פורסם 2004 באוגוסט 2321 שנים שלחתי להם מייל כי לא מצאתי באתר איזה כבל RCA ותראו מה הם הגיבו לי...הסדר של המייל הוא מלמטה למעלה.מה זה RCA?----- Original Message ----- From: Omer Waizman To: sales@arihav.com Sent: Friday, August 20, 2004 7:27 PMSubject: Re: אתר אריהבאני יודע שיש מנוע חיפוש באתר, אבל לא מצאתי וזה למה אני שואל אתכם.מחכה לתשובה בקשר לכבל,תודה----- Original Message ----- From: sales@arihav.com To: צינזור מיילSent: Friday, August 20, 2004 12:16 PMSubject: Re: אתר אריהבעומר שלוםהנך מוזמן לבדוק באתר www.arihav.com שלנו לפי מה שמתאים לך. באתר כלול מנוע חיפוש.בברכה----- Original Message ----- From: צינזור מייל To: sales@arihav.com Sent: Thursday, August 19, 2004 5:22 PMSubject: אתר אריהבכבל RCA עומר ויצמן. טלפון: מצונזרשלום! רציתי לדעת האם יש לכם כבל הממיר RCA למיני-פלאג 3.5 מ"מ. לחיבור של ה 3.5 מ"מ צריכים להיות 4 מקטעים ולא 2 או 3 כמו בכבלים רגילים. תודה רבה! זאת אמורה להיות חנות אלק'??
פורסם 2004 באוגוסט 2321 שנים חחחחחחחחחחחחחח הם שאלו אותה מה זה RCA חחחחח אויייייייי זה טוב!! לדעתי תוריד עליהם מטח ירידות , ולא יודע מה תבקש לדבר עם המנהל או משהו... שיפטר את האידיוט הזה
פורסם 2004 באוגוסט 2321 שנים מחבר חחחחחחחחחחחחחח הם שאלו אותה מה זה RCA אותה..? : אותי! אמרתי להם שזה הכבל האדום-צהוב-לבן. באמת צריכים לטפל באותו אדם... שיתפעל את הקופה אם הוא לא יודע לעזור לאנשים... והכי דפוק זה שהם שלחו אותי לחפש באתר... טוב שמבינים מה שהתוצאות חיפוש רוצות ממך באמת, וגם אם הבנתי, בשביל זה קיים ה"צור קשר" שלהם!
פורסם 2004 באוגוסט 2321 שנים מוזר כמה פעמים שהתקשרתי לשםהם הפגינו אחלה ידע- באלקטרוניקהכנראה שהם לא מתעסקים עם כבלים הרבה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.