עבור לתוכן

קניתי את הiRiver IMP50 ויש לי כמה שאלות!

Featured Replies

פורסם

דבר ראשון אני מרוצה מאוד מאוד ממנו הוא יפה עיצוב טוב ואמין ביותר קל לשימוש ויש אפילו תפריט ואירקולייזר עם 10 אפשרויות +כיוון אישי שלך!

וקבלתי גם אוזניות מקוריות של IRIVER והם טובות ... אני יקנה אחרות יותר מאוחר עכשיו השאלה שלי איך אני מעדכן את המכשיר... אני צריך חיבור מיוחד ...? בבקשה תעזרו לי תודה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה! לא אמור להיות לי חיבור מיוחד או פשוט אני צריך דיסק בשביל לצרוב וכו'.

AC adaptor

זה שנאי... חח קראתי בחוברת אבל איפה אני יכול להשיג כזה דבר...

פורסם

AC ADAPTOR= מתאם לחשמל.

פורסם
  • מחבר

כן אבל בPCH אפשר להשיג כזה ... כי לא הביאו לי.

פורסם

אחי איך הוא בכללי אתה מרוצה ממנו כי אני גם מחפש אחד כזה לקנות

דיברתי עם דוד שלי מארצות הברית וגם שם הפליירים עם הזכרון של 512 עולים מלא כסף

ואני מעדיף על דיסק בנתיים... (אני קצר בכסף כי לפני שבועיים קניתי מחשב ב7K)...

נראה לי שיש פה הרבה פונקציות והכל אז דבר איתי

פורסם
  • מחבר

שמע אני ממליץ עליו ביותר יש הרבה מאוד אפשריות יש אפשרות להכנס לציקיות קורא WMA\WAVE\MP3 ועוד איזה משהו אני חושב יש לי אנטישוק חזק של 120 והוא טוב עיצוב יפה קל יחסית יש לו תפריט יש לו אפשרות ל9 ארקולייזרים +1 שזה תיכנון אירקללייזר אישיש משלך! תאמין לי אחי לא תתאכזב אני מאוד מרוצה ממנו רק שאתה לא מקבל איתו שנאי יעני AC adaptor( אבל זה עולה איזה 50 ש"ח פחות באופיס דיפו אני חושב אז עם אתה רוצה עוד פרטים ולשאלות

אייסי- 172733107

פורסם

שמע אני ממליץ עליו ביותר יש הרבה מאוד אפשריות יש אפשרות להכנס לציקיות קורא WMA\WAVE\MP3 ועוד איזה משהו אני חושב יש לי אנטישוק חזק של 120 והוא טוב עיצוב יפה קל יחסית יש לו תפריט יש לו אפשרות ל9 ארקולייזרים +1 שזה תיכנון אירקללייזר אישיש משלך! תאמין לי אחי לא תתאכזב אני מאוד מרוצה ממנו רק שאתה לא מקבל איתו שנאי יעני AC adaptor( אבל זה עולה איזה 50 ש"ח פחות באופיס דיפו אני חושב אז עם אתה רוצה עוד פרטים ולשאלות

אייסי- 172733107

סבבה אחי

תודה על ההמלצה

שנאי לא בעיה בשבילי אבא שלי עובד בדברים האלה יש לי מלא בבית...

פורסם
  • מחבר

כמה עולה כזה דבר?! שנאי... אני מחפ בזול כאילו אני מניח שזהב לא עולה הרבה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים