פורסם 2002 באפריל 2823 שנים יש לי את ההרדיסק של QUANTUM FIREBALLP AS20.5יש לי עליו 18 ג'יגה של דברים כ"כ חשובים כבר במשך של אולי שנה יש לי אותו..ואז בא המחשב החדש, עדיין הכל תקיןכבר אולי חודש שלא נגעתי בהרדיסק.. אין בו כמעט שימוש או תעבורה של קבצים או משהו כזהועכשיו פתאום, אני מנסה להכנס להרדיסק אני רואה הWINXP אומר לי:The disc DRIVE D is unformattedDo you want to format it now?אני חייב לפרמט?!??אין שום אפשרות לגבות מה שהיה שמה??? :'( :'( :'(
פורסם 2002 באפריל 2823 שנים יתכנה אפשרות לשחזר זאת, ואיני מכיר אפשרות כזו- אך מהידע הרחב שלי.. הייתי אומר..Sorry, but... yes !
פורסם 2002 באפריל 2823 שנים מחבר :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
פורסם 2002 באפריל 2823 שנים לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאארגע לפני הפירמוט .תתקשר לזיגזג :אני הייתי שם היום ובדיוק דברו על זה שיש אפשרות !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!אפילו תקנה איזה משהו רק בשביל לשחזר.
פורסם 2002 באפריל 2923 שנים הם נחמדים מאד ואולי יסכימו לעזור לך.אפילו אולי תקנה שם איזה מאורר ככה בשביל לגמול על העזרה לא יודע משהו ,אבל שווה לשאול לא?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.