עבור לתוכן

צריך המלצה ועזרה בנוגע לסוקטים - 939 נגד 754

Featured Replies

פורסם

אז ככה יש לי בעייה - אני לא יודע מה לבחור אז ככה

אם אני הולך על ה -754 אני לוקח את הלוח אם - MSI K8N Neo Platinum

אם אני הולך על ה- 939 - אני צריך המלצה למה שהכי טוב כיום או שהולך לצאת בטווח של שבועיים

עכשיו האם כדאי להמר על ה - 939 שיכול להיות שלא אהיה הצלחה כי לפי מה ששמעתי ההבדלים בינם לא שווים את המחיר (דואל זיכרון וזהו בעיקרון)

על מה לדעתם כדי לי ללכת?

פורסם

לדעתי את ה939 ותחכה עוד איזה חודש שיצא NFORCE 4 עם SLI וPCI E כי אז תיהי חייב לשדרג לוח אם (אני יודע שאני אהיה חייב )

פורסם

לא כדאי לקחת סוקט 939 עכשיו, במיוחד שעוד מעט כבר יגיעו מעבדי ה- 90נ''מ, אם אתה רוצה 939 אז תחכה להם וללוח של DFI, כי כל הלוחות ל- 939 הם ממש גרועים.

בוא נגיד, שההבדלים ממש אבל ממש ממש ממש לא שווים את הבדל המחירים הגדול, שלא נדבר ש- 754 קלוהאמר בוודאות ובקלות מביס 939 נוקאסטל בעיקר במשחקים וכל מה שקשור ל- 3D,בחלק הוא מנצח ובחלק הוא מפסיד (אם כי ב- 1-5%, במשחקים זה בא לידי ביטוי ב- 1-3FPS).

בעריכות וקידודים, בנצ'ים סינתטיים ומשעממים כמו SandraMEM ו- sPi נהנים מיותר רוחב-פס אז ה- 939 ניוקאסטל יובילו, למרות שהפנטיום 4 טוב בזה יותר בכל מקרה.

ואם נעזוב לרגע בצד נאת עניין הביצועים, לא הייתי לוקח 939 בגלל המחיר המגוחך שלו. אולי אולי (גם אז אני לא בטוח אם זה שווה) אם יציעו לי FX53 במחיר של מתחת ל- 350 דולר, שזה לא יקרה בשנה הקרובה, ובטח שלא בדגם המוביל ::)

זה הכל החלטה שלך - הצעה שלי - לך על 754 קלוהאמר, לוח טוב כמו הזה של DFI וכרטיס מסך איכותי. אתה תעוף :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אני חושב שאתה צודק וגם בקשר לpci -e ו- sli אני במילא לא אשתמש בהם ככה שאני לא צריך את זה

ואני הולך על הכרטיס מסך - 6800GT ,מה דעתכם עליו? (אני די סגור עליו)

פורסם

יפה מאוד :) יענה על כל צרכיך כמו שצריך.. רק תדאג לג'יגה של ראם ואתה מסודר.

פורסם
  • מחבר

אחי בחרתי את הזיכרונות האלה:

Twinmos Twister 512mb 400mhz CL2 X2

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים