עבור לתוכן

IPOD 4th gen

Featured Replies

פורסם

אני מצטער שאני פותח את ת'ארד פשוט כבר יש 74 תגובות על התארד הקודם שלי. ויש לי שאלה שלא ממש קשורה לנושא הקודם.

דבר 1: מישהו שמע חדשות לגבי הקלקול בחלק מהמכשירים של דור 4?

והחשוב:

רציתי לדעת מהו העיקרון שבגלגל החדש במכשירי הדור ה-4, שמאפשר יותר נוחות כביכול ומציאת שירים מהירה יותר?

והאם הוא דולק בחושך?

וגם לגבי התפריט של הנגן, לא ראיתי בתמונות שהתפריט עשיר כ"כ. הוא די דליל לעומת ה-iriver. יש אקוויליזר? ומה מוצג כששומעים שיר חוץ מהזמן ושם השיר?

אפשר להגביר/להחליש באסים? לבחור איזון סאונד לכל צד? סגנון ניגון?(קלאסי,ראפ,טכנו וכאלה...).

אפשר לעשות תיקיות לסגנונות שונים? או לעשות תיקיה של שירים שאני במיוחד אוהב?

מה האפשרויות שאפשר לבצע במכשיר? חוץ משעון,לוח זמנים,ומשחקים. אני מתכוון בקשר למוזיקה.

פורסם

מצטרף לשאלה.. יש לי קרוב משפחה בחו"ל שבא לארץ בקרוב, ואני חושב שאני אבקש ממנו לקנות לי בדרך את ה20 GB שעולה 300 דולר :jump:

פורסם
  • מחבר

דיברתי עם הנציגות של האייפודים בישראל.

נאמר לי שההבדל היחיד בין הגרסאות זה הבטריה שמחזיקה 12 שעות במקום 8. והגלגל החדש. זה עניין של נוחות ועיצוב.

לפי דעתי בכלל דור 3 יפה יותר מדור 4.

לגבי החבילה: בדור 4 מגיע גם כבל usb לא רק firewire.

לא יודע מה לעשות...בעעע

פורסם

דרך אגב אתה תמיד יכול להחליף סוללה לאייפוד, לקנות חדשה , אחד ממש זולה בסביבות ה 500 שקל

:lol:

או נרתיק נחמד ב 300

או שלט ב 400

הכל בזיל הזול!

וואי האייפוד הזה הוא תענוג , מחירים זולים ושווים לכל נפש!

והאייריבר הזה עם השלט הגרוע שלו עם מסך מואר וחיי הסוללה הגבוהים , בזבוז כסף !

פורסם

לדעתי הדור הרביעי יותר נוח מה-3....

עבדתי עם שניהם ויותר נוח לעבוד עם ה-4, האגודל לא נמתח "למעלה" מידי כדי לנווט והוא נשאר בתווך הגלגלת.

אני נהנתי יותר לעבור עם הדור הרביעי מאשר השלישי, שכן הוא גם חדש יותר ולדעתי מעוצב יותר יפה. :)

פורסם
  • מחבר

איך עבדת עם הדור ה-4? כשדיברתי איתם הם אמרו שהמשלוח של דור 4 עוד לא הגיע לארץ עדיין.

פורסם

חבר שלי הביא אותו לארץ לפני שבועיים וחצי. :silly:

וגם בפורומים אם אני לא טועה יש משתמש עם iPod 4G. :cool2:

פורסם
  • מחבר

טוב נראה מה יהיה... המוכר בעצמו אמר לי שהמבצע של ה-15 גיגה נדיר, ושווה לי לקחת אותו. וא עצמו משתמש באחד כזה.

ודור 4 יותר יקר...

פורסם

יש תמיכה בעברית לדור הרביעי?

או שאני אצטרך לשנות את שמות השירים לעברית אנגלית? :-[

פורסם

אין לאייפוד עברית ולאדעים מתי

פורסם

כן, זה לא כ"כ סימפטי, אבל גם לא כזה נורא אם יש את התוכנות המתאימות. בכל מקרה, מה שאני אומר פה נוגע לכל השירים, ולא רק לאלה בעברית -

אני מקווה שאוסף השירים שלך לא מורכב מכמות ענקית של שירים של אמנים שונים בתפזורת. אם כן, אז זה באמת קצת בעיה. (תזכור שעם האייפוד אתה חייב לשנות גם את הטאג ID3, אחרת המכשיר לא יציג אותו טוב).

אבל אם אתה מארגן את השירים שלך כמו שצריך, שם תיקייה לכל אמן, מארגן לפי אלבומים וכו' אז יהיה לך הרבה יותר פשוט.

אני לאייריבר משתמש כרגע בTag&Rename המצויינת, אבל היא מוגבלת ל30 יום. בינתיים עוד לא ניסיתי תוכנות אחרות בגלל שיש לי עוד זמן איתה, ואני לא בטוח שיש תוכנה שתוכל להתגבר על היעילות שלה... אני בטוח שהאייפודרים מבין חברי הפורום ימצאו לך המון תוכנות חינמיות טובות לניהול שמות קבצים וטאגים.

אני אישית לא לחוץ עם זה, כי האייריבר מציג לי את השמות של הקבצים כשאני בוחר שיר לפי תיקיות.

בקיצור, ברגע שיש לך תיקייה מסודרת מלאה בשירים של זמר ישראלי כלשהו, אתה פשוט תסמן את כל הקבצים האלה, תכתוב את השם באנגלית וכולם ישתנו. אחרי זה תצטרך כמובן לעבור שיר שיר ולשנות כותרת, אבל זה לא נורא כמו שזה נשמע.

הייתי ממליץ לך (ולכל אחד) לסדר את הטאגים כבר עכשיו בלי קשר לקניית נגן, אתה תראה שזה ישתלם לך והכל ייראה לך פתאום הרבה יותר נוח.

פורסם

כן אבל מה שמפחיד בקניית האייפוד היא התקלה שיש בחלק עצום מהמכשירים.

פורסם

יש אחריות

פורסם
  • מחבר

והתקלה היא באמת רק בחלק מהמכשירים, רובם בארה"ב.

ויש אחריות,וגם זה רק במספר מסוים של מכשירים מסדרה מסוימת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים