פורסם 2004 באוגוסט 2221 שנים ההודעה הזאת היא רק מידע לבעליי אייפוד ישןהזמנתי מאתר בשם http://www.eurobatteries.com בטרייה של אייפוד 1600MA דור ראשון שאמורה להחזיק 12 שעות היא החזיקה לי קצת יותר מ12 שעות בתכלס האתר נמצא באנגליה ועבר בדיוק שבוע מרגע שהזמנתי עד שהגיע ההזמנה ועכשיו האייפוד כמו חדש המחיר היה בסביבות 30 ליש"ט אבל שווה כל רגע וזה כולל דמי משלוח אז למי שיש כבר בטרייה ישנה של אייפוד ורוצה להחליף אני ממליץמיקי
פורסם 2004 באוגוסט 2221 שנים מחבר הבטרייה הישנה החזיקה שנתיים וחצי אפילו שלושיש אחריות לשנה לא לקחו שום מס הזמנתי וקיבלתי בדואר ובניגוד לארץ זה עלה בסביבות 200 שקל כולל משלוח תעשה את החשבון בעצמך
פורסם 2004 באוגוסט 2221 שנים אהבתי את השלט הרחוק זה ממש נחמד אומנם אין מה לעשות עם זה אבל זה נחמד להציג לחב'ר או להיסטלבת בדירה
פורסם 2004 באוגוסט 2221 שנים אהבתי את השלט הרחוק זה ממש נחמד אומנם אין מה לעשות עם זה אבל זה נחמד להציג לחב'ר או להיסטלבת בדירהיאאאאאאאאאאאקזה כמו השלט שמקבלים עם H300 רק אלחוטי...... זה לא מועיל בכלום!! איזה מין שלט זה לנגן של כמה גיגות טובות אם אין לו מסך!!מכל הקניה שעשיתי (H340+שלט של H100) השלט יצא הכי טוב!
פורסם 2004 באוגוסט 2221 שנים זה רק אני שמשתמש באייפוד הקטנטן הזה בתור שלט לעצמו ??? (מאז ומעולם הוא ישב אצלי רק בכיס או ביד) , מעולם לא נגעתי בשלט, לא שלו ולא של המינידיסק המניטורי שהיה לי , מה שכן לדיסקמן זה הרבה יותר חשוב. אבל כל אחד וההרגלים שלו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.