פורסם 2004 באוגוסט 3121 שנים ולפני שהמנהלים נועלים את האשכול על זה שפתחתי אשכול קניה\מכירה, אז זה בחינם קיצר, הייתי מנוי 3 שנים לירחון נשיונל ג'יאוגרפיק(בעברית), ויש לי 33 גליונות. קראתי מזמן את כולם, ואני לא מתכוון לקרוא אותם שוב. אנחנו עוברים דירה עוד מעט, ואני לא מתכוון להעביר אותם לדירה החדשה, ואף אחד מהחברים שלי לא מתעניין, אז לפני שאני זורק אותם(וזה חבל כזה לזרוק, כי כל גליון עולה 40 שקל), החלטתי לפרסם כאן, ומי שרוצה יכול לקחת אותם ממני... אפשר לשלוח לי הודעה פרטית או(עדיף) הודעה לאייסיקיו 162949876. אני רק מבקש, לא לבזבז את הזמן שלי סתם... מי שבאמת מעוניין לקחת אותם ממני(כמובן שצריך לבוא אלי ולקחת, כל הרעיון שזה יהיה אותו דבר בשבילי כמו לזרוק אותם, כי אני לא מתכוון לבזבז עליהם מאמצים ;D), שיפנה אלי.
פורסם 2004 באוגוסט 3121 שנים אם תגיד איפה אתה גר אז אולי...אם אתה בירושלים אז בכיףאבל אם אתה גר בכל מקום אחר אז לא...
פורסם 2004 באוגוסט 3121 שנים מחבר זה הזמן הנכון להגיד ש... "נמכר" ;D ע"י הזוכה המאושר איתי(מודר משחקים), איתי, מצטער שפרסמתי אותך, עכשיו יפרצו לך לבית
פורסם 2004 באוגוסט 3121 שנים אתה לא כל כך מעודכן...איתי כבר לא המודר של פורום משחקים ;DLook at my signature...
פורסם 2004 באוגוסט 3121 שנים זה הזמן הנכון להגיד ש... "נמכר" ;D ע"י הזוכה המאושר איתי(מודר משחקים), איתי, מצטער שפרסמתי אותך, עכשיו יפרצו לך לבית כאמור אתה לא כ"כ מעודכן. מודר "חומרה אחרת וציוד הקפי".
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.