עבור לתוכן

הזמנה מחו"ל - האם ניתן להזמין חומרה או מוצרי אלקטרוניקה לארץ?

Featured Replies

פורסם

למישהו יש ניסיון עם זה?

אני מעוניין למשל להזמין נגן MP3 מ-Amazon או מ-Newegg. אצל אמאזון כתוב שהם שולחים ספרים ודיסקים וכאלה, ובnewegg לא כתוב שומדבר על יעדים בינלאומיים, אבל הבנתי שהם משתמשים ב-FedEx, ואני בטוח שניתן לשלוח לארץ עם fedex.

אז השאלות שלי הן:

- האם אחד מהאתרים הנ"ל ישלח לפה נגן MP3 למשל?

- כמה זמן זה ייקח? אני מתכוון, האם זה זמן סביר של שבוע-שבועיים, ולא חודשיים או משהו.

- והאם יש צורך לשלם דברים מעבר לדמי המשלוח (מיסים וכו') ?

אם יש לכם ניסיון עם הזמנת מוצרי אלקטרוניקה שכאלה מאתרים אלו או מאתרים אחרים לארץ, אני אשמח לשמוע.

תודה :)

פורסם

הם לא שולחים לארץ לא בגלל שהמשלוח מסובך לוגיסטי, אלא בגלל:

א. בעיה עם היצרנים (סוני, נניח, לא יתלהבו אם חנות אמריקאית תמכור לאירופה מוצרים של סוני אשר יועדו לשוק האמריקאי) - זה בעיקר במקרה של Amazon, אני חושב.

ב. בעיה עם הלקוחות, הם מפחדים מתרמיות שונות ומשונות (אני מהמר שזה מה שעומד מאחורי ההחלטה של Newegg לא למכור לחו"ל, הם דווקא מכרו עד לפני כמה חודשים).

ג. זה הרבה יותר התעסקות בשביל מספר אפסי של לקוחות, אני משער.

אתה יכול להשתמש בmustop, או למצוא חנות קטנה (ממש קטנה, כזו שאתה מזמין ממנה באימייל אל הבעלים). ככה אפשר גם "לשנות" את ערך החבילה לצורך חישוב מע"מ

(שהוא המס היחידי שמוטל על חלקי מחשב, ועל הרבה ממוצרי האלקטרוניקה הקטנים). חנויות גדולות לא ידברו איתך באופן אישי ובוודאי לא יחרגו בשבילך משיטות

ההזמנה\משלוח שלהן, חנות קטנה כן תעשה את זה.

אני מזמין (לפחות הייתי מזמין, עד שהגיוס הביא את המיתון גם אלי) המון דברים - חלקי מחשב דווקא לא - ולעיתים נדירות נוח להזמין מחו"ל מחנות גדולה

(למרות שיש שתיים - אמאזון אחת מהן - מהן ממש קל וזול).

בעיקר, ברוב החנויות ששולחות לחו"ל, אתה תידפק עם משלוח יקר (Fedex next day ב100 דולר.. ::) ).

פורסם
  • מחבר

אני מבין.. אז למעשה אני יכול לשכוח מהרעיון של להזמין נגן מחו"ל, כי אין סיכוי שהם ישלחו לפה?

אף אחד לא מכיר חנות/חנויות שמהן כן ניתן להזמין ארצה?

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

נפתח כבר ת'רד בושא (לא יודע מי הקדים את מי), בכל מקרה כתבתי שם וזה דיי פעיל, אלי כדאי שתעבור על ההצעות שם וגם תגיב

(הם טובות גם ל-MP3 למרות שהתייחסתי לנייד)

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=104910.0

*בהצלחה*

פורסם

אני מבין.. אז למעשה אני יכול לשכוח מהרעיון של להזמין נגן מחו"ל, כי אין סיכוי שהם ישלחו לפה?

אף אחד לא מכיר חנות/חנויות שמהן כן ניתן להזמין ארצה?

אני הזמנתי כבר כמה פעמים דרך MUSTOP ויש גם את EZBUYUS שחבר שלי הזמין מהם... אין בעיה... יש מחשבון באתר שאומר כמה הם מחייבים סופית...

נגן RIO CARBON שעלה 250$ ב AMAZON עלה לי הכל כולל הכל בערך 320$... תוך פחות משבועיים מגיע לסניף DMO הקרוב לבית שלך...

תקרא בפוסט ששם... (למרות שהים אפשר להשיג את ה CARBON בארץ ב 1200 ש"ח ובחו"ל הוא עולה מחיר בסיס 208$)..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים