עבור לתוכן

מיקום הארדיסקים...

Featured Replies

פורסם

האם לשים את ההארדיסקים הפוך, כלומר שהחלק הכסוף יהיה למטה יכול לפגוע בהם לטווח ארוך ? אני יודע שלטווח קצר זה כלום, אבל מה עם טווח ארוך ? ::)

פורסם

אםםם למה לעשות דבר כזה?

אלא אם כן אתה עושה איזה מוד מוזר....

פורסם
  • מחבר

לא משנה כרגע למה, והתשובה היא..? ::)

פורסם

הדבר היחיד שאני יכול להגיד זה...

שהIBM שלי לא אהב לשבת הפוך, והוא עשה הרבה יותר בעיות שהוא היה הפוך... אולי זה רק הIBM... אבל המקסטור שלי עכשיו עומד ישר.

פורסם
  • מחבר

עוד מישהו ? ולי יש שני מאקסטורים... ;)

פורסם

דיסק קשיח יכול להיות בכל תנוחה ;D

יש דיסקים מאוד ישנים שלא יכולים, אבל עם חדשים לא צריכה להיות בעיה.

אפילו יש מארזים שהכלוב הנוסף לדיסק הקשיח נמצא בצורה מאונכת.

בקיצור לדעתי לא צריכה להיות בעיה, אבל אני לא סגור על זה.

פורסם

מה שחשוב זה רק לא לשנות לו את הזווית כשהוא פועל. ראיתי פעם דיסק שנפתח קלות כתוצאה מכוחות ג'ירוסקופיים

פורסם
  • מחבר

עוד דעות ! בבקשה.. אני יודע שאם שמים אותו ככה סתם אז אין בעיות, אבל השאלה היא, שוב, אם זה נשאר ככה קבוע... ???

פורסם

שמעתי שכאשר שמים דיסקים בצורה מואנכת(כלומר, על הצד...) זה מקצר את חייהם, לגבי צורה מאוזנת הפוכה(!?) אני ממש לא יודע..

פורסם
  • מחבר

:-/

יצא שאני אהיה הראשון לבדוק את זה ?

פורסם

מה שחשוב זה רק לא לשנות לו את הזווית כשהוא פועל. ראיתי פעם דיסק שנפתח קלות כתוצאה מכוחות ג'ירוסקופיים

באמת?! איזה מגניב!

מה זה היה? 15000 RPM?

פורסם

לא אתה לא הראשון!

מחשבי Terminators של ASUS (כן הקטנים האלה...) מגיעים עם דיסק של 20GB של Seagate והדיסק מותקן הפוך!!!

(על הגב)

פורסם
  • מחבר

באמת ? באופן קבוע ?

פורסם

באמת ? באופן קבוע ?

לא.....כל יומיים אתה הופך בחזרה כדי לאזן.... ;D

פורסם

אם תשים אותו הפוך לאורך זמן זה עלול ליצור בעיות מיוחדות, כי יש חברות שמזהירות שהתקנת הכונן הפוך באופן מתמשך עשוי לקצר את חייו של הכונן הקשיח. אתה יכול לשים אותו על הצד או לשים אותו בצורה שלו. לגבי המיקום שלו במארז, צריך למקם אותו בנקודה הכי גובהה עם קירור אקטיבי(במידה וזה 7200). המינמום שאתה צריך לעשות זה לקנות מחברים שמאפשרים לך לחבר אותו במקום של כונן תקליטורים ולחבר אותו שם רחוק מכל מקורות החום שבמארז(מעבד, זכרון, כ.סמך, צ'יפסט וכו').

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים