עבור לתוכן

נגני MP3 מבוססי דיסק קשיח ופעילות גופנית

Featured Replies

פורסם

שלום.

אני מעוניין לקנות נגן MP3. כיוונן שאני משתמש די כבד מבחינת כמות המוזיקה שאני מעוניין לקחת איתי החלטתי להתמקד בנגים מבוססי הארד דיסק כדוגמת Ipod ו Creative zen xtra.

בכל הכתבות שקראתי לא מצאתי התיחסות ליכולת של הנגנים האלה לפעול בשעת פעילות גופנית (ריצות, עבודה בחדר כושר) עניין שמאוד חשוב לי.

אני יודע שיש פה בעלי Ipod (תמונות מפגשים) ורציתי לדעת האם אתם חושבים שזה פרקטי לרוץ עם ה Ipod. מבחינת גודל, יכולת הנשיאה שלו והיכולת שלו לעמוד בטילטולים...

כל עצה תתקבל בברכה,

תודה.

עדכון:

** ועוד נושא : יש לי אוזניות Sennheizer HD497, חשוב שהיציאה לאוזניות תיהיה מספיק חזקה כדי לספק אותם בצורה שלא תפגע באיכות. עם למשיהו במקרה ניסיון בלהניע אוזניות רציניות עם הנגן שלו אני ישמח לשמוע **

פורסם

יש הרבה שמבינים יותר ממני בדברים האלה... אבל מבוסס דיסק קשיח אני חושב שהכי קל וקטן זה ה-ipod.

אם אתה רוצה נגן קטן לך על משהו מבוסס זיכרון 512 מגה. הם קטנים במיוחד...

אם אפשר לקשור Ipod בחגורה אני חושב שגם זה יכול להיות נוח.

פורסם

תקציב?

לי יש אירבר H340 הוא די יקר אבל בכל הדגמי נגני MP3 של איריבר נדמה לי יש אותה מערכת בולם זעזועים......... היא משהו כמו 32 מגה כלומר...... הוא לא קופץ...

פורסם
  • מחבר

התקציב הוא לא השאלה כרגע....

בשביל המכשיר הנכון אני מוכן להשקיע... השאלה איזה מכשיר יעיל ונוח (שזה לא תלוי בנתונים טכניים בלבד) בזמן פעילות גופנית ובשביל זה אני צריך מישהו עם ניסיון.

** ועוד נושא : יש לי אוזניות Sennheizer HD497, חשוב שהיציאה לאוזניות תיהיה מספיק חזקה כדי לספק אותם בצורה שלא תפגע באיכות. עם למשיהו במקרה ניסיון בלהניע אוזניות רציניות עם הנגן שלו אני ישמח לשמוע **

פורסם

זה עדיין מכשיר מבוסס הרד דיסק, וגם אם זה לא קופת בשמיעה זה שוחק את ההרד דיסק בצורה מאוד לא בריא.

מה גם שלדעתי לא יהיה נוח לרות איתם (אלא אם כן משתמשים בתיקון הקטן הזה לפוד שמתחבר ליד עם סקוץ' למשל).

בכלל לדעתי עדיף לרוץ בלי מוזיקה, אבל זה כבר נושא אחר.

פורסם
  • מחבר

טוב אז אני באמת לא יודע מה לעשות...

אין מצב שאני מסתדר עם גדלים מצחיקים של 512 מגה...

וגם רציתי שסוף סוף יהיה אפשרויות playlist נוחות...

אולי למישהו בכל זאת יש ניסיון חיובי?

פורסם

למה לא תקנה לשימוש יומיומי נגן הרד דיסק ותקנה עוד נגן פלאש זול (נמכרים כבר ב400 שקל ל256מגה) רק לריצות?

פורסם
  • מחבר

איפה יש נגן פלאש של 256 מגה ב 400 שקל...?

פורסם

כמו שציינתי אם זה לריצות אז אני יודע של איריבר יש בולם זעזועים די איכותי

אבל אני לאדע מה יש לאייפוד.... אולי הוא משתווה אולי לא.......

בקשר לאיביר

יש את הסדרת H300 שרוב האנשים פה חושבים שהיא סתם ביבוז ביחס לH100 כי הישפורים בה לא שווים את תוספת המחיר.......

ההבדל בן H100 לH300 בגודל.... זה מסך צבעוני שניתן לראות בו תמונות...... יש לו עיצוב שונה גם...... יש לו פונקציה יחודית שהיא אפשרות לחבר את האיריבר למצלמת דיגיטלית או מכשיר USB אחר (שתומך בתקן של האיריבר כלומר לא כל המצלמות ולא כל מכשירי הUSB יפעלו עם הפונקציה) ולהעיבר קבצים אחד לשני...

עם הH100 מגיע שלט יותר טוב עם מסך LCD מצוין אני חייב לומר..... אבל ניתן לרכוש אותו בנפרד בסך של 260 שקל אם אתה רוצה את הH300.......

בקרוב תהיה תמיכה בעברית בH100 ובאוקטובר אמור להגיע גם לH300......

מחירים:

הH340 שהוא נגן בעל 40 גיגה עולה כ3500 בארץ.

הH320 שהוא נגן בעל 20 גיגה עולה כ2800 בארץ.

H140 שהוא נגן בעל 40 גיגה נפח עולה כ2900 בארץ.

H120 שהוא נגן בעל 20 גיגה נפח עולה כ2430 בארץ.

(מחירים מארקדיה היבואנים הרשמיים.... כל התיקונים של הנגן חייבים לעבור דרכה ושום מעבדה אחרת אינה מסומכת רשמית לתקן.. וגם אם קונים אצל ארקדיה תיקונים מעבר לאחריות וגם אחרי שפגה האחריות הם הרבה יותר זולים.. כולל החלפת בטריה... וכן, אפשר לקבל אצלה אחריות אם קונים בחול אבל אם אתה תרצה להחליף בעתיד בטריה אתה תשלם עליה המון יחסית למחיר של ארקדיה.)

בקשר לאייפוד..... אני פחות מבין בו אבל הוא גם מצוין יש הרבה אנשים בפורום שיש להם אייפוד ומאוד מרוצים........ לא זוכר את המחירים...... וגם לאדע מאיפה להביא לך נקודת מבט כי אין לי שמץ מי הנציגים של אייפוד בישראל.

פורסם

סתם דוגמה, חיפוש בזאפ יביא לך עוד מלא תוצאות.

RULE, שוב אתה מתחיל? תקרא מה אחרים רושמים לפני שאתה מתחיל לפרסם שוב את ארקדיה.

אמרתי שלא ישמעו קפיצות זה נכון, אבל אני מבטיח לך שזה הורס את ההרד דיסק.

הרד דיסק לא מתוכנן להיות מטולטל בזמן העבודה שלו!

פורסם

אמרתי שלא ישמעו קפיצות זה נכון, אבל אני מבטיח לך שזה הורס את ההרד דיסק.

הרד דיסק לא מתוכנן להיות מטולטל בזמן העבודה שלו!

זה נכון שזה לא בריא בכלל להארדיסק, אבל מצד שני ההארדיסק אמור לעבוד פעם בעשרים דקות בערך לכמה שניות, כדי לטעון מחדש את הבאפר, ולכן הוא לא עובד כל הזמן.

למרות זאת עדיין אני חושב שזה בהחלט לא בריא.

פורסם

יש לי Nomad JukeBox 1 ישן עם הרדיסק ענק (בגודל) של 6 ג'יגה.

במשך חייו הוא נפל לי פעמיים מאופניים נוסעות ועוד כ-5 פעמים סתם ככה - עדיין עובד כמו קרנף.

אני מאמין שנגן HD יכול להחזיק לך שנתיים/שלוש בקלות (שלא לדבר על זה שעוד שנה וחצי הוא כבר יהיה ישן ולא בשימוש).

רק הערה אחת:

לקח לי שני נגני MP3 ומינידיסק כדי להבין שהדבר הכי חשוב בנגן זה הזמן סוללה.

תעשה את שאר החישובים שלך לבד (ותקנה iRiver).

פורסם

מה עם ה- iPod Mini

4GB מבוסס פלאש.

מעבר לתקציב?

פורסם

איזה פלאש? זה הרד דיסק קטן...

פורסם

זה הארדיסק שעובד בטכנולוגייה שדומה מאד לפלאש (אם זה אותה טכנולוגיה כמו המובו2 שלי, ואני חושב שכן). טכנולוגיה עד כדי כך דומה שאפשר להחליף את ההארדיסק שבמובו2 בכרטיס קומפאקט פלאש וההתאמה תהיה מלאה.

עכשיו לפותח הדיון, אני מבין את הצורך שלך במקום, אבל אם אתה יכול להסתפק ב1.5\4 ג'יגה (ההבדל הוא במחיר ובזמן סוללה שיותר ארוך בדגם ה 4 ג'יגה), אתה חייב ללכת על creative nomad muvo2 (זה בעצם בחזקת 2, אבל אין לי כוח לעשות את זהO_O).

אתה יכול לראות ביקורת שלי על המובו2 1.5 ג'יגה שלי כאן (http://gamer.co.il/gamer2/php/topic.php?topicid=444092.

דברים שלא הזכרתי שם שחשובים לך: הנגן הזה עמיד בפני קפיצות, סקיפים, מכות וכו' בצורה מעוררת הערכה. אני רץ איתו כמעט כל יום, התפרעתי איתו פעם אחת על תופים (כשהוא היה בכיס שלי... אני יודע שכעקרון כיסים לא זזים הרבה כשאתה יושב, אבל באמת התפרעתי....) והכי רציני, הוא עף לי פעם באוטו מהמקום שבין שני המושבים הקידמיים ונדפק בדשבורד, ולא הפסיק אפילו לנגן(!!!).

מבחינת גודל אפשר לראות בביקורת, אבל אני אגיד את זה גם כאן, הוא הכי קטן שראיתי (וראיתי הרבה, וגם מביקורות שקראתי הוא הכי קטן חוץ מהריו נייטרוס, שיש בפנדה ב1200 שקל או משהו כזה). הוא בערך שליש מהגודל של אייריבר, ואותו דבר לגבי האייפוד (לא המיני, המיני גם יותר גדול ממנו אבל אני לא יודע בכמה בדיוק) רק שהפוד קצת יותר דק. אני באמת ממליץ עליו בחום. אם חשובה לך הכמות לך על דגם ה4 ג'יגה. (אני מכניס ב1.5 ג'יגה שלי בסביבות ה25 דיסקים באיכות 192).

תנסה להזמין מחול (ארה"ב) כי שם הוא עולה כל כך כל כך הרבה פחות (בארץ איפה שראיתי, דגם ה4 ג'יגה עולה קרוב ל2000 שקל, שזאת פשוט בדיחה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים