עבור לתוכן

DVD רגיל (ללא Divx)

Featured Replies

פורסם

קודם כל אני לא בא לבאס אותו הוא בן דוד שלי

הרגת אותי  :lol:

בקשר ל מושג "HD-DVD" זה לא קשור בכלל אתה יודע מה זה HD?

זה היי דפנישן ( שידור דיגטלי באיכות גבוהה יותר וזה לא קשור אלינו אלא לעתיד (בשביל שזה יהפוך להיות דבר זה מצריך מכול תחנות הטלויזיה בעולם לשנות דברים , תהליך צילום סרטים ותוכניות יצטרכו לצלם באופן אחר בשביל  להתאים לטכנולוגיה הזאת

אז כאמור להיי דפנישן יש עוד הרבה זמן וזה לא קשור עכשיו (קודם שיגיע לטלויזיה ואז נדבר)

HD-DVD ו BLU-RAY הם בעצם שני תקנים על טכנולוגיה גומה שמתחרים כרגע מי יהיה הסטנדרט. בצד הBLU RAY יש את MS, HP ועוד כמה חברה טובים. בצד הHD יש את LG TOSHIBA אם אני לא טועה ועוד כמה, אני אביא לינק.

זה נכון מה שאתה אומר לגבי טלוויוזיות HDTV (שכבר נמצאות בשימוש יפה בארה"ב, אבל הם לא דוגמה לכלום החולרות :)), אבל התקנים האלה הם דומים בעקרון. הקיצר אני אביא לינק וזהו

עריכה: הנה הלינק. אמנם רק מפורום, אבל הוא ממחיש טוב מה שאמרתי http://www.originaltrilogy.com/forum/messageview.cfm?catid=6&threadid=953&STARTPAGE=1

פורסם

לא אחי זה שני טכנולוגיות שלא קשורות אחת לשנייה

היי דפנישן זה בככל שיטת הקרנה שונה (דיגטלית באיכות גבוהה יותר)

כאשר חברות הסרטים הגדולות יתחילו לצלם בהיי דפנישן אז רק יהיה HD-DVD -כי אם לא יהיה תמיכה של חברות הסרטים לא יכול להיות סרטי דיוידי בהיי דפנישן , כי זה מצריך שיטת צילום, איפור שונה (הידעת שכאשר מצלמים בהיי דפנישן אפשר לראות כול חצקון שיש לבראד פיט?

ובלו ריי זה בכלל קרן הלייזר שקוראת את הדיסקים

ועוד שנתיים לא יהיו פיילוטים כי כבר יש פיילוטים, שנמכרים כבר (לדוגמא לחבר שלי יש דיוידי עם קרן לייזר כחולה)

וראיתי באתר בארצות הברית דיוידי עם בלו ריי שמקליט , נכון הוא עולה הרבה והוא רק פיילוט אבל עוד שנתיים הוא כבר לא יהיה

אני מעריך שעוד שנה דיוידי מקליט שקורא divx כבר יהיה שגרה (בלי שום קשר לבלו ריי והיי דפנישן)

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים