פורסם 2004 באוגוסט 2021 שנים יש לי AMD XP 2500 ואני לא כולכך מרוצה מהקירור חשבתי לעצמי להוסיף CoolerMaster Areo Blower AAB-V81 עליו ורציתי לדעת אם זה יתן טמפרטורה טובה יותר ?
פורסם 2004 באוגוסט 2021 שנים דבר ראשון יהיה לך קשה למקם מאורר 80ממ על סינק 60ממדבר שני, הסינק עצמו על הפנים בלי קשר למאורר שיש עליואם תרכיב את המאורר הזה הטמפרטורה שלך תעלה בטירוף, אני מתכוון לזה.. תקפוץ לשמיים..
פורסם 2004 באוגוסט 2021 שנים מחבר רציתי לדעת האם הThermaltake Volcano SilentBoost CPU Cooler for AMD Athlon XP יספק אותי באוברקלוקאו שעדיף לי לקנות את הVOLCANO 12 ?רציתי לדעת גם האם הVOLCNO 12 יעשה רעש הרבה יותר חזק מהמקורי של AMD ?
פורסם 2004 באוגוסט 2021 שנים הסיילנט בוסט זה רק למהירות סטוק, ושיהיה שקטלאוברקלוקינג אל תקח אותוהמאורר השני הוא יותר חזק, אבל מרעיש בטירוףהמקורי של אינטל דיי שקט יחסית אליו
פורסם 2004 באוגוסט 2021 שנים אני ממליץ לך על volcano12+ extreme.יש לי 38 - 39 מעלות.במאמץ או לא במאמץ..אפילו שהוא לא במאמץ הוא פחות...מאוורר ממש טוב.. ותנסה גם להוסיף סירקולציה של קירור אוויר במארז. זה ישפר.ד"א כמה מעלות יש לך שאתה לא מרוצה?אתה גם תאכל לעשות oc גבוה איתו בלי שום בעיה. הוא מחזיק טמפ' נמוכה גם באוברקלוק גבוה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.