פורסם 2004 באוגוסט 3021 שנים שלום לכולם יש לי דיסק התקנה של אקס פיאבל הבעיה היא שבמצב איתחול מהסידילא עולה לי המניו של וינדוסאלה מפנה אותי לדוסגם כשרשמתי setupהמניו לא עלהמה עלי לעשות
פורסם 2004 באוגוסט 3021 שנים לא אמור להופיע שום תפריט, אלא מסך של תחילת ההתקנה בצבע כחול. מה בדיוק אתה רואה? אתה בטוח שזה עולה מהדיסק ולא מדיסקט/ דיסק בכונן אחר/ דיסק קשיח?
פורסם 2004 באוגוסט 3021 שנים או שתקנה דיסק מקורי או שתלמד לצרוב!ואתה לא יכול להפעיל את ה SETUP של XP דרך הדוס, זאת תוכנית לווינדוס בלבד
פורסם 2004 באוגוסט 3021 שנים ה SETUP של XP לא בנוי לדוס, דוס לא יודע מה לעשות עם הקובץ הזה... אז איך אתה מסביר נניח הדיסק קשיח ריק ואפשר להתקין XP מהדיסק ??? מה אתה חושב שזה רץ דרך וינדוס ההתקנה ??? רק גרסת *עדכון* *upgrade* לא בנויה לדוס בxp/2000 אפשר אם דיסקט אתחול להכנס לדיסק לרשום ככה: cd i386 smartdrv winnt וההתקנה תעלה..
פורסם 2004 באוגוסט 3021 שנים אז איך אתה מסביר נניח הדיסק קשיח ריק ואפשר להתקין XP מהדיסק ??? מה אתה חושב שזה רץ דרך וינדוס ההתקנה ??? רק גרסת *עדכון* *upgrade* לא בנויה לדוס בxp/2000 אפשר אם דיסקט אתחול להכנס לדיסק לרשום ככה: cd i386 smartdrv winnt וההתקנה תעלה.. אני דיברתי על הקובץ SETUP, כי פותח הת'רד אמר שהוא ניסה גם להפעיל את ההתקנה דרכו אז אמרתי שהקובץ SETUP לא בנוי לדוס!
פורסם 2004 באוגוסט 3021 שנים תעשה בוט דרך ה CD בדיסק התקנה רגיל של וינדוס XPאת הבוט אתה יכול לכוון הביוס ...
פורסם 2004 באוגוסט 3021 שנים מחבר חברה תודה על העזרה עשיתי בוט דרך דיסק מקורי שקיבלתי תודה על העזרה 8)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.