פורסם 2004 באוגוסט 2121 שנים סתכלו הורדתי מהאינטרנט סט של מוזיקה........עכשיו יש לי גם קובץ CUE ........אני מנסה לצרוב את הדיסק ב NERO וזה תוקע אותו...לא נותן לצרוב........האם יש תוכנה אחרת שאפשר להשתמש בה...או צריך לעשות משהו מיוחד ב NERO כדי שזה יפעל...בבקשה חשוב לי מאוד ודי דחוף....תודה רבה רבה לכל העוזרים מראש.
פורסם 2004 באוגוסט 2121 שנים בנרו בחרת ב burn image/burn disc image? האם נרו נתנה הודעת שגיאה?איך לצרוב אימ"ג בצורה הנכונה אם נרוnero 6.x:ftp://ftp6.nero.com/Support_doc/PDF-Start/Disc/BurnImageFile.pdfnero 5.x:בתפריט כנס ל file>>burn image
פורסם 2004 באוגוסט 2121 שנים מחבר תודה אחי..אבל אני יודע טוב מאוד איך לצרוב IMAGE .....וכן זה מה שעשיתי ......יש משהו אחר שאתה יכול לעזור .. ?? ונראה אני יוריד את הקובץ נראה אם יהיה שם איזה משו חדש לי .תודה בכל מקרה
פורסם 2004 באוגוסט 2121 שנים יש לך cue אז חייב להיות גם bin ,יש או אין ???........אני מנסה לצרוב את הדיסק ב NERO וזה תוקע אותו...לא נותן לצרוב........אתה מתכוון שהתוכנה (נרו) נתקעת או שאתה מתחיל לצרוב ומתישהו הצריבה נפסקת והדיסק נדפק ???האם נרו נותנת הודעת שגיאה ???נסה לסגור תוכנות לא נחוצות , ונסה גרסה אחרת של נרו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.