פורסם 2004 בספטמבר 221 שנים אז זהו אני אסביר!יש לי מינידיסק ואוזניות JVC שמלבישים על העורף שאמורות לכסות את כל האוזן ולהוציא צליל "עוצמתי"....אבל לחבר שלי יש I-POD ולקחתי לו את האוזניות ושמעתי פשוט מדהים - חזק ואיכותי בטירוף...יש אופציה לקנות את האוזניות האלה בנפרד איפשהו?אני מחפש אוזניות כאלה שיהיה חזקות ואיכותיות - העוצמה חשובה לי והיא רק לשמיעה ממינידיסק ולא דרך מגבר או משהו כזה...מודה מראש על העזרה...
פורסם 2004 בספטמבר 321 שנים you can try looking in the "yeda" site for i-pod accesorise...but i recoment the sennhiser line of ear-buds. mx 400 is the best bang for a buck...
פורסם 2004 בספטמבר 521 שנים ידידי אתה בר מזל , אם אתה נהנה מהאיכות של האוזניות של האייפוד - אתה תגיע לסערת חושים כשתשמע אוזניות טובות ממוצעות , דגם טוב של סוני או קוס או חברות אחרות. יש לי את האוזניות של האייפוד (לא יודע איך אבל זה היה כנראה מיבצע - קניתי אותן ב 400 דולר וקיבלתי ביחד איתן אייפוד , פשוט מדהים) ובשבילי הן נחמדות אבל לא משהו , אני משתמש ב EX70 של סוני שגם הן בשבילי לא משהו אבל עולות בסאונד פי כמה על האוזניות של האייפוד , היתי מוכר לך אותן (של האייפוד) אם היתי זקוק נואשות לכסף (הן עולות המון , רק כי זה אפל - לא כי הן שוות את זה) - אבל מן הסתם כייף לי להחזיק אותן - סה"כ אייפוד קונים גם בשביל היוקרתיות והסטייל . ככה שאני ממליץ לך - אם אתה כבר קונה - קנה משהו אחר , לא חסרות אוזניות ברמה זהה וגבוהה יותר ובמחיר נמוך יותר או זהה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.