עבור לתוכן

בעיה מוזרה עם הmuvo2 1.5 שלי

Featured Replies

פורסם

אוקיי חיברתי אותו למחשב שלי כרגיל, אחרי כמה שניות שהעברתי שירים הוא התנתק. מאד כשאני מחבר אותו אצלי הוא לא מזוהה, ובפרטם של יציאת היואסבי שאני מחבר אותו אליה כתוב שהדרייבר שלו לא מותקן ושזה usb device לא מזוהה. לא רק שהדרייבר מותקן, הmuvo2 לא צריך בכלל דרייבר כי הוא מזוהה אוטומתית בתור כונן ג'נרי.

ניסיתי במחשב של אחותי והוא התחבר. מכאן הגעתי למסקנה שזאת בעיה במחשב שלי, אולי ביואסבי...

מישהו יודע מה אפשר לעשות?

יש פעמים שאני מחבר אותו, ואז המחשב מזהה אותו removabl disk. הוא אמור לזהות אותו כmuvo^2...

לפני כמה שניות חברתי אותו שוב והמחשב כן זיהה אותו כמובו. התחלתי להעביר קבצים, אחר כמה קבצים הופיעה הודעת שגיאה שהמחשב לא יכול למצוא את ה path and file name, והוא הפך פתאום לremovable disk.... אני לא מבין למה הוא מתנתק אחרי כמה זמן...

כבר כמה פעמים הוא מתחבר בסדר, ואחרי כמה שניות הוא הופך לremovable disk ולא workable יותר. זה ממש מוזר... למה שהוא יתנתק אחרי שהוא התחבר???

אני מתכוון לשלוח בכל מקרה אימייל לתמיכה של קריאייטיב, אבל אולי מישהו פה גם יוכל לעזור לי במשך היום...

פורסם

תעדכן דריברים של לוח אם

תחליף ליציאה אחרת של USB

תעדכן את הWINDOWS (אבל לא SP2 כי זה סתם זבל)

פורסם
  • מחבר

עריכה: אוקיי הלכתי היום ללוג'יק, בדקו, ראו אני צודק, שלחו ליבואן.

: )

נקווה רק שזה יחזור לפני שאני נוסע כדי שלא ישעמם לי בטיסה יותר מדי...

פורסם

השירות שלהם דיי מהיר .. הבעיה זה היבואן ..

פורסם
  • מחבר

השירות שלהם דיי מהיר .. הבעיה זה היבואן ..

דווקא כשהזמנתי הוא הגיע אחרי יומיים אז אני מקווה שהוא יגיע כבר בתחילת שבוע הבא.

בכל מקרה את הטיסה לארהב דחינו לשלישי באוקטובר כי אז תהיה לנו דירה שם אז אין בעיה כי הם מתחייבים שעד 21 יום המכשיר חוזר...

: )

נקווה שבסוף הכל יסתדר.

בינתיים מלוג'יק אני מרוצה מאד. לא אכזבו אותי מבחינת שרות או מבחינת מהירות הגעת מוצרים אפילו פעם אחת (ואני קונה מהם הרבה מאז שקניתי שם תמחשב שלי בחופש שעבר).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים