עבור לתוכן

מגזינים בחינם

Featured Replies

פורסם

אני לא יודע עם זה חוקי, אבל אפשר גם להוריד את כול המגזינים האלו בemule וגם את היותר ישנים, יש לי כבר אוסף של קרוב ל80 מגזינים, אפילו שלא קראתי עשירית מהם, אבל זה טוב שיש.

• תגובות 34
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נרשמתי לכמה מגזינים נחמדים , אבל ראיתי שאנשים נרשמו למגזינים שלי לא הייתה האפשרות להירשם להם . המגזינים אותם אני יכול לבחור קשורים למקצוע אותו אני בוחר בהתחלה ?

ETB , אכפת לך לשתף אותנו במשתמש שלך ? ;)

פורסם

כן ,

אני לא יודע עם זה חוקי, אבל אפשר גם להוריד את כול המגזינים האלו בemule וגם את היותר ישנים, יש לי כבר אוסף של קרוב ל80 מגזינים, אפילו שלא קראתי עשירית מהם, אבל זה טוב שיש.

נראה לך באמת ;)

וכל מי שלא הצליח להגיע למגזינים של המחשבים ... אני פשוט רשמתי בכל משהו בסגנון של מנהל-מחשבים-אינטרנט וכו' לפי השאלות בסוף אחרי איזה 5-7 דפים ממש בהתחלה שואלים אתכם אם אתם רוצים

להרשם לאיזה ארבע מגזינם הנ"ל ... אחרי זה אני פשוט לא שמתי לב גם לשאלות וגם לתשובות סתם מילאתי (יש כל מיני שאלות של תקציביםערך החברה\מספר עובדים וכו')

עד שזה הגיע לחלק של הכתובות שם רשמתי במיקוד 11203 תחת NY - ברוקלין ...

וזהו אתם יכולים ישר להוריד מגיזינים ... דרך הלינק שמביאים בסוף ... בהורדה של המגזין הראשון אתם מורידים גם את הדפדפן (זינו) ואחרי שהתקנתם אותו אתם מורידים דרכו את המגזין :xyxthumbs:

kapish ?

פורסם

ולרמות את החברות של המאגזינים יותר חוקי?

פורסם

אממ , בגלל שקיבלתי רק מגזין אחד של PC Magazin , למישהו מתחשק להיות נחמד ולהעלות כמה מהמגזינים שהוא קיבל לרשת ? או לשלוח לי ל isrwar@gmail.com ? תודה :-*

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים