עבור לתוכן

איך להיפטר מתפריט בחירת המשתמשים בLOGON של ווינדוס

Featured Replies

פורסם

מאז שהתקנתי SP2 כל פעם כשאני נכנס לווינדוס אני מקבל תפריט LOGON שבו אני צריך לבחור את המשתמש שלי כדי להיכנס. אבל רק אני משתמש במחשב ואני לא צריך את המסך בחירה הזה, אני רוצה להיכנס למחשב עם השם משתמש שלי אוטומטית בלי לבחור אותו כל פעם, מה לעשות ?

נכנסתי למשתמשים וקבוצות בלוח בקרה שיחקתי עם האפשרויות הדבר היחיד שהצלחתי לעשות זה במקום מסך בחירה - תבנית בחירה. אבל אני לא רוצה את זה אני רוצה שזה יכנס אוטומטית

פורסם

כנס ל control panel

user accounts

change the way users log...

all in v

פורסם
  • מחבר

מה זאת התשובה הזאת ?? מה שאתה אומר לסמן בסימן "וי" זה את האופציות שגורמות לזה שיהיה מסך בחירה !

עשיתי את זה הרגע בכל זאת ואז איתחלתי את המחשב ונשאר אותו דבר. יש פה מישהו שקצת יותר מבין אולי ?

פורסם

אתה יכול לנסות להוריד את TweakUI

בשביל הXP (יש גירסא לXP ויש ל98,אז תוריד את של XP)

ודרך שם אפשר לעשות את זה

אבל אני לא יודע אם זה יעבוד בSP2

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה, אבל להתקין תוכנה צד שלישי לווינדוס רק בשביל פעולה כזאת קטנה ושכיחה נראה לי מוגזם.

מה אני סך הכל מבקש

פורסם

תסביר את עצמך קצת יותר בפירוט, בו ניראה עם הבנתי נכון.

אתה רוצה שהמסך WELCOME ביכלל לא יופיע לך, ושמבלי לכתוב ולילחוץ על שום דבר, אתה רוצה ישר להיכנס עם שם המשתמש שלך ל-WINDOWS.

זה מה שאתה מבקש?

פורסם

לדעתי אין דרך נורמאלית לעשות את זה, אבל אני לא בטוח ב-100%. בכל מקרה, חיפוש בפורום היה עונה לך על השאלה - היא נידונה פה לפחות פעם בשבועיים- שלושה.

אם אתה רוצה לעשות את זה ידנית דרך ה-Registry, אתה יכול לחפש את הדרך המדוייקת ב- Technet.

ובכל מקרה אני ממליץ שיהיה לך מותקן Tweak UI, שזוהי תוכנה מיקרוסופטית, חינמית וקטנטנה שמאפשרת לך לעשות המון דברים ש-Windows סתם ככה לא נותן לך לעשות.

פורסם
  • מחבר

אני משתדל לעקוב אחרי כל ההודעות שמפורסמות בפורום WINDOWS, מצטער אם לא שמתי לב.

בכל מקרה תודה רבה על התשובה ! :lol:

פורסם

יש לי טריק אחד לנסיון ליפני התייאשות.

תלך ל- Start> run> control userpasswords2

את זה: control userpasswords2 אתה כותב בתוך חלון ה-RUN ואז אתה מעיף את הסימון של ה-V בטאב "Users" בחלק העליון של החלון.

זה אמור לעבוד בWINDOWS מבוסס SP1 אני מקווה שזה יעבוד גם על SP2.

פורסם
  • מחבר

בואנה אחי, אתה פשוט ענק! אתה יכול לכתוב לי איך אני מגיע לזה בלי קיצור הדרך בRUN ?

בכל מקרה תיקנתי כבר את הבעיה בכך שהסרתי את התוכנה שNLITE חייבה אותי להתקין כדי שהיא תעבוד.

התוכנה הזאת הוסיפה לי משתמש "תוכנתי" מוגבל לוינדוס, אחרי שהסרתי אותו יכלתי להיכנס אוטומטית

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים