עבור לתוכן

XBOX Media Center בעברית (XBMC)

Featured Replies

פורסם

חברים, שלב ב' של תמיכה בעברית ב-XBMC הסתיים (שלב א' היה כתוביות עבריות). הדברים הבאים השתנו:

- תרגום מלא ומעודכן לעברית

- לא צריך יותר לכתוב בקובץ XML את ה-<flipcharset> אלא משנים דרך ה-GUI

- אפשר לבחור פונט שבו יופיע הסקין

- פונט עברי לסקינים Project Mayham ו-MediaCenter

שינויים נוספים שיכנסו בקרוב:

- הצגת ID tags בעברית

- הצגת RSS בעברית

- שמות קבצים בעברית

את השינויים אפשר למצוא בתוך CVS של XBMC ב- sourceforge.net. אני לא נותן קבצים בינארים, אז או שמישהו אחר ייצור או שתחכו ל-build ברשת שיותר חדש מה-21-08-2004.

תהנו ותשלחו פידבק!

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

כל הכבוד על היוזמה, אתה מוזמן להמשיך לעדכן בנושא בטופיק הזה. (למרות שאין לי XBOX אני מתכוון לרכוש אחד).

אני זוכר שהיה עוד בחור שעבד על מעין XBMC בעברית (איזה מנהל בפורום של פרש, לפחות ככה אמרו לי), יש לך קשר אליו או שמעת על התוכנה שלו?

בתמונה כתוב שיש 20מגה זכרון פנוי מתוך 64מגה סה"כ. האם זה אומר שה-XBMC צורכת כל כך הרבה זכרון? או שאולי זה רק בגרסה העברית? כמה זמן המערכת פעלה שזה הגיע למצב הזה?

אני חושב שאלו שאלות חשובות מאחר ולא ניתן לשדרג את הזכרון של ה-XBOX (הוא מולחם ללוח אם).

פורסם
  • מחבר

אני שמח שאתה קונה xbox -- זו עסקת המדיה סנטר המשתלמת ביותר.

לא הייתי בקשר עם אף אחד שניהל פורום. אני בקשר אם בחור אחר שעזר עם התרגום לעברית (יש מאות מחרוזות לתרגם). אני אשמח לקבל עזרה מאנשים. אני חושב שצריך להיות לנו סקין עברי מלא משמאל לימין כדי למשוך אפילו יותר אנשים.

בקשר לצריכת הזכרון -- הגירסה שהרצתי זו גירסת ה-Debug (כדי שאוכל לקחת screenshot דרך ה-XDK). הגירסה הרגילה צורכת משהו כמו 10 מגה. אין גירסה עברית מיוחדת. שילבתי את העברית בגרסה הרשמית של XBMC (יש לי הרשאות כתיבה לקוד המקור).

יובל

פורסם

אז אתה בעצם אומר ש-XBMC כמעט ולא צורכת זכרון, זה נשמע מעולה.

בייחוד למישהו שמתכנן לקנות אותה בקרוב.

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

לפני שבוע בערך סיימתי את כל מה שקשור לתמיכה בעברית ב-XBMC. זה כולל:

1. תרגום מלא לעברית.

2. תמיכה בשמות קבצים עבריים ב-SAMBA, XNS וב-CD.

3. תמיכה ב-tag עם עברית (MP3, OGG, WMA).

4. כתוביות בעברית, בגודל ובצבע משתנים.

אתם מוזמנים להנות מנגן ה-DIVX המשתלם ביותר בעברית..

-יובל

פורסם

אחלה!

רכשתי Xbox מEbay אני ביינתיים מחכה לו... עכשיו י בגרסאה הזאתי אפשרות לכתוביות בעברית בלבד? אינני מעוניין בתפריטים בעברים, אלא בכתוביות בלבד.

בקשר ל10mb זאת הכמות שהיא תופסת מזכרון המערכת? או הגודל של ההתקנה בכונן הקשיח?

פורסם

פרויקט נחמד ביותר,קבל ח'ח.

למרות שאני מעדיף תפריטים באנגלית,תמיד טוב לראות את שפת הקודש.

פורסם

אם אנחנו כבר בנושא המדייה סנטר, הנה הצצה קלה לפרויקט שעבדתי עליו ושסוףסוף פועל, פרטים נוספים בקרוב...

מצטער לבינתיים על איכות התמונות המוזרה...

פורסם

...

פורסם

יובל, תודה לך על התוספות המרשימות ל-XBMC. אני נהנה מאוד מהאפשרות לשנות את הפונטים של הכתוביות וההגדלה של הפונט. בקשר לתפריט, אני מעדיף להשאר בשפה האנגלית :)

יש לי רק בעיה אחת עם ה-XBMC. חבל מאוד שאין לו אפשרות כמו ב-BSPLAYER לעשות רשימה של הקבצים לנגן. כך למשל כשיש לך סרט של שני חלקים אין צורך לחכות שיסתיים החלק הראשון, יחזיר אותך לתפריט של הסרט ומשם לטעון את החלק השני אלא התוכנה ישר טוענת את החלק השני ושומרת על הרצף של הסרט. האם אפשרי להוסיף משהו דומה גם ב-XBMC?

פורסם
  • מחבר

יש לי רק בעיה אחת עם ה-XBMC. חבל מאוד שאין לו אפשרות כמו ב-BSPLAYER לעשות רשימה של הקבצים לנגן. כך למשל כשיש לך סרט של שני חלקים אין צורך לחכות שיסתיים החלק הראשון, יחזיר אותך לתפריט של הסרט ומשם לטעון את החלק השני אלא התוכנה ישר טוענת את החלק השני ושומרת על הרצף של הסרט. האם אפשרי להוסיף משהו דומה גם ב-XBMC?

הצורה שעושים את זה: אתה עומד על כל חלק של הסרט ובוחר Stack בצד ימין. מאוד פשוט.

-יובל

פורסם

אחחח, מעולה!

החכמתי קצת :)

תודה יובל, המשך בעבודתך המעולה.

פורסם

יש לי אקס בוקס שלא עשיתי לה שום שינויים (חומרה ותוכנה).

מאיפה אני צריך להתחיל? צריך לקנות צ'יפים למינהם?

פורסם

יש לי שאלה, אתה לא מחוייב לשים את הקבצים הבינאריים? הXBMC הוא לא תחת רשיון GPL? (אולי לא, אני לא יודע)

פורסם

אסור לשים את הבינאריים רק את קוד המקור כי הקומפיילר של הXDK נועד רק לחברות ואין רישיון לעשות בו שימוש לתוכנות "ביתיות"

ויט דאט סייד די קל להשיג גם את הבינארי אם יודעים איפה לחפש...

כל פעם אני מתרשם מחדש מאיכות ההפקה של הXBMC היכולות שלה בשילוב עם המחיר של הבוקס פשוט גומר כל סיכוי לתחרות מSFF למינהם

גם המודינג פשוט מאד (למרות שיש לי 1.6 והייתי צריך להלחם קצת יותר מהרגיל דבר שגרם לנפילת נגד...)

כמות התוכנות פשוט מדהימה וכל משימה קטנה או גדולה יש תוכנה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים