עבור לתוכן

שאלה בקשר לרמקולי 5 ערוצים. *מצורפת תמונה.

Featured Replies

פורסם

אוקיי אז ככה, יש לי שתי סטים של רמקולים:

Creative Inspire 4.1

Altec Lansing ATP3 2.1

האלטק מתפקדים כ2.1 קדמיים.

הקראייטיב משמשים כשתיים אחוריים (גם הסאב ממוקם מאחורה).

עכשיו נותרו לי עוד שתי סטליטים של קראייטיב שאני מתכוון לחבר בתור סנטר, נותרו שתי יציאות באחורי הסאב של הקראייטיב (הוספתי תמונה כדי להראות טוב יותר איזה יציאות נשארו פנויות ואיך אני מתכוון לחבר, שימו לב הם מסומנות באדום), אז אני מחבר את הרמקולים שכביכול אמורים להיות קדמיים בקראייטיב ליציאה של הסנטר ואז אנימקבל "סנטר" עכשיו הבעיה שאני מחבר שתיים אבל שומעים רק מרמקול אחד, השאלה שלי היא האם לחבר שתיים או רק אחד והאם זה לא ידפוק את הרמקולים או הסאב או הכרטיס קול.

*שתי הסטים מחוברים לAudigy 2 ZS.

תודה רבה !  :)

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

נראה מעניין, אני לא מבין בזה אבל גם אני הייתי רוצה לדעת ;D

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

תודה רבה. :)

פורסם

יש לך אחריות על כל העינייין ? (כלומר הציוד חדש)

אם כן

למה שלא תנסה ...

אם לא

תישאר בתצורה הנוכחית

*לדעתי האישית

פשוט תישאר עם ה ATP3

פורסם

זה פשוט. הסנטר הוא רמקול אחד, שמקבל ערוץ אחד. אתה מנסה לחבר שני רמקולים שמקבלים שני ערוצים, ליציאה שנותנת ערוץ אחד. בגלל זה אתה שומע רק מרמקול אחד ולא משניהם. בשביל ששני הרמקולים יעבדו, תצטרך לחבר את שניהם לאותו ערוץ.

ולא, זה ממש לא פוגע בכרטיס קול או במחשב שלך. .

פורסם
  • מחבר

זה פשוט. הסנטר הוא רמקול אחד, שמקבל ערוץ אחד. אתה מנסה לחבר שני רמקולים שמקבלים שני ערוצים, ליציאה שנותנת ערוץ אחד. בגלל זה אתה שומע רק מרמקול אחד ולא משניהם. בשביל ששני הרמקולים יעבדו, תצטרך לחבר את שניהם לאותו ערוץ.

ולא, זה ממש לא פוגע בכרטיס קול או במחשב שלך. .

בדיוק זה מה שאני עשיתי, זה פעל בגדול וזה באמת נתן 5.1 השאלה אם זה בסדר לחבר רק רמקול אחד של הקראייטיב שבעיקרון אמורים להתחבר שתיים?

תודה רבה! :hat:

פורסם

זה בסדר גמור

פורסם
  • מחבר

תודה רבה! :)

פורסם

כמו שנאמר למעלה "היציאה של הסנטר משדרת רק לרמקול אחד" לכן את אתה רוצה להשתמש בשני הרמקולים כסנטר או שתשיג חיבור שהוא מונו!

או שתקח את הכבל שיש לך,ותבדוק על איזה משתי היציאות הוא עובד......ושים עליו מפצל לשני הרמקולים! :D

פורסם
  • מחבר

אבל בכל אופן אם אני מחבר רק רמקול אחד (ששתיים אמורים בעצם להתחבר) אז זה לא הורס או משהו נכון?

פורסם

לא זה לא...

פשוט רמקול אחד לא מקבל אות, ואחד כן

פורסם
  • מחבר

אז אפשר לחבר אחד פשוט במקום את שניהם לא?

כי זה מיותר לחבר שתיים כשרק אחד פועל.

תודה רבה. :)

פורסם

התכוונתי שתקח את הכבל שמתחבר לרמקול שעובד........ותשים עליו מפצל לשני רמקולים ותחבר את הרמקולים על הכבל הזה! ולא מן היציאה של המגבר

אם תרצה הסבר יותר מדויק דבר איתי באיי סי 136801576 :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

הבנתי אותך, אבל אני לא רוצה לשים מפצל גם ככה האיכות של האינספייר לא ממש טובה אז עוד מפצל לא יעזור.

אני רק שואל אם זה משנה אם אני מחבר רמקול אחד בזמן שאמורים להיום מחוברים שתיים.

לי ממש אין בעיה לחבר אחד במקום שתיים אני אפילו מעדיף.

פורסם

זה ממש לא משנה אם אתה מנצל רק רמקול אחד,כי הרי היציאה של הסנטר מיועדת רק לרמקול אחד!.....רק חבל שיהיה לך עוד רמקול שלא עושה כלום!

ובקשר לזה שאתה לא רוצה לשים עוד מפצלים, אתה צודק זה באמת יכול לגרום לשינויים באיכות הבאונד במיוחד אם אתה משתמש הכבלים /מפצלים לא איכותיים!

ובגלל שהרמקולים דיי זולים לא שווה לך להשקיע בכבלים איכותיים ויקרים!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים