פורסם 2004 בספטמבר 621 שנים מי שהוא שמע על 7.1 זה ארבע רמקולים מאחור שלוש מקדימה+סאב בופרשמעתי זה יצא בארצות הברית האם שי את זה בארץ? אם שי איפה ניתן להשיג איפה? מה המחיר של זה? ואם אין בארץ מי שהוא יכול לבדוק.....מתי זה יגיע וכמה בערך זה יעלה....
פורסם 2004 בספטמבר 621 שנים אני לא יודע בדיוק מתי זה יגיע אבל דיברתי עם נציג מכירות של קריאיטיב ישראל והוא אמר לי שבקרוב
פורסם 2004 בספטמבר 621 שנים :o אתם בסדר?? אתם שואלים מתי יגיע רnקולים ל7.1 לארץ?? https://www.zigzag2000.co.il/catalog/default.php?cPath=38_41_286 ואני עוד סתם הבאתי אתר שא מתחמה ברמקולים......... ותשנה את הכותרת!
פורסם 2004 באוקטובר 321 שנים מחבר ראיתי קלטתי --->שאלהאממ....תגידו יש סרטי די וי די תואמים ל7.1כי אם למשל אני קונה אני רוצה להנות מה-7.1או שזה לא משנה איזה סרט די וי די.. הוא יפעל לי ב7.1 ולא בתור 5.1כי אמרו לי שלא כדי לקנות בגלל שאין סרטים שעשו אותם ל7.1
פורסם 2004 באוקטובר 321 שנים סתם שאלה,מה אתה צריך כל-כך הרבה רמקולים? 5.1 נשמע לי מספיק בהחלט.ויש מצב שזו הכותרת הכי קצרה אי פעם בפורום hwzone?ואם תמצא אז זה בטח יעלה הרבה כסף מן הסתם אז תוכל לקנות יותר איכותיים באותו תקציב ב 5.1
פורסם 2004 באוקטובר 321 שנים אין לך שום טעם לקנות מערכת 7.1 במידה ואתה משתמש בה לסרטים בלבדסרטים כיום יוצאים בדרך כלל או בדולבי דיגיטל או בדיטיאסבמקרה הטוב זה ייצא בגרסאות אקסטנדד (dts-es או dd-ex) ואז זה יהיה 6.1 כלומר מ2 הרמקולים האחוריים ביותר תקבל אותו צלילהמקורות היחידים שיכולים לנצל את 7.1 הרמקולים האלה זה dvd-audio או sacd ואני מניח שאתה לא מחזיק אחד מהם כרגע בביתלכן תוותר על המערכת הזאתהיא לא שווה את הכסףתקנה 5.1 וזה יספק אותך
פורסם 2004 באוקטובר 621 שנים מחבר תודה אחי שיכנעתה אותי....כל מקרה העדפתי לא לקנות לבנתיים אני יחכה שהמחיר של 7.1 ירד או שאני יקנה 5.1 כי אני לא רוצה לקנות 5.1 ואז להצטער....שלא קניתי את 7.1 ככה היה לי עם המחשב אני לא רוצה לעשות אותה טעות פעמיים!תודה לכם מאד עזרתם לי!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.