עבור לתוכן

גנב סידרתי!!!! בספורטק צפון ת"א תיכנסו לכאן בבקשה בדחיפות !!!!

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

נראה לך שלתקשורת יש זמן לכאלה דברים...

יש כול כך הרבה גניבות רכבים בארץ

כול הזמן גונבים רכבים

אפילו בשניה הזאתי שאני מדבר איתך.. הופלה נגנב רכב... וזה בדוק מדעית.......

כול כמה דקות בישראל נראה לי או משהו כזה יש גניבת רכב ...... או ניסיון פריצה...!!!

ואני מדבר איתך על בערך כ 40 מכוניות בטח שהוא גנב רק מהספורטק וזה הרבה..

1 זה כבר יותר מדיי אז 40 זה בכלל..

ותודה על העצה אני באמת יעשה משהו בנידון.... !!!

זה בדיוק מה שרשמתי

• תגובות 34
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תלכו עם ההנהלה למשטרה, תעשו קצת רעש ותכריחו אותם לעשות מארב, או לפחות לשים מצלמות בחניה. אולי המנהלים

ישמיו מצלמות פשוט..

או שתעשו כזה דבר, תקחו תיק עם מפתחות, שימו אותו במקום גלוי. כמה חבר'ה אחרים יחכו בחניה איפה שלא רואים אותם. אבל הם רואים

את המכונית - שיביאו מצלמה. לאחר שהוא יקח את המפתחות וירצה לגנוב את המכונית, הוא יהיה מצולם, ואתם תתפסו אותו ותזמינו ניידת שתיקח אותו

רחוק רחוק משם... ככה גם יהיה לכם גנב שתפסתם + עדים מהימנים (כמו המנהלים למשל) + צילום החשוד בזמן הפשע. מה יותר קל מזה ??

ואם מפחדים על המכונית, אפשר לקחת מפתח מאותו הסוג של המכונית - אבל לא מאותה המכונית. ככה הוא יפתח את האזעקה, ייכנס לאוטו

ינסה להתניע... וכלום !

אבל אם השוטרים יגיעו, אז צריך שהם כן יביאו לגנוב, ואז ייעקבו אחריו, ויגלו אם הוא גנב עוד מכוניות, או עם יש לו קשרים עם מישהו יותר

גבוה.. ואז ככה הם ייתפשו מישהו מהמאפייה הארמנית :cool2: השוטרים צריכים לראות יותר המגן ;D

פורסם
  • מחבר

חחח... תודה OVER על העצות הטובות שלך!

אבל כבר אני חשבתי על כאלה דברים מזמן...

אני גם חשבתי לדבר שם עם איזה 15 אנשים ולהגיד להם שעם הוא בא אז לעשות מסביבו מעגל ולפוצץ אותו  :xyxthumbs: :xyxthumbs:

אבל לא נעשה את זה.... מה שנעשה כי זה היהיה קשה לתפוס אותו בחם... אז ניראה לי פשוט שאני יצלם אותו סתם ככה בספורטק....

ואז אני יבוא הביתה וידפיס כזאת תמונה WANTED :lol:

וידביק אותה על כול הסלים בספורטק ושהוא יגיע פעם אחת הוא לא יידע מאיפה זה בא לו וכולם ייראו איך הוא נראה ואני מקווה שיעשו משהו בנידון!

פורסם

אני משחק שם כדורגל עם חברים כל יום חמישי... ובאמת הרבה פעמים באים לשם סתם אנשים לבד ומצטרפים למשחקי כדורסל, פעם הבאה שאני שם אני אנסה להיות ערני יותר.

פורסם
  • מחבר

הוא לא בא משחק כדורגל....

כי שם קשה לבוא ולגנוב...

הוא בא בדרך כלל למגרש ליד קיר הטיפוס החתיכת מניאק הזה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים