עבור לתוכן

כניסות VIDEO ברסיבר YAMAHA RXV 1000 - איך לנצל אותן ?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם ,

יש לי רסיבר YAMAHA מדגם RXV-1000 . יש לי שם המון כניסות ווידאו בתצורת S-VIDEO או RCA צהוב.

רציתי לדעת איך אני יכול לנצל את הכניסות האלה כדי להעביר תמונה לדוגמא מהמחשב דרך הרסיבר ומשם לטלביזיה.

נכון לעכשיו כדי לראות סרט מהמחשב לטלביזיה אני צריך כל פעם להחליף את הכניסה של YES בכבל שיוצא מהמחשב

בגלל חוסר כניסות בטלביזיה. אני יודע שאני יכול לקנות מפצל ולהשתמש בו זמנית באותה כניסה לשניהם אבל שמתי לב

שזה גורם להפרעות בתמונה .. עצה נוספת תתקבל בברכה.

תודה.

פורסם

תחבר את הממיר לרסיבר בעזרת כבל RCA לכניסות הAUDIO והComposite Video נגיד ל CBL/SAT

את המחשב תחבר לכניסות הDVD נגיד.

לרסיבר יש יציאת וידאו/אודיו המוציאים את הפלט הנכנס מהמכשירים החיצוניים לטלויזיה - קוראים ליציאה Monitor OUT אשר מוציאה פלט וידאו (אליו תחבר את הכבל הצהוב של הRCA וממנו לטלויזיה) ויש עוד יציאות אודיו לא מוגברות - ליידם רשום OUTPUT ומתחת MAIN , שם יש לך ערוצים ימין ושמאל שאליהם תחבר את הכבלים הנותרים מהRCA שהם האדום והלבן ומשם לטלויזיה.

אתה יכול לבורר את המכשירים בעזרת שניי כפתוריי ה<INPUT> אשר על הרסיבר או ע"י השלט.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על התגובה.

ואללה לא כל כך הבנתי.. SORRY

מבחינת האודיו אני מסודר.. המחשב והממיר מחוברים לרסיבר.

הבעייה היחידה שלי שאני רוצה לפתור ( אם ניתן ) היא שאני רוצה שהכבל שאני מריץ מהמחשב יכנס לרסיבר

במקום לטלביזיה. ככה אני לא אצטרך כל הזמן להוציא את הכבל של YES מהטלביזיה ולהחליף ביניהם.

סליחה שאני נודניק אבל אם תוכל להסביר לי שוב בשפה קצת יותר פשוטה שתקל עליי אני אשמח :silly:

תודה.

פורסם

אז הבעייה שלך היא הפלט וידאו.

שחיברת את האודיו של הממיר לרסיבר, לייד הכניסות האלו יש כניסה צהובה - אליהם אתה מחבר את הכבל הצהוב של הRCA

כנ"ל לגביי המחשב, לייד הכניסות AUDIO יש כניסת וידאו צהובה, אליה גם תחבר את המחשב.

עד לכאן אני מקווה שהבנת.

עכשיו הפלט הסופי שיוצא לטלויזיה : יש ברסיבר יציאה שקוראים לה Monitor Out , יש לה שלושה סוגי יציאות , 1. Composite (יציאה צהובה) 2. S-Video (יציאה עם 4 פינים) 3. RGB (שלושה יציאות)

על האפשרות השלישים נדלג כי היא לטלויזיות יקרות שאין לכל אחד.. ;)

אני סבור שהאפשרות הראשונה רלוונטית אליך - יציאת הComposite. תחבר אליה את החוט הצהוב של הRCA ובקצה השני לכניסת הוידאו בטלויזיה (בצבע צהוב)

הרסיבר במצב הזה יעביר לטלויזיה פלט וידאו (או המחשב או הממיר) מכל מכשיר המחובר אליו - אתה מבורר עם שניי כפתוריי ה<INPUT> שבחזית הרסיבר.

פורסם
  • מחבר

SUBX בנאדם..

זה היה ההסבר הכי טוב ומובן שיכולתי לקבל :cool2:

אני מודה לך מאוד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים