עבור לתוכן

mp3 player recorder a-data model mp201 in ksp

Featured Replies

פורסם

www.adata.com.tw/en/p-m1-01.htm

www.ksp.co.il

hay everybody

ראיתי את הנגן הזה באתר של ksp

שהתכונות הבולטות שלו הם שיש לו כניסה

line in

זיכרון מובנה של 256 מגה ביט וגם חריץ הרחבה לכרטיס זיכרון

sd

כך שבתכלס ניתן להגיע ל 768 מגה ביט אם מוסיפים כרטיס זיכרון של 512

והתוצאה הסופית היא נגן עם נפח זיכרון מכובד , סופר קומפקטי וסופר עמיד שמשתמש בסוללות סטנדרטיות וזולות שאמור לכאורה להאריך חיים בניגוד לנגנים כמו

ipod

שמובססים על דיסק קשיח זעיר רגיש מאוד לזעזועים ולנפילות שגם אם תישמור עליו בצמר גפן

(מה שכמובן לא קורה עם מכשיר נייד שנתון לזעזועים ומדי פעם לנפילות בילתי נימנעות)

הוא במקרה הטוב יחזיק מעמד מקסימום שלוש שנים -אורך חיים ממוצע של דיסק קשיח

רוב הסיכויים שהסוללה הקינינית תיתקלקל לפני זה (אחרי שנה וחצי בממוצע)

כך שאני נוטה ללכת על נגני זיכרון

אבל המוכרים ב

ksp

לא ידעו לענות על שאלות בסיסיות כמו

האם הנגן הזה מציג שמות סיפריות והאם כניסת ה

line in

מתאימה לחיבור מיקרופון חיצוני

חיפוש בגוגל לא העלה ביקורות על המוצר וגם באתר של

a-data

לא מצאתי תשובות , כך שאם למישהו מכם יצא להשתמש במוצר או שהוא ניתקל בביקורת זה מאוד יעזור לשמוע מה דעתכם או לקבל קישור לביקורת

פורסם

כמו

ipod

שמובססים על דיסק קשיח זעיר רגיש מאוד לזעזועים ולנפילות שגם אם תישמור עליו בצמר גפן

(מה שכמובן לא קורה עם מכשיר נייד שנתון לזעזועים ומדי פעם לנפילות בילתי נימנעות)

הוא במקרה הטוב יחזיק מעמד מקסימום שלוש שנים -אורך חיים ממוצע של דיסק קשיח

רוב הסיכויים שהסוללה הקינינית תיתקלקל לפני זה (אחרי שנה וחצי בממוצע)

אוי איזה באסה , נישאר לי רק עוד שנה לאייפוד , ומוזר עדיין יש לי בטרייה , משהו לא בסדר , כנראה אני צריך לגשת לידע שיבדקו לי את המכשיר - בכלל שעוד הוא תמיד זרוק אצלי על השולן ועל הרסיבר הלוהט והולך איתי לים ומקבל קצת חול וקרם שיזוף , ולפעמים נופל לי , ועדיין עובד ??? , כנראה משהו לא בסדר איתו. מזל שיש את הפורום הזה שכל אחד שמדבר יודע מה הוא אומר (כי הוא רושם בצורה שהוא כלכך בטוח בעצמו) , וגם יש לי הרדיסקים שמחזיקים כבר המון שנים - כנראה הם מקולקלים כי הם מחזיקים מעל הממוצע הידוע של שלוש שנים.

::) ::) ::) ::)

אם אתה רוצה לעשות לעצמך שיכנוע עצמי כדי לקנות משהו מסוים (וזה לגטימי לחלוטין בעיני) עשה לנו טובה - תעשה את זה בשקט - בלב , בלי שאחרים יקראו את השיכנוע העצמי שלך - כי הם עלולים להיות מוטעים , וחבל - זאת לא המטרה של הפורום הזה.

בתאוריות - הכל טוב ויפה , המציאות שונה. פרויקט נעים. :cool2:

פורסם
  • מחבר

הציניות שלך ממש לא במקום , העובדה שהתמזל מזלך לא אומרת שה-ipod אמין יותר מנגנים מבוססי זיכרון ,בימיוחד לא הגירסאות עם הדיסקים הגדולים

שהם פחות עמידים בזעזועים מאשר הדיסקים בנפח 4gb ומטה

וגם זאת עובדה ידועה שהסוללה של ה -ipod בשימוש אינטנסיבי לא מחזיקה מעמד יותר משנתיים בממומצע (היא עובדת אבל למשך זמן קצר הרבה יותר מאשר בהתחלה) בסך הכול זאת סוללת ליתיום בידיוק כמו שיש לך בסלולרי - האם הסלולרי שלך מחזיק מעמד כמו לפני שנתיים ?

בימי חיי הספקתי להחליף מספר דיסקים קשיחים , חלקם אכן עבדו יותר מ-3 שנים וחלקם שבקו חיים לפני זה

לא באתי כאן לפתוח ויכוח , הרבה אנשים לא מרוצים מ ה- ipod שלהם ולא צריך להיות שבוי של מותג מסויים , הטכנולוגיה רצה קדימה ולי אישית

עדיף נגן זיכרון בשביל הריצות היומיות על החוף , אז אם יש לך מה לתרום פרט לביקורת לא ענינית , אני אשמח לישמוע

פורסם

אח שלי בין מילה למילה שמים רווח אחד.

טוב גבר?

יפה, דבר שני, ליותר מחבר אחד שלי יש נגנים מעאפונים שמהגרסאות של אכרוס, כשהם רק יצאו, אני מדבר על מתי שבקושי הייתי בח', יותר מחמש שנים....

עובדים יפה מאוד, הדבר היחידי שנשחק, היא הסוללה.

והטכנולוגיה משתנה, אף אחד לא קונה כמעט כלום ליותר מחמש שנים (ואפילו הרבה פחות).

עד אז, כמה המחשב כף יד, טלפון סלולרי ונגן MP3 יהיו מאוגדים בצורה אפקטיבית, (לא הבדיחות שיש היום) וכולכם יכולים לצטט אותי על זה.

מה גם, שאם אתה חושב שהחתיכת ברזל הזו שלך תאריך יותר זמן מזה, אתה חי בסרט.

קיצר, אלא אם כן יש'ך כסף לSM של 16 G, נגנים HW Based, Own You.

And that's, really, all there is to it.

פורסם

אז   אם  יש   לך  מה  לתרום    פרט  לביקורת   לא   ענינית    

ידידי , הבנת לא נכון , אין לי שום דבר נגד הבחירה שלך (להפך) ובטח לא באתי לפתוח ויכוח (לפחות לא אני עשיתי את זה) כל מה שהערתי עליו הוא ה" ביקורת לא ענינית" שהזכרת פה , אם יש לך שאלות על משהו מסויים , מה הקשר לכל המגילה פה שהבאת על האייפוד ? זה כמו לשאול " מישהו יודע אם למרצדס שאני רוצה לקנות יש חלונות חשמל גם מאחורה ? כי הוולוו הן מכוניות עם נתוני בלימה מאוד גרועים ויכולות הבטיחות שלה הן מהגרועות בעולם ובלה בלה בלה " .מבין עכשיו על מה אני מדבר ? לא אני כאן יצרתי וויכוח - ומה שהרגיז אותי שלא רק שזה לא קשור לשאלת התרד שלך גם רשמת את זה בלי שום הזכר כמו "לדעתי האישית" או "אני חושב" או "לפי מה שקראתי ברשת" ונתת נתונים שהם קצת שגויים מוגזמים ומנופחים , וכל מה שאנו רוצים כאן הוא לא להטעות את חברי הפורום, זה הכל ידידי , אחרי זה אנשים באים לחנויות מחשבים טוענים שהמחשב שהם קנו כל הזמן נכבה , ומבדיקה מגלים שהמאורר של המעבד מת - ואז הם שואלים "אולי זה קשור לזה שאמרו לי לא לכבות אף פעם את המחשב כי זה לא בריא לכבות ולהדליק" , וכן גם בפורום שלנו כבר אמרו את זה מספיק אנשים בכזה ביטחון כאילו הם הטכנאים הראשים של אינטל , בריא או לא בריא - העובדות מדברות בשטח.

ובאמת , אנחנו כאן נוהגים להקשיב לאנשים עם נסיון וגם זה בזהירות , לי היה כמעט כל סוג של נגן נייד, אני יודע לרוב מה אני אומר , ואני יודע מתי מיתמזל מזלי ומתי לא , וגם הרדיסקים היו לי אישית לפחות 20 במשך 19 שנה כבר. תהיה קצת סובלני ותקשיב..

ועכשיו אני מקווה בשבילך שנוכל לחזור לנושא המקורי - נגן זיכרון נייד ספציפי שאתה מחפש נתונים וביקורות עליו (בלי שום קשר למה יותר או פחות טוב מאייפוד) , בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

חברה , סטינו מהנושא בצורה אטומית , זה לא היה אמור להיות דיון על ה-ipod או כול נגן אחר מבוסס hd , בסך הכול הבאתי אותו כדוגמה מייצגת של נגנים שבנויים על הפורמט הזה על כול יתרונותיו וחסרונותיו , וכן אני יודע על מה אני מדבר , אומנם אין לי ניסיון אישי עם הנגן הספיציפי הזה אלא עם נגן אחר , אבל לאור הניסיון העגום שלי עם כמה וכמה דיסקים 7200 rpm בשנים האחרונות שנאלצתי להחליף אצלי ואצל חברים (כן גם לי יש מספר דיסקים ישנים ואיטיים שעדיין עובדים כמו חדשים , אבל אני לא רואה אותם כדוגמא מייצגת לאמינות של הדיסקים המהירים והמיתחממים של היום ) על-כן לא הייתי רוצה להשקיע בהם שקל אלא אם כן אני חייב .

היום יש אלטרנטיבות אחרות לנגנים ניידים כמו נגנים מבוססי זיכרון , שלפחות עבור הצרכים שלי ניראים לי עדיפים.

באתרי חומרה אמריקאים מובילים ניתקלתי לא פעם בביקורות לא אוהדות של אנשים שהתאכזבו מהעמידות של ה- ipod ודומיו , והקש ששבר את גב הגמל מבחינתי הייתה התביעה היצוגית שהוגשה בארצות הברית נגד appele על רקע אורך החיים הקצר של הסוללות מצד אחד ויוקר הסוללות מצד שני. אני לא מוכן להיות לקוח שבוי ותמיד העדפתי מכשירים שלא משתמשים בסוללות קיניניות.

אבל חלס , איש איש באמונותיו יחייה . כול מה שאני רוצה זה לשאול אם למישהו יצא להשתמש בנגן הספיצפי הזה ואולי לקבל תשובות לגבי שתי שאלות שמטרידות אותי . מה לעשות שבארץ , כמעט בכול חנויות המחשבים שולטת תרבות החאפריות וחוסר המקצוענות . ksp זולה מאוד והמוצרים שלה דווקא אמינים אבל העובדים שלה לא יודעים אפילו דברים אלמנטריים על המוצרים ש - ksp בעצמה מייבאת , כך שהתקווה היחידה זה להעזר בפורומים של משתמשים ולקוות שמשם תצא הישועה, ובאמת תודה לכם על התגובות , אף על פי שהם לא ממש עזרו לי עד כה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים