פורסם 2002 באפריל 2723 שנים האם מישהו הצליח/יודע להפעיל תוכנות כמו netmeeting, buddyphone במחשב לקוח כאשר השרת שמשתף את האינטרנט מריץ תוכנת NAT , לדוגמה ICS ? אני כרגע מבלה את השבת בנסיון ללמוד איך מפעילים את wingate ובקצב שהעניינים מתקדמים חשבתי שאשאל אותכם לעיצות...
פורסם 2002 באפריל 2723 שנים מחבר זה הודעה שלישית שלי שאני פותר בעצמי. ח'ברה הקושיות שלי לא עד כדי כך קשות? : ובכן הפתרון- מסתבר שגירסה 4 (עד עכשיו עבדתי עם 2..) של BuddyPhone עובדת תחת NAT. לא צריך להגדיר פיירוולים, מיפוי פורטים ושטויות כמו שצריך במטמיטינג למשל (שגם לא עובד...) סיימתי לדבר עכשיו עם אחד העובדים בארה"ב ושמעו מצויין! לא רק ששמעו (וראו דרך מצלמת הווב), אלא הוא אפילו הראה לי את הדסקטופ שלו והריץ לי סידרת תמונות שהוא צילם בדיגיטלית. http://www.buddyphone.com מומלץ בחום.
פורסם 2002 באפריל 2723 שנים כן...מתי מיקרוסופט יתמכו כבר בNATing כמו שצריךהם לא עוד לא מפנימים שיש יותר ויותר אנשים עם יותר ממחשב אחד בבית
פורסם 2002 באפריל 2823 שנים את האמת שהמסנג'ר החדש של מיקרוסופט כבר תומך ב NAT...אבל הוא עדיין עושה קצת בעיות בגלל שמיקרוסופט ה*** **** **** הללו חושבים שהם יודעים הכל והם לא נותנים שום אופציה להגדיר...הם חושבים שהוא יעשה הכל לבד בצורה מושלמת...[glow=red, 2, 300]והוא לא![/glow]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.