פורסם 2004 באוגוסט 2421 שנים הנה הכתבה :http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2967896,00.html"אפשר לבלות גם ביום חמישי: ועדת החינוך אישרה את התקנות למעבר לחמישה ימי לימוד בשבוע. החוק החדש ייכנס לתוקף בשנת הלימודים תשס"ו " ;D מה אתם אומרים??
פורסם 2004 באוגוסט 2421 שנים אני לא למדתי גםב2004200320022001אני למדתי/לומד בבתי ספר נורמלים שכבר לא למדו בימי שישי...........עריכה:אתם יודעים שתשס"ו זה עוד שנתיים נכון?מי שעולה לי"ב השנה זה לא נוגע אליו בכללאני עולה לי"א אבל כמו שאמרתי אני גם ככה לא למדתי בימי שישי
פורסם 2004 באוגוסט 2421 שנים גם בבצפר שלי לא לומדים בימי שישי כבר כמה שנים טובות(לפחות 8 שנים,אולי יותר לא יודע)כי אני לומד בבצפר נורמליאז לא אכפת לי בכלל מהחוק הזהוגם אני עולה לי"א אז אפילו אם זה בטח לא היה עובר בזמןגם ככה (נראה עוד מתי זה יעבור...)
פורסם 2004 באוגוסט 2421 שנים הרבה יותר עדיף מללמוד שישה ימים בשבועמה אכפת לי ללמוד עוד שעה-שעתיים מקסכל יום בשבוע בשביל עוד יום שלם שאני יכוללישון בו בלי שום הפרעות?או לעשות מה שבא לי בערב יום חמישיבלי לקום מחר בבוקר?
פורסם 2004 באוגוסט 2421 שנים ממש סבבה......השבוע טס וככה גם השנה......וגם אפשר לצאת בימי חמישי......אבל לומדים יותר במשך השבועאבל עדיף...... זה ספוק לבוא לבית צפר בשביל 6 שעותעדיף לדחוף 10 בשבוע ולתת יומיים חופש ולא יום
פורסם 2004 באוגוסט 2421 שנים מסכים עם DARK MAN... בכל אופן הולך להיות לי שכונה עד הסוף אני עולה לי"ב. ירד לי אנגלית, הסטוריה, אזרחות, מחשבים יוצא שיהיו לי בערך 30 שעות שבועיות, אז למי איכפת אם זה כל יום 6 שעות או 5?
פורסם 2004 באוגוסט 2421 שנים יייישששששששש!!! סוף סוף ימי שישי חופשיים!!!(רק חבל ששנה הבאה אני אקיף את הבסיס בטירונות או במקרה הטוב אלמד בטכניון)
פורסם 2004 באוגוסט 2421 שנים גם ככה זה לא יישנה כלוםהרי מי שרוצה לא יבוא ויביא איזה אישור מפוברק מהרופאאני יודע שיש הרבה כאלה שעושים את זה עם פוטושופזה בסך הכל יוסיף יותר שעות לימוד ליום שיקשה על התלמידים
פורסם 2004 באוגוסט 2421 שנים לספורטאים ומוסיקאים וכל מי שעושה משהו רציני בגיל הזה זה ממש דופק אותו... זה די מתיש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.