עבור לתוכן

גנב סידרתי!!!! בספורטק צפון ת"א תיכנסו לכאן בבקשה בדחיפות !!!!

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

מצחיק..... :lol:.... NOTTTTTTTTT

אני מדבר על בנאדם ספציפי .. לא תופעה... יש גנב ספציפי בספורטק שהוא גונב מכוניות כול שני וחמישי על ימין ועל שמאל....

ועם זה היה קורה לך שגונבים לך תמכונית מתחת לעין אז אולי היית מבין.. ועם זה קרה לך ואתה עדיין לא מבין אז יש לך בעיה כנראה... קשה מאוד... ??? ::):police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police:

• תגובות 34
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

טוב הבנו, יש לך פטיש לסמיילים - עכשיו מספיק.

פורסם

מה הבעיה שלך? הבנאדם מנסה להזהיר פה אנשים מפני גנב, אולי אתה עוד ילד קטן אבל אם יגנבו לך רכב בשווי כמה עשרות\אלפי שקלים אולי תבין אנשים במצבו..עד אז ההערות הציניות שלך לא עושות רושם על אף אחד

פורסם

אף אחד לא פקפק בחשיבות של הדיון, אבל חלאס עם הסמיילים.

פורסם

חלאס עם ההסתלבטויות...ממש עקרוני אם הוא כתב יותר חמש סמילים בשורה או םפחות, זה לא שהוא מילא עמוד

פורסם
  • מחבר

A-V

תודה על התמיכה שלך אחי :)

בקיצור ולעניין

ת-י-ז-ה-ר-ו!

פורסם

זה כל הקטע

שאני לוקח תאוטו של ההורים והולך לשחק כדורסל בספורטק בכפר סבא

אני לא משאיר את המפתחות ליד הסל

כי המפתחות האילו שוום עשרות אלפי שקלים

אז טיפה כבד בכיס

פורסם
  • מחבר

פעם אחרונה שאני בדקתי

ברוב מכנסי הספורט אין לך כיסים

ואפילו עם יש לך זה לא נוח !

והגנב ה מ***** הזה אפילו גונב תיקים..... עם יוצא לו

פורסם

אני מוסיף לאזהרה שלו...חבר שלי אמר לי שגנב עם תיאור דומה גנב לו את המפתחות כשהוא שיחק כדורסל עם אחיו בגבעתים, אז כנראה שהוא פועלב כל המרכז, תזהרו

פורסם
  • מחבר

בשטח 9 ? ??

פורסם

אני אברר

פורסם

קודם כל, זה מעולה שאתה מיידע אותנו בנושא. דבר שני, במקום לנסות לגייס עזרה פה בפורום אני חושב שכדאי שתכנס לאתרים של YNET, הארץ, NRG מעריב ואחרים ותחפש את ה-"קו האדום" שלהם. שלח להם פקס או אי-מייל ודווח על הפושע. אולי זה יעזור יותר.

מה שמוזר זה, שלא כתבו על זה שום דבר בעיתונים. אולי הוא לא גנב עד כה יותר מרכב אחד? קשה לי להאמין שהבחור גנב יותר מ-2-3 מכוניות ולא כתבו דברו עליו בתקשורת.

פורסם
  • מחבר

נראה לך שלתקשורת יש זמן לכאלה דברים...

יש כול כך הרבה גניבות רכבים בארץ

כול הזמן גונבים רכבים

אפילו בשניה הזאתי שאני מדבר איתך.. הופלה נגנב רכב... וזה בדוק מדעית.......

כול כמה דקות בישראל נראה לי או משהו כזה יש גניבת רכב ...... או ניסיון פריצה...!!!

ואני מדבר איתך על בערך כ 40 מכוניות בטח שהוא גנב רק מהספורטק וזה הרבה..

1 זה כבר יותר מדיי אז 40 זה בכלל..

ותודה על העצה אני באמת יעשה משהו בנידון.... !!!

פורסם

תלך מהנלים של הספורטק תאמר להם, תעשו מן מערב ואם זה הוא בטוח אז המישטרה תאמין לך כי אחרי המנהלים של הספורטק ראו זאת

פורסם

נראה לך שלתקשורת יש זמן לכאלה דברים...

יש כול כך הרבה גניבות רכבים בארץ

כול הזמן גונבים רכבים

אפילו בשניה הזאתי שאני מדבר איתך.. הופלה נגנב רכב... וזה בדוק מדעית.......

כול כמה דקות בישראל נראה לי או משהו כזה יש גניבת רכב ...... או ניסיון פריצה...!!!

ואני מדבר איתך על בערך כ 40 מכוניות בטח שהוא גנב רק מהספורטק וזה הרבה..

1 זה כבר יותר מדיי אז 40 זה בכלל..

ותודה על העצה אני באמת יעשה משהו בנידון.... !!!

אני לא יודע מאיפה הבאתי את הסטטיסטיקה המוזרה הזו אבל עד שאני לא אראה מספרים אמינים (של משטרת ישראל למשל?) בוא נעזוב את הנושא הזה.

לידיעתך את העיתונות כל דבר מעניין, בייחוד אם תצליח להגיע לאיזה "צפוני" שבמקרה הבן שלו חברים שלו משחקים שם בסופש"ים כשהם חוזרים מהיחידה הקרבית שבה הם משרתים ;):P

בכל מקרה, תנסה. זה יגזול ממך עוד 10 דקות מהחיים וזמן המחשב שלך.

בהצלחה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים