עבור לתוכן

צריך עזרה ותוכנות בשביל מערכת רמקולים 5.1!

Featured Replies

פורסם

קניתי לעצמי עכשיו מחשב חדש ואיתו קניתי גם מערכת רמקולים 5.1 creative 5400.

עכשיו אני מעונין שתהייה לי אפשרות לשמיעה בכל הרמקולים לא רק כאשר אני רואה די וי די אך גם כאשר אני שומע מוזיקה זה יכול להיות נחמד לשמוע סאונד מכל הכיוונים.

לכן אני צריך תוכנה אשר תגרום לכל 5 הרמקולים לפעול ולא רק ל-2 (הימני והשמאלי) כאשר אני שומע מוסיקה.

דבר שני אני מחפש תוכנה שבא אני אוכל להגדיר את מיקום הרמקולים ביחס למקום בוא אני נמצא, בכדי שהיא תתאים את רמת הווליום וכו'.

בתודה מראש

ניב

פורסם

לגבי התכנות של המיקום מדוייק אני חושב שאפשר לעשות את זה רק עם דרייורים של קריאיטיב ולך יש כרטיס קול אונבורד של אפוקס (7.1) ככה שאני חושב שמזה אתה יכול לשכוח.

לגבי 5.1 כל הזמן אני זוכר שהיה משהו כזה אבל לא מצאתי אותו עכשיו...

פורסם
  • מחבר

רום כש/אתה לא יודע פשוט אל תגיב טוב.

יש תוכנות אשר ניתן בהם למקם את הרמקולים ביחס אליך, ולא רק בעזרת דריברים.

עכשיו מה בקשר לתוכנה של הפעלת כל חמשת הרמקולים, תוכנה אשר תאפשר לי לבחור מאיזה רמקולים אני רוצה שיצא סאונד.

ושוב תודה

פורסם

אם יש לך סאונד סטורם ה Nvmixer עושה עבודה דיי טובה עם המיקום

ואם אתה מחפש נגן שינגן את ה MP3 דרך כל הרמקולים

אז תשתמש ב Windows Media player

פורסם
  • מחבר

ואם איןלי

אין תוכנות ולא דריברים שיכולים להגדיר דברים אלו?

פורסם

הסיכוי שתהיה תוכנה שתישלוט בהגדרות של כרטיס הקול שהיא לא קשורה לחברה של כרטיס הקול (דריברים , תוכנת עזר - או איך שלא תקרא לזה - זאת אותה גברת בשינוי אדרת , אנחנו לא בבית משפט פה שמחפשים על האותיות הקטנות) אז הדבר היחיד שאתה יכול לנסות זה להוריד את הדריברים וכל התוכנות שיש באתר כרטיס הקול שלך - אם אין , ** **** (מושג צבאי) וזה יכול להיות קשור לזה שכשמשלמים יותר מקבלים יותר וההפך (בוא נקווה בשבילך שיש בכל מיקרה).

לגבי 5.1 - אם אתה מחובר ביציאה דיגיטלית - אי אפשר לשמוע 5.1 - רק דברים שמקודדים ב AC3 - DOLBY DIGITAL או DTS.

אם אתה רוצה 5.1 ערוצים נפרדים גם ממשחקים ומהמחשב אתה חיב לחבר אנלוגית ואם לרגע אתה חושב שיהיה הבדל בין אנלוגי לדיגיטלי אם מה שמתחבר לכרטיס הקול שלך עולה פחות מ 5000 שקל - שכח מיזה (ואני לא מדבר על AC3).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים