עבור לתוכן

מעוניין באוזניות (אם אפשר של איפוד)...

Featured Replies

פורסם

אז זהו אני אסביר!

יש לי מינידיסק ואוזניות JVC שמלבישים על העורף שאמורות לכסות את כל האוזן ולהוציא צליל "עוצמתי"....

אבל לחבר שלי יש I-POD ולקחתי לו את האוזניות ושמעתי פשוט מדהים - חזק ואיכותי בטירוף...

יש אופציה לקנות את האוזניות האלה בנפרד איפשהו?

אני מחפש אוזניות כאלה שיהיה חזקות ואיכותיות - העוצמה חשובה לי והיא רק לשמיעה ממינידיסק ולא דרך מגבר או משהו כזה...

מודה מראש על העזרה...

פורסם

you can try looking in the "yeda" site for i-pod accesorise...

but i recoment the sennhiser line of ear-buds. mx 400 is the best bang for a buck...

פורסם

ידידי אתה בר מזל , אם אתה נהנה מהאיכות של האוזניות של האייפוד - אתה תגיע לסערת חושים כשתשמע אוזניות טובות ממוצעות , דגם טוב של סוני או קוס או חברות אחרות. יש לי את האוזניות של האייפוד (לא יודע איך אבל זה היה כנראה מיבצע - קניתי אותן ב 400 דולר וקיבלתי ביחד איתן אייפוד , פשוט מדהים) ובשבילי הן נחמדות אבל לא משהו , אני משתמש ב EX70 של סוני שגם הן בשבילי לא משהו אבל עולות בסאונד פי כמה על האוזניות של האייפוד , היתי מוכר לך אותן (של האייפוד) אם היתי זקוק נואשות לכסף (הן עולות המון , רק כי זה אפל - לא כי הן שוות את זה) - אבל מן הסתם כייף לי להחזיק אותן - סה"כ אייפוד קונים גם בשביל היוקרתיות והסטייל :cool2: .

ככה שאני ממליץ לך - אם אתה כבר קונה - קנה משהו אחר , לא חסרות אוזניות ברמה זהה וגבוהה יותר ובמחיר נמוך יותר או זהה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים