לינק בגוגל אם המילים WEBCAM SOFTWARE

כי זה ממש ממש לא עוזר לי.???

פורסם

שמע אני יכול להגיד לך מה עושים בתוכנית ה"בלוג", שהרעיון הוא שידור מהבית של המארח..

לקחו לאפטופ, התקינו לו וובקאם, וWINDOWS MEDIA ENCODER

ככה נראה לי קוראים לתוכנה, ומהלאפ טופ הם שידרו בעזרת התוכנה לשרת שמשדר לטלויזיה..

כמובן שהם השתמשו בחיבור טיפה יותר מהיר מהחיבור שלך, ( אבל אני מניח שבאיכות טיפה ירודה אפשר להיסתדר.

פורסם

אני דווקא חשבתי אם לשים את זה בתוכנה אבל הגעתי למסקנה שלא , כי זה לא שיש לי בעיה עם תוכנה או שאני רוצה תוכנה מסויימת.אבל אם המנהלים יחליטו שכן , שיעבירו.

בינתיים יש למישהו פתרון טוב יותר מהחיפוש האידיוטי הזה שמו לי לינק בגוגל אם המילים WEBCAM SOFTWARE

כי זה ממש ממש לא עוזר לי.???

אז יש לך בעיה

תלחץ על הלינק הראשון ותיראה תוכנה שעושה את מה שאתה רוצה

ותעשה את זה לפני שאתה קורא לחיפוש אדיוטי

פורסם

ככה נראה לי קוראים לתוכנה, ומהלאפ טופ הם שידרו בעזרת התוכנה לשרת שמשדר לטלויזיה..

כמובן שהם השתמשו בחיבור טיפה יותר מהיר מהחיבור שלך, ( אבל אני מניח שבאיכות טיפה ירודה אפשר להיסתדר.

זה נכון בערך. נכון, הם משדרים לשרת ומשם לכל מי שרוצה ומחובר לאינטרנט.

אבל אצלו אין את זה, ולכן אים יתחברו יותר מ2-3 משתמשים לצפות זה יהיה איטי וממש בלתי נסבל גם אים הוא יוריד באיכות (תמונה קטנה ופחות FPS).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים