עבור לתוכן

המלצה לאוזניות ב500 שקל

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לא לא

ביקשתי השוואה בין הסנהייסר לקוס כי אני יודע איך הקוס נשמעות........ אני לא אקנה אותן......

טוב עזוב את מה שהצעתי

מה הדבר הבא שכדאי לי לקחת שיהיה אפשר למצוא?

SHURE הוא לא מצא שום דבר.............

תביא לי משהו... אותה איכות אותו תקציב שיהיה ניתן למצוא...

• תגובות 47
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תגיד לי, אתה רציני? "למצוא משהו טוב באותו מחיר ושניתן להשיג את זה בחנות רגילה"?!

עזוב את העובדה שהshure e2c הם האפשרות הכי טובה שיש לך(והיחידה), אלה אתה מצפה שנמליץ לך על משהו טוב באותו מחיר שניתן לימצוא בחנות בארגנטינה?

:lol: :lol: :lol:

(*תן לי שניה להירגע, אני נחנק פה מצחוק*)

אפילו בארצות הברית בחנות ענקית כמו frys electronics (החנות שלהם באינטרנט זה outpost) אין כמעט שום אוזניות איכותיות שלא לדבר על מבחר, ואני מדבר מניסיון(ההיתי שם 1000000 פעם בתקופה שגרתי בארצות הברית-טקסס) ואת רוצה שהוא ימצא שם איזה חנות מקומית עם מבחר של יותר משתי אוזניות שעולות יותר מ50$?

פורסם
  • מחבר

טוב אז חח כנראה שאני אזמין באינטרנט

ולידיעתך יש בארגנטינה את מרכזי הקניות בין הכי גדולים בעולם

פורסם

גם בארצות הברית, הונג קונג, יפן, גרמניה, סינגפור... ובעצם כמעט כל מדינה שהיא לא מדינת עולם שלישית(אנחנו דיי על הגבול) יש לה מרכזי קניות ענקיים(לפחות יחסית למרכזי קניות העלובים שיש לנו פה).

חוץ מזה, מרכזי קניות גדולים לא אומרים כלום, אבל ממש כלום על זה שיש שם ציוד אודיופילי כמו רמקולים אודיופיליים שיש להם ביקוש יחסית נמוך, שלא לדבר על אוזניות...

פורסם
  • מחבר

איך לעזה יש רק חנות אחת בעולם שמוכרת את האוזניות?!?!

עכשיו תגיד אם האוזניות היו נפוצות הן עדיין היו עולות 100$ או שזה בגלל שהן נדירות?

טוב שלחתי אימייל לחנות הדפונס הזאת ושאלתי בקשר למשלוח......

פורסם

פשוט יש ביקוש נמוך לאוזניות אודיופיליות, לכן פשוט יש כמה חנויות גדולות שמוכרות הרבה לכל העולם.

ברוב המדינות יש יבואן של כל חברה(חוץ מstax ואודיו טכניקה, וסוני דגמים יפניים), אבל מה, אתה מתכוון לרוץ בכל גרמניה(או כל מדינה גדולה אחרת) בין כל היבואנים של כל מיני אוזניות כדאי לשמוע בכל פעם כמה אוזניות של חברה שונה?

אם היה יצור(וביקוש) יותר גדול של אוזניות, אולי הן היו יותר זולות.

פורסם
  • מחבר

עכשיו תסביר איך אתה יודע כל כך הרבה ואתה בן 13?!?!

פורסם

;D

אני גם יותר גדול ממך

;D

פורסם
  • מחבר

בגיל? לא ממש.

פורסם

אויש נו, בתכוונתי בגודל פיזי:

1.75 מטר

75 קילו

פורסם

אלכס הכל יכול ;D

באמת מוזר שכזה ילד יודע הכל בכל מה שקשור לאוזניות אודיופיליות

אבל לך תדע.. אולי הוא בן 35 עם (מיסקוזי) בעיות גדילה :-X

פורסם

תישארו בנושא המקורי בבקשה.

P.S

שאני הייתי בן 13 הייתי יותר טוב מאלכס :)

פורסם

אור, כשאתה עייף, אתה מתחיל לפלוט שטויות בטרוף! הרבה יותר ממני(ואני פולט ממש הרבה, רק צריך מישהו שיהיה ער בזמן שאני עייף כדי שאני אוכל לפלוט את זה עליו). איך אני יכול להיות בן 13 ולהיות בן 35 אם עם בעיות גדילה?!

עומרי, אל תעצבן אותי או שאני................. אבוא אלייך, אנסה להרביץ לך ואז אתה תפרק לי ת'צורה! רגע, או שבעצם להגיד דבר כזה לא ממש מחזק לי ת'אגו?

לא משנה...

פורסם
  • מחבר

אויש נו, בתכוונתי בגודל פיזי:

1.75 מטר

75 קילו

:eek2:

אני 1.63

41.8

אלכס = שילוב של זה :ylsuper: :spermat: :DJsmile: :funn:

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

I might be slightly off-topic here, Oh no, that's you/

:)

anyways, shure e2 isn't your only option, dont forget ety's er6.

Yes I know that the list price is more then your budget, but if you would bother to Froogel, you'll find them for 99$ only.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים