עבור לתוכן

בעיה חמורה בIPOD , זה רק אני ?

Featured Replies

פורסם

אז כך,יום ראשון אם האיפוד בבית ספר.

סבבה של מכשיר והכל,אבל יש בעיה אחת חמורה - שריטות.

בכל הביקרות שקראתי על המכשיר,אני באמת מתפלא שלא היה כתוב אפילו פסקה אחת על הבעיה הזאת..

אני יום אחד אם המכשיר וכבר נרא כיאלו יש לי אותו שנה ..

כולו שירטוט,ממש לא ציפיתי ממכשיר של 1500 שקל להיות כלכך רגיש..יש לי פאלם כבר שלוש שניים והוא נרא יותר טוב מהIPOD שיש לי אותו יום אחד..

בקיצור רציתי לשאל אם זה רק אצלי כך?

או שפשוט כולם מעדיפים להתעלם...

פורסם
  • מחבר

אה ובאותה הזמנות,רציתי לשאול האם קיים שלט לIPOD כמו שיש בדיסקמנים מסוימים,שהמכשיר נמצא בתוך התיק והכל נשלט ע'י שלט קטן שתלוי על הצוואר.

אם כן,כמה עולה ואיפה ניתן לרכוש אותו (בא'י),האם יש לו גם מסך?

פורסם

אני לא יודע אילו ביקורת קראת אבל אני נתקלתי בלפחות 4 שבהן הסוקר התייחס בכובד ראש לבעיה השריטות באייפוד. אפל כמובן לא יצאה עם פתרון הולם לבעיה אבל יש פתרונות צד שלישי שנתקלתי גם בהם באינטרנט.

לצערי אין לי לינקים לתת לך אבל אתה מוזמן ל-גגל אחריהם :)

פורסם

בעיה מוכרת, תקנה iSkin...

פורסם

יש שלט לאייפוד..

אבל הוא מותאם להוא של ה40 ג'יגה ואני מתאר ששלך הוא 15 ג'יגה בייט!

מזל שאמרת לי מהשריטות כי כבר רציתי לקנות אותו.

;D

פורסם

אכן יש שלט לאייפוד, והוא מתאים לכל הדגמים ::)

אין לו מסך, זה פשוט שלט של קדימה\אחורה\פליי\ווליום ואתה יכול לקנות אותו יחד עם אוזניות (לא חושב שאפשר לקנות אותו לבד).

הוא פשוט בא בבאנדל רק עם ה40 ג'יגה (גם ה20 ג'יגה בדור הישן נדמה לי). הוא עולה בחו"ל 40$, אין לי מושג כמה הוא יעלה בארץ.

כמו שאמרו פה הכי טוב לקנות iSkin, אבל גם התענוג הזה יעלה 30$... ואני לא בטוח שאפשר להשיג אותו בארץ בכלל :P

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות.

מה זה iSkin? (אני מניח שזה סוג של נרטיק,אבל אולי זה משהו אחר אז אני שואל בכל זאת)

פורסם

נראה חביב הIskin... אולי אני אקנה כזה בשביל הiriver שאני הולך לקנות בניו יורק עוד שבוע...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים