עבור לתוכן

מגזינים בחינם

Featured Replies

פורסם

אני יודע שאתם אוהבים לקבל דברים בחינם... ;D

אז הנה תרומתי הצנועה , אתר האינטרנט www.zinio.com מספק בתור שירות לאנשי עסקים מינויים שנתיים למגזינים כמו PC-Magazine, Computer Gaming World, Electronic Gaming Monthly, ComputerArts ו PopularScience...

כל מה שאתם צריכים הוא לספק כתובת דוא"ל, לענות על שאלון ארוך ומעצבן במיוחד (שם אתם מספקים פרטים מפוברקים על העסק שאין לכם), וכמובן כתובת מפוברקת בארה"ב.

ובמשך כל חודש במשך השנה תקבלו הודעת דואר עם אפשרות להורדת המגזין מהאינטרנט... ושוב בחינם...

http://www.freebizmag.com/ziniotradedig01welcome.htm

• תגובות 34
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

10X :xyxthumbs:

ושאלה: האם אפשר להרשם לכמה מגזינים ?

פורסם
  • מחבר

הם מציעים להרשם ל PCMAG, Electronic Gaming Monthly ו ComputerGamingWorld במקביל ובחינם...

מעבר לכך נסיתי להרשם בחינם רק ל ComputerArts.

פורסם

לא הבנתי איפה בוחרים איזה מגזין רוצים.

ומה עם "מדע פופולרי", הוא גם בחינם ?

נרשמתי ולא משנה איזה מקצוע אני בוחר יש שם רק מגזינים משעממים על תקשורת וכאלה, איפה המשחקים והמדע?

פורסם

למגזינים כמו PC-Magazine, Computer Gaming World, Electronic Gaming Monthly, ComputerArts ו PopularScience...

i thing so brain ::)

פורסם

me love free stuff

free=good

not free=bad

chip=ok...

;D

פורסם

me love free stuff

free=good

not free=bad

chip=ok...

;D

spam = wrong!

פורסם

אני לא מצליח לעשות ZIP CODE+STATE

הוא כל פעם נותן לי שגיאה שמשהו שם לא מתאים

עזרה מה עושים???!@#

פורסם

spam = wrong!

Look behind you.

פורסם

את השדות של ה-industry שלכם, (מי שקיבל EA מגזין או משהו מעניין..) במה מילאתם?

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

סליחה שאני מקפיץ נושא מלפני חודש וחצי.

אבל המגזינים באמת הגיעו.

בהתחלה היה לי פיקפוק קטן, אבל הגיעו מגזינים ואפילו הרבה, כי הייתי קצת גרידי, ופתחתי שתי משתמשים במקצועות שונים עם מיילים שונים.

והמגזינים פשוט מעולים.

קיבלתי אתמול את PC Magazine עם מלא כתבות מעניינות, ואת Digital Camera World עם מלא ביקורות על מצלמות, ועל תכניקות צילום ופוטושופ, פשוט מגזין מדהים וגם התוכנה שאיתה רואים את המגזינים פשוט נוחה ואיכותי, כמו לקרוא ממגזין כרומו.

וממשתש אחר קיבלתי Electronic Gaming Monthly עם סקירה ענקית ואיכותי על המשחק GTA:SA עם מלא תמונות ותכנים מעולים.

ואת המגזין Computer Shopper עם ביקורות נפלאות על מסכי LCD ומלא ביקרות אחרות.

אני פשוט נפעם מהאיכות...

פורסם

איזה קטגוריות צריך לבחור בשביל להגיע למגזינים האלה?

אני לא מצליח להגיע לזה.

פורסם

עם ראשונה שאני רואה את הנושא הזה..

אבל אני לא מצליח למצוא את כל העיתונים שדיברו עליהם פה, מישהו יכול בבקשה לכתוב בדיוק איזה נושאים הוא בחר כדי להגיע לElectronic Gaming Monthly, PC Magazine , Digital Camera World ,Computer Shopper ... ושאר הדברים המעניינים

תודה מראש..

פורסם

לא מצאתי שם pcmagazine

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים