פורסם 2004 בספטמבר 221 שנים אני מחפש אימייל טוב,חוץ מ hotmail שיאפשר לי לקרוא מיילים מ outlook גם(קליינטים חיצוניים)מישהו מכיר???יש לי אחד בspeedy ועכשיו אני מחפש עוד אחד בחברה אחרת.תודה מראש.
פורסם 2004 בספטמבר 221 שנים Spymac.netיש לו בעייה עם ה SMPT שליחת מאיילים מהאוטלווק אבל קבלה עובדת חלק. חשבו לציין שפעם בכמה ימים המאייל פשוט מת ולא ניתן לגשת אליו.
פורסם 2004 בספטמבר 321 שנים Spymac.com אימייל מצויין, שם סקשי , אבל ואבל גדול - פעם בחודש יש להם בעיות מעצבנות בשליחה/קבלה. פלוס נוסף הוא שמקבליםים 250MB ב- FTP ביחד עם ההרשמה, והפורומים שם נחמדים. וכמובן יש את Gmail, רק אתה צריך הזמנה (קל להשיג). מה שכן - יש שם תמיכה די מסכנה בעברית..
פורסם 2004 בספטמבר 321 שנים Spymac.com אימייל מצויין, שם סקשי , אבל ואבל גדול - פעם בחודש יש להם בעיות מעצבנות בשליחה/קבלה. פלוס נוסף הוא שמקבליםים 250MB ב- FTP ביחד עם ההרשמה, והפורומים שם נחמדים. וכמובן יש את Gmail, רק אתה צריך הזמנה (קל להשיג). מה שכן - יש שם תמיכה די מסכנה בעברית.. מאיפה אני משיג הזמנה לGmail???? ???
פורסם 2004 בספטמבר 321 שנים כרגע, על שGMAILER XP יהיה גמור,צריך להכנס לאתר כדי לשלוח ולקבל אימייליםלמרות שיש כל מיני NOTIFIERים למיניהם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.