פורסם 2004 בספטמבר 221 שנים אם יש לי די וי די מה שעדין אין ליאני יכול לחבר אליו רמקולים גם אם אין לי רסיבר?
פורסם 2004 בספטמבר 221 שנים רמקולים של מחשב לרוב הם עם הגברה פנימית.או בכלל מערכות סטלייטים...יכול להיות שגם הדי וי די שלך בעל מגבר פנימי, ואז אתה יכול לחבר רמקולים בלי הגברה פנימית...
פורסם 2004 בספטמבר 221 שנים מחבר מישהו פה יכול להמליץ לי על די וי די ורמקולים עם ההגברה הפנימית באיזה 1000 שקל
פורסם 2004 בספטמבר 221 שנים אממממ...אם זה התקציב שלך ואין לך אפשרות למתוח אותו קח אחת מהמערכות קומפלט בדיוטי פרי הכוללות DVD משולב מגבר+5.1 סטלייטים....
פורסם 2004 בספטמבר 221 שנים לא ממש איכותי תנסה לחפש ברשת אחרי שילובים למרות שבאלף שקל אין סיכוי כל כך שתמצא
פורסם 2004 בספטמבר 221 שנים מחבר אני אל צריך איזה די וי די משהו מיוחדאז מה אי אפשר להשיג די וי די לא משהו ב 300ובעוד 700 לקנות רמקולים?ועוד שאלה אפשר לחבר את הרמקולים האלה עם המגבר הפנימי ישר למחשב?
פורסם 2004 בספטמבר 321 שנים אני אל צריך איזה די וי די משהו מיוחדאז מה אי אפשר להשיג די וי די לא משהו ב 300ובעוד 700 לקנות רמקולים?ועוד שאלה אפשר לחבר את הרמקולים האלה עם המגבר הפנימי ישר למחשב?שמע, אל תקנה זבל בגלל שאין לך כסף. אחרי זה כשיתחילו לקפוץ לך דיסקים, וכשתגלה שהסרט מפסיק לקראת הסוף בגלל שה DVD מתחמם וכשתגלה שהשלט לא מתאים ל DVD סתם תתבאס. תשקיע אחד אחד. קנה קודם DVD איכותי שיחזיק לך שנים ויתן לך תמורה לכסף ואחרי זה עם הזמן תקנה מערכת קולנוע טובה.אם אתה לא בעניין של איכות אז כבר עדיף איזה נגן\צורב DVD למחשב +מערכת רמקולים 5.1 למחשב. תוכל גם לחבר את הכרטיס מסך לטלוויזיה ולראות ככה את ה DVD בטלוויזיה - איך זה יראה? לא יודע, אף פעם לא עשיתי את זה.אה?תלמד לנסח את עצמך..אתה יכול לקנות רמקולים למחשב כגון הלוג'יטק Z560...או ימהה TSS.
פורסם 2004 בספטמבר 321 שנים Take the Logitech Z560 as said before really excellent set! The Yamaha TSS will be also great pick, they look good' sounds very good and they have a very high RMS which means high volume. Good luck with the choise.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.