פורסם 2004 באוקטובר 121 שנים PC Magazine הוא קצת יותר מאוחר בהרשמה אם אני זוכר נכון,יש לך מקום לסמן וי בין ים ה"מה גודל איבר המין שלך, כמה הבית שלך שווה" וכו'.בכל מקרה, מישהו בדק אם יש spywares בתוכנה שקוראת את המגזינים?
פורסם 2004 באוקטובר 121 שנים מישהו יכול אולי להגיד לי מה אני צריך למלות כדי לקבל מידע על משחקים וחומרה ? אני כבר איזה שעה מול המחשב מנסה וכל פעם יוצא דברים שבכלל לא מהעולם הזה :\
פורסם 2004 באוקטובר 121 שנים יש לכם דוגמה למספר טלפון אמריקאי?טוב שמתי את הקידומת 310 וזה עבדהסדתרי כבר וסיימתי הכל... מעניין אם זה יגיעוזה אמור להגיע לאימייל, לא?עידכון:מגניב זה עובד! בנתיים קיבלתי את Pc Magazine +Computer Gaming Worldדרך תוכנה שמורדידים משם שקוראים לה - ZINIOשמסיימים את השאלון יש שם אפשרויות לקבלת העלון הראשון של המגזין לוחצים על הלינק שם וזה שולח אותכם להורדה של התוכנה ולאתר מסוים שלשם צריך להתחבר.תודה רבה זה עובד פצצה!
פורסם 2004 באוקטובר 121 שנים איזה מספר טלפון לשים?כתבתי שאני מברוקלין וZIP CODE 11203חבל שלא הכל מגיע למייל, אלה חלק מגיע לכתובת המזוייפת :'( :'(עריכה: לא משנה.
פורסם 2004 באוקטובר 121 שנים עם ראשונה שאני רואה את הנושא הזה.. אבל אני לא מצליח למצוא את כל העיתונים שדיברו עליהם פה, מישהו יכול בבקשה לכתוב בדיוק איזה נושאים הוא בחר כדי להגיע לElectronic Gaming Monthly, PC Magazine , Digital Camera World ,Computer Shopper ... ושאר הדברים המעניינים תודה מראש.. מישהו יכול אולי להגיד לי מה אני צריך למלות כדי לקבל מידע על משחקים וחומרה ? אני כבר איזה שעה מול המחשב מנסה וכל פעם יוצא דברים שבכלל לא מהעולם הזה :\ מצטרף :-\ עריכה: הבנתי לגבי כולם חוץ מ- Gaming Monthly - איך איזה אפשר לקבל? עריחה: אוקי הכל ברור, נראה שזה עובד תודה רבה, ת'ראד מצויין ;D
פורסם 2004 באוקטובר 121 שנים אולי מישהו יכתוב בדיוק את מה שהוא כתבבהרשמה שם בשביל שכולנו נוכל לקבל PC mag וכאלהולא סתם דברים נכים?
פורסם 2004 באוקטובר 121 שנים זה ברור... בדיוק בגלל זה יש לי כתובת מיוחדת לספאם שזאת הכתובת הרגילה שלי,כי אין לי שימוש אחר לאימייל
פורסם 2004 באוקטובר 121 שנים הוא דיבר על הכתובת האמיתית, לא של האימייל...ומישהו יודע איפה לקבל מגזינים על מצלמות דיגיטליות, טלפונים סלולריים וחומרה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.